Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasaca57

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tételezzük fel a kedves olvasóról, hogy nem náci. Ha a kedves olvasóról valamilyen történés folytán hirtelen kábé az egész ország mégis azt gondolná, hogy náci, és a kedves olvasónak történetesen óriási kommunikációs gépezet állna a rendelkezésére, amivel cáfolhatná a…..
sasaca57 2012.11.29 08:39:21
@öreg_répatorta: Engedd meg, hogy megemeljem a kalapom, -képletesen és szó szerint - erre a tiszta logikus követeztetésre nem jöttem rá de teljesen igazad van, ez a gumicsont bedobása a tömegnek azért kellet, hogy a mocsok választási törvényről kicsit elterelje a figyelmet.
Ég a napmelegtől a kopár szik sarja, tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta.  Nincs egy árva ember a torzs közt kelőben, nem vigad tömeg a nagy határ mezőben. Sátrak hűvösében tíz-tizenkét szolgahortyog, mintha legjobb rendin menne dolga. Hej, pedig üresen,…..
sasaca57 2012.08.21 08:33:45
@Gábriel angyal: Az nem baj ha szereted (sőt imádod a Jobbikot, még akkor is ha számomra ez kicsit érthetetlen) de legalább nézz szembe az igazsággal. Ezek a képek 11-14 között készültek. Legalább mond azt, hogy délután 5-től olyan tömeg volt, hogy egy tűt sem lehetett leejteni, vagy azt, hogy az összes támogatója a pártnak a Fradi és Újpest ultrákat kísérte le Ceglédre.
Az igazság az, hogy a borotvált-fejű, izomagyú, IQ bajnok első soros hívei a pártnak az értelmes embereket elriasztják. Erőszakkal nem lehet harcolni mert csak erőszakot szül.