Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kosher gázkamra

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anne Jacqueline Hathaway 1982. november 12-én látta meg a napvilágot New Yorkban, Brooklynban. Édesanyja szintén színésznő volt, ő inspirálta Anne-t is, hogy színészi pályára lépjen. Anne Hathaway első igazi nagy sikerét a "Neveletlen hercegnő" című Walt Disney produkcióval…..
kosher gázkamra 2012.11.13 08:55:20
Most titeket elvakít a gyűlölet. A gyűlölet, amit a rendszerpártok korbácsolnak, hogy haragotok, félelmeitek és szorongásaitok áradásának medrét azután ők jelölhessék ki. Leváltani Orbánt? Mindenáron? Azon az áron is, hogy gyűlöletetek kétségbeesését kihasználva ismét…..
kosher gázkamra 2012.10.17 11:36:45
kosher gázkamra 2012.10.17 11:58:16
@Malachi: Ebben az országban bármi megtörténhet. A politikai emlékezet kb. 2 évig tart, nem tovább. Ezért jöhetett vissza pufajka gyula aztán torgyánibolyaorbán majd megint a komancsok és most újra a viktor. Felkészül a libás... Pedig lehetne másképp is, csak még kevesen gondolják így.
Kedves Kata és Attika!Azért írok nektek, mert hallottam, mit mondott Apukátok a tévében. Azt mondta, hogy kértétek, legyen veletek, csináljon közös családi programot arra a keddi napra, ami majdnem két hét múlva lesz és amikor nem kell se dolgozni, se suliba menni. Ő ezt meg is…..
Határátkelő Ez egy ördögi kör 2012.08.03 06:52:00
Sokat hallunk a spanyol válságról (is), de kívülről nézve azt talán kevéssé látjuk, mit is jelent mindez az ottani hétköznapokban. Így aztán szerintem bátran nevezhetjük hiánypótlónak spanyol országfelelősünk, Roxi írását, aki éppen ezt foglalja össze. És még az is…..
Dániel Péterről szóló korábbi posztjaim után magam se gondoltam volna, hogy erről a figuráról valaha is jót fogok mondani, de hát "Never say never" - mondja a művelt görög. Kiskolonc ugyanis eljuttatott egy levelet a 168 órának, amelynek első felét a kiépülő orbáni diktatúra…..
Elterjedt kép Magyarországon, hogy ez az ország tele van nácikkal. Igazából tele nincsen, de bármilyen gyülölködőből egynél több is sok. Hogy miként tudjuk megkülönböztetni a hazáját szerető embert a nácitól? A mai Izreali állampolgárokat ért terrortámadás után csupán…..
Android A galaxis legjobb telefonja 2012.06.20 07:33:00
Ránézve a nyers adatokra, elég világosan látszik, hogy az Android-forradalom akkor váltott élesbe, amikor két éve (úristen: MÁR két éve) kijött a Samsung az első Galaxy S készülékkel. A jó előre közzétett specifikáció alaposan felborzolta a várakozásokat, a megjelent…..
kosher gázkamra 2012.06.20 13:23:19
Ha egy nép nem ismeri a saját történelmét, akkor könnyen úgy járhat, hogy újraéli azt. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy mi magyarok nem ismerjük a Horthy-korszakot.A Horthy-szobor ünnepélyes avatása Pedig terjed a lelkesedés. Gyömrőn átkeresztelik a főteret…..
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Balázs Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docensének írását olvashatják.   „Magyarázni roppant közönséges dolog, s mindig kilátástalan.” (Ottlik Géza: A drótszemüveg)  …..
Már első nagy érdeklődéssel várt elnöki döntése komoly dilemma elé állíthatja Áder Jánost, akinek nem lesz könnyű a nemzet egységét megjelenítenie Geréb Ágnes kegyelmi kérvényének elbírálásában. A jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre ítélt szülésznő…..
Sok példán megtanulhattuk már: jól teszi az elemző, ha óvatosan bánik a jövőre vonatkozó hangzatos kijelentésekkel. A sejtésekből, jelekből, eseményekből egy idő után mégis összeáll a kép, amit nem lehet nem észrevenni. Körülbelül háromnegyed éve mondogatom bizonytalanul,…..
kosher gázkamra 2012.04.23 14:05:58
@Mária: Tudod, én már leszarom a pártokat, azért írtam, hogy a politikai elitnek kellene beszélni ezekről a kérdésekről. Mert nem hiszem, hogy a jelenlegi baloldalnak volna bármilyen programja. Csak telik az idő és az ország nem halad előre, a felsorolt gondok pedig egyre nőnek. A fidesznek meg igenis volt programja 2010-ben, csak éppen az ellenkezőjét valósítják meg :). Vagy még azt sem. Arról pedig, hogy miképp kell hazugsággal választást nyerni, nos, arról a baloldalnak is vannak tapasztalatai...
Kiakadtak a lakók az Amtel indokolatlanul túlzó áremelése miatt. Az eddig igénybe vett szolgáltatásoktól függően május 1-jétől a hűségidőből kifutóknak és az új szerződőknek az eddigiekhez képest ugyanazért 30-50 százalékkal többet kell fizetniük. És mindezt akciós…..
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
  Az LMP népszavazási aláírásgyűjtése hajrájában népszavazási maratont hirdetett, hogy megmozgassa potenciális aktivistáit. A szombat délutántól 24 órán keresztül zajló versenyben a párt nyereményeket is kínált a legjobban teljesítő…..
Subba Eközben Bolognában 2012.03.19 16:07:00
A képen látható MILF egy gimis tanár Bolognában. Az amerikai hölgy elég jól tartja magát, és ezt nem is rejtegeti: Facebook oldalára lelkesen pakolja fel a képeket önmagáról. Igaz, semmi durvát, de úgy látszik az olasz anyukáknak ez is sok, mivel csoportosan rohamozzak meg most az…..
kosher gázkamra 2012.03.20 08:19:25
Immár néhány napja tart az LMP aláírásgyűjtése a lángoló tekintetű Vágó Gábor vezényletével. Egy hónap alatt mindösszesen 330.000 aláírást szeretnének összeszedni a 4+1 népszavazási kérdésüket támogatandó. Mihez is adjuk nevünket, címünket, aláírásunkat…..
 Megjelent a Kommentár folyóirat 2011/6. számában.1.  A mai utópia kísértetiesen hasonlít a régihez: úgy tűnik, az utópia valóban „örök eretnekség”. Maradandó elemei a kontraktualizmus, a racionális vitában és az azt konszenzussal lezáró döntésben…..
  Az aktuális kábítószerügyi és prevenciós helyzet lehangoló. A 2009-ben elfogadott – érvényben lévő – Nemzeti Stratégia vállalhatatlan az új kormány számára, az új stratégia elfogadása a távoli jövő ködébe vész. Nem készült el az akcióterv a 2009-es…..
A Fidesz gyakran tűnik 80 éves nagybácsik gyülekezetének, de a jelek szerint az az információ mégis elszivárgott hozzájuk, hogy a kortárs magyar ál- és valódi fiatalok társaságban is bátran dicsérik a vonzó férfiakat. A "jó segge van" minősítést például ugyanúgy…..
Poldi bácsi megmondója 92,9 MHz 2012.02.28 21:57:00
Ahh, szóval akkor a probléma így volna rendezve, kedves Miniszterelnök Úr? Mint tudjuk, Magyarországon a bíróságok függetlenek, döntésüket nem befolyásolhatja senki, legkevésbé a magyar kormány, még annál is sokkal kevésbé Magyarország miniszterelnöke. Hillary Clinton…..