Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evicacica

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
evicacica 2012.03.08 15:09:36
Én jót röhögtem.
Nő létemre a legtöbb dologgal egyetértek. Engem más gyereke nem érdekel, ha az illető nem családtagom vagy barátom. nem is nagyon érdekelnek a gyerekek 3 év alatt, nem tudok velük mit kezdeni. Nem cukik és nincs jó szaguk. Úgy érzem meg kell játszanom magam, mert kinéznek, ha nem gügyögök én is 2 óra hosszát a többi naplopóval - mert igen, ez egy fajta ürügy, hogy a délután többi részén értelmes munka már ne folyhasson.
Úgy vettem észre, hogy az utóbbi időben a friss anyukák belesodródtak vmi bizonyítási kényszerbe, a rengeteg divatos gyerekruha, a nyolcmillió fészbukra feltöltött (egyenként és napjában többször) kép, gyerekes cikkek/képek/idézetek/csoportok megosztása, stb. Tudom az én sorsom sem érdekel mindenkit, de mindennek van határa.
Én megértem, hogy unatkoznak otthon és jó emberek közé menni. Azt is megértem, ha tényleg muszáj a gyereket bevinni a munkahelyre mert egyszerűen nem tudja hová tenni (mondjuk én ezt élesben még sose tapasztaltam), megértem, hogy kénytelen hazudni az interjún. Cserébe én is kérek egy kis megértést, jó? Hogy ne tukmálja rám senki a porontyát, jó?
A rendszer szar, mert belekényszeríti a nőket ebbe a 3+3 évbe, bár megnézném, hogy a magyar átlagfizetések mellett mit csinálnának, ha szülés után 4-6 hónappal menni kéne vissza dolgozni mint azokban az országokban, ahol nem csak a szájak sírnak, hanem valami kis GDP is összejön.
Mennyit lehet elkérni egy éjszakáért Manhattan legdrágább lakosztályában? Van-e egyáltalán a luxusnak felső határa New Yorkban? Igen, van. Egy napra 35 ezer dollár az ára, és Ty Warner Penthouse a neve. A 400 négyzetméteres lakosztály a Four Seasons Hotel 52. emeletét foglalja…..
evicacica 2012.03.06 10:11:58
    Nem tervezek celebfigyelővé alakulni, tényleg, de amit most találtam, az üt: John Dominis '63 tavaszán 40 tekercs filmen örökítette meg a kúlkirály, Steve McQueen és első felesége, Neile Adams Palm Springs-i otthonát. A képek közül akkor csak néhány jelent…..
evicacica 2012.03.04 16:25:51
Őszintén, hitelesen egy krémről. Siralmas körkép - ráadásul Szabó Patrícia is felbukkan - nagyon bátor húzás a hipszterszemüveg! ..
evicacica 2012.03.02 19:14:47
@Kockás Zebra: szépen összefoglaltad amit éppen meg akartam írni - köszi, TE valóban spóroltál nekem 5 percet!!! :)

ezt a fost tejóég.
Ezeknek az újságoknak ezek a nők a szépségrovat-szerkesztői??? Mi van??? Én szerintem nem szerkeszt ezek közül senki semmit, mert átveszik a (promóciós) cikkeket egy az egyben az anyalapoktól és lefordítják. És nyilvánvalóan nem is szépségápol egyik sem, némelyik bőre egyenesen bőrgyógyászért, orvosért kiált.
Subba A nap képe: Kicit 2012.02.28 13:42:33
evicacica 2012.02.28 17:58:37
Nesze!szer De hol volt a stylist? 2012.02.26 16:38:00
   Éjszaka ismét felvonulnak a legnagyobbak, villognak a vakuk, mi pedig irigykedve nézzük a tévén keresztül a millió dolláros ruhák csillogását. Ám azért néha igen szép mellényúlásoknak is tanúi lehettünk már, mióta Oscar bácsika szobrát osztogatják. Az…..
Az egyik külföldi divatoldal összegyűjtötte az öltözködés során leggyakrabban elkövetett hibákat és az elkerülendő divatbakikat. A listán megtalálható többek között a túlságosan felhúzott nadrág, a köldökig kivágott póló és a rózsafüzér kiegészítőként való…..
Subba Subba Biznisz: Limonádé 2012.02.16 15:33:00
A  hölgy  hippi kurva limonádét árul szopatja csöcseit a strandon  a burning man fesztiválon. (állítólag napi 250 dollárért...ja,kb. annyi lehet a napijegy, erre a kamu neohippi amerikai faszságra)A fogyasztói társadalomból kiábrándult művésznő