Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ponthogy

207 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az igaz szerelmet keresi Herczeg Ferenc A fehér páva című regényből forgatott Majdnem menyasszony főhőse. A Dunán február 11-én látható romantikus játékfilm erősségéről Filip Fruzsina, a produkció line producere árult el részleteket és a Toll Jenő mérnököt alakító Hajdu Tibor mutatta be karaktere…..
A január 27-i finálé előtt nézzük meg, hogy mik a Csináljuk a fesztivált! 2024-ben a döntőbe jutott dalok! A műsorban elhangzó slágerek kapcsán 10 érdekességet is elárulunk! A Csináljuk a fesztivált! első elődöntőjében a Kell még egy szó Szabó Előddel, a Csókkirály Szabó Mátéval, és az Origo Oláh…..
Ünnepeld a házassági évfordulót a lehető legromantikusabb módon a 10 lélegzetelállító ötlet alapján! Akár mérföldkőhöz érkeztetek, akár egyszerűen csak extra különlegessé akarjátok tenni a napot, ezek az évfordulós ünneplési ötletek biztosan fellobbantják a szerelem lángját, és felejthetetlen…..
A kenyérsütőgép segítségével olyan minőségi kenyeret süthetsz, amelyet büszkén tálalhatsz bárkinek. De nem csak emiatt érdemes egy ilyen készüléket beszerezni. Mondom is miért. Egyszerű és gyors kenyérkészítés otthon! Egy kenyérsütőgép nem csak egy konyhai eszköz, hanem egy új dimenziót nyit a…..
Ma az egyik legfontosabb nyári kérdést feszegetjük, a téma a tetőtéri ablakok árnyékolása lesz. Ha otthonodban tetőtéri ablakokkal rendelkezel, vagy tervezed beszerelésüket, akkor érdemes átolvasnod ezt a cikket. Az ablakok árnyékolása nemcsak praktikus, hanem esztétikai szempontból is kiemelkedően…..
Az Apák Napja egy ünnep, amelynek célja az apaságot és az apák szerepét ünnepelni, valamint köszönetet mondani azoknak az apáknak, akik aktívan részt vesznek gyermekeik életében. Apák napja minden év júniusának harmadik vasárnapján van. Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy gyermekek kifejezzék…..
Boldog anyák napját minden édesanyának!..
A sármos,ír származású színész, Colin Farrell napjaink egyik legfelkapottabb filmsztárja. Problémás kamaszkor után sok mindennel próbálkozott, míg végül a színészetet választotta. Az alábbi összeállításból kiderül, hogy Colin Farrell nem egy szent életű, sőt, a problémás filmsztárok képzeletbeli…..
Van, aki abból él, hogy bírja, ha ütik. Cole Young (Lewis Tan) ilyen. Pénzért bunyózik, és... Eredeti post: Mortal Kombat Innen: Filmrakat.hu..
A 2021-es mesefilm mozipremierek..
Eredeti post: 3 színésznő az F9-ből, aki biztosan szétrúgná a hátsód Innen: Filmrakat.hu Ez a 3 színésznő a Halálos iramban 9-ben szétrúg pár hátsót, a legkeményebb fickókkal is elbánnak ha kell. Ők a film tisztán női bevetési egysége.... Eredeti post: 3 színésznő az F9-ből, aki biztosan szétrúgná…..
A köznyelvben a súly fogalmát használjuk gyakrabban, pedig általában a tömegről beszélünk. Mondok egy példát. Ha megkérdezik tőled, hogy hány kiló vagy, akkor szerinted a súlyodra, vagy a tömegedre kíváncsiak? Még az űrlapokon is az szerepel a személyes adatok között, hogy Súly. Pedig ilyenkor a…..
Richard Nixon (1913 – 1994) az Amerikai Egyesült Államok 36. alelnöke volt Dwight D. Eisenhower kormányzása alatt, 1953 és 1961 között. Aztán 1969-ben megválasztották az USA 37. elnökének. Ezt a posztot töltötte be 1974. augusztus 9-ig, amikor a Watergate-botrány  néven elhíresült politikai…..
