Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dajen

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha két hónap kihagyás után maradt volna még valaki, aki időnként benéz ide, akkor neki(k) köszönöm a türelmet, és üdv újra itt! Véget ért a hajtás a második munkámban, most már "csak" a fő állásom napi terhei maradtak, így újra több időt tudok szakítani magamra és a…..
Dajen 2012.06.24 22:00:15
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
Dajen 2012.06.06 13:03:06
@Syztem:Mindenféle rossz indulat és kötözködés nélkül kérdezem, mert már többször olvastam Tőled, hogy "senkiből se lett bombanő" és igazán kíváncsi vagyok...

Számodra mit takar a "bombanő" kategória? Mutathatnál egy képet arról, aki kimeríti számodra ezt a kategóriát teljes mértékben és talán volt is valami szereped abban, ahogy most kinéz... vagy kérlek, csak fele annyi embert Tomihoz képest, aki hatásodra változtatott is egy kicsit is jobb irányba a kinézetén, az életén.
LifeTILT Zyzz Medias Res 2012.05.17 03:45:00
  Először is szeretném mindenkiben tudatosítani, de főleg a tizenéves kondizással mostanában próbálkozó srácok, és az alapokkal most ismerkedő kezdők  fejében, hogy a Zyzz project egy haladó edzéstervet tartalmaz, ami igényel némi felkészülést, ami alatt elsősorban a test,…..
Dajen 2012.05.17 13:01:42
@RolFic: Soha nem mondta, hogy ez egy hosszú távú megoldás, hanem csupán annyit, hogy egy jó módszer arra, hogy hogyan hozd magad formába gyorsan és mégis egészséges, ésszerű keretek között. Azért azt senki ne várja el, hogy innentől kezdve Tomi fotoszintetizáljon, mint a növények vagy élete végéig csirke+rizs+brokkoli kombón éljen.

Tilt segít formába hozni magad, utána meg mindenki személyre szabottan, saját életritmusának megfelelően találja meg, hogy hogyan tudja megtartani az elért eredményeit vagy éppen, ha ahhoz van kedve sz@rjon bele és élvezze munkájának gyümölcsét és hízzon vissza, majd kezdje újra a programot. Kit mi motivál...

Ne legyünk már ennyire életképtelenek. Ne gondolja senki, hogy itt majd a kezébe nyomják a Bölcsek kövét vagy a fülébe súgják az örök élet és karcsúság titkát.
Dajen 2012.05.17 13:15:34
@RolFic: Értelek. Kíváncsinak kíváncsi lennék, de úgy gondolom, hogy azt nekem kell megtalálni és nem másnak. "A kezét nyújtja és az egész karja kell" effektus...

Az utolsó bekezdéssel nem értek egyet (ha a Tiltre gondolsz és nem pedig általánosítasz), mert iszonyat nehéz ezt a programot végigcsinálni(nekem az volt).
Tegnap hazamentem, és az alábbi párbeszéd zajlott anyám és köztem:A: Vettem szalonnát, egyél.B: Nem ehetek szalonnát, diétázom.A: De ez abált, ez finom.B: ...Aztán persze kifejtettem neki, hogy az egy dolog hogy mi finom, kb semmit nem ehetek ami finom...Aztán mielőtt…..
Dajen 2012.04.08 14:17:11
@!Borsika: Kéne neki, mert cukorbeteg. De tanulékony, mert múltkor már azt mondta egy barátosnéjának a telefonba, mikor arról beszéltek, hogy valaki lefogyott: "Mond meg neki, hogy tartsa meg, ne szedje vissza. Ne egyen sok szénhidrátot. Mondom én, aki most evett meg 3 fánkot." - de már tanulékony, legalább tudja, hogy a sok szénhidrát nem jó. :)))) Azt hittem lefordulok a székről mikor ennek fültanúja voltam. :) Cukik ezek az idősek. :)
LifeTILT Slim3 2 +10 Móni 0.nap 2012.04.04 02:55:00
Nagyon kevés blogot olvasok, és még ennél is kevesebb embert tisztelek ismeretlenül, kizárólag az interneten látott munkássága miatt. Berényi Konrád az onlinemarketing blog szerkesztője egy ilyen ember, akit ahol tudok szarrá követek, mert minden egyes közösségi aktivitása valós…..
LifeTILT Slim3 2 Reni 20+ 0.nap 2012.03.29 18:01:00
Reni egy nagyon szép magabiztos csaj is lehetne, csak hát van rajta 27 kiló felesleg ami miatt az  önbizalma és az önértékelése erősen a nullához közelit. Reni  jelenleg produkálja az elhízott nők összes negatív tünetét fejben, és ezeket megélve szenved is tőle a…..