Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PornóPál

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágensblog 1984 a valóságban 2010.08.25 06:00:00
Bárhova megyünk, kamerák követnek, minden mozdulatunkat rögzítik, akárkit írisz alapján azonosítanak. Philip K. Dick és Orwell, Különvélemény és 1984. Csakhogy amit eddig könyvben olvastunk, filmen láttunk, hamarosan komor valósággá válhat. A technológia –…..
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Subba Reklám: Tojás 2009.11.26 12:30:00
Egész nap reklámokat néznénk, ha ilyenek mennének a tévében. Tökéletesen hozzák a karaktereket, egyáltalán nem zavaró a nyomiság, éppen hogy csak jelen van. Fiatal pipi, rafkós úr, és a tojások!   ..
Ki gépen száll alája, annak térkép e táj - egész konkrétran metrótérkép. Ahhoz, hogy jobban megismerjünk egy helyet, a saját kezünkbe kell vennünk a közlekedésünket. Van-e erre jobb módszer, mint a bringázás?Mivel már három hete tekerek legalább napi 1 órát, és mivel már…..
Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..