Ponthogy blog Az internet ünnepe 2020.04.24 09:37:57
Nem is olyan régen még internet sem volt, ma meg már nincs iwiw se. Szerinted milyen lenne manapság az élet internet nélkül? Segítek: elképzelhetetlen. Különösen most, amikor ez a poszt születik, koronavírus idején. Úgyhogy az internet igazán megérdemelné, hogy legyen egy tisztességes ünnepe. Egy…..
2019-ben ugyan akkor van Halloween, mint az előző, vagy akár a következő évben. Idén egy csütörtöki napon ünneplünk a töklámpások között. De Halloween 2020-ban milyen napra esik? Hogy nem csütörtök, az tuti! Mindent tudsz Halloween ünnepéről? Ha igen, akkor ne nézd meg a Tíz érdekesség…..
Miért van szükség filmkereső programok használatára? Ha nem tudod egy film címét, akkor egyszerűen beírod a keresőbe és várod, hogy kidobja a várt eredményt.   Te is így keresed a filmet, amit láttál már valamikor és újra megnéznéd? Csak nem tudod a címét, nem ismered a szereplőit és nem tudod ki…..
A babavárás egyik legizgalmasabb mozzanata, amikor a kis jövevénynek a nevét tervezgeted. Szeretnél valami egyedit, valami különlegeset kitalálni, ugyanakkor nem szeretnéd, hogy pont a neve miatt csúfolják a gyermeked a suliban. Ha úgy indulsz neki, hogy találomra el kezded olvasni az…..
ponthogy 2019.06.24 17:42:07
@Frady Endre: talán a vezetéknév és a keresztnév azonos magánhangzóitól?
ponthogy 2019.06.25 05:34:32
@Frady Endre: rendben. Köszönöm az észrevételt.
Mindenkinek megvan a kedvenc marhapörkölt receptje, ami alapján elkészíti az ételt. Ám hiába a bevált recept, nem mindig sikerül úgy, ahogy azt elképzeltük. Miért van ez? A marhapörkölt készítése során több súlyos hiba is becsúszhat, ami miatt nem lesz olyan finom az étel mint máskor. A jó hír…..
Most biztosan azt gondolod, hogy ez megint valami ócska trükk... Pedig nem! Valóban van egy módszer, ami tiszta, gyors és csodás eredményt hoz. Habszifonban én még sosem csináltam tökéletes habot. Ez lehet, hogy az én hibám, de így van... Ha robotgépet használsz a tejszínhab készítéshez,…..
ponthogy 2019.05.28 13:53:56
@Tamas76: Ahogy a videón is látszik az üveg kb.: egynegyedéig van a tejszín.
A kutyakölyök kiválasztása sokszor nem tart tovább egy óránál. Mit lehet ennyi idő alatt meglátni egy kölyökben? A laikusok számára egyik kölyök olyan, mint a másik. Egy szőrpamacs, egy bolondos négylábú, amelyik esik-kel és egyszerűen zabálnivaló. Annyi tanácsot hallottál már, hogyan válasz…..
A legnagyobb hibát akkor követed el, amikor a banánhéjat kidobod a kukába. Mert a banánhéj számtalan módon hasznosítható, melyek közül most én is megmutatok párat. Ugye vannak az életedben olyan dolgok, melyeket eddig csak drága pénzen vett vegyszerekkel tudtál megoldani? Eleged van a…..
Tojásos nokedli, ahogy én készítem Van, aki külön megsüti a tojást és úgy keveri hozzá a galuskához? Minek? A felvert tojásokat megsózom, (esetleg borsozom is) és a kevés zsiradékon felmelegített galuskára öntöm. Összesütve sokkal finomabb lesz, mint külön kevergetve...  ..
Talán korai feltenni ezt a kérdést 2019 tavaszán, de ha egy dolgot veszünk figyelembe a legjobb film kiválasztásakor, akkor a kérdést nagyon is egyszerű eldönteni. A választásom során a hazai mozik által 2019-ben bemutatott, vagy bemutatásra kerülő filmeket vettem figyelembe és abszolút nem…..
Csak ecet és konyhasó kell a réztisztításhoz A családi örökségként ölembe hullott rézmozsár tisztítása az egyik legnehezebb feladat a takarítás során. Megannyi fémtisztítót kipróbáltam, melyek nem fényesítették ki eléggé, illetve órákat kellett dörzsölni, majd simogatni, míg valamilyen eredményt…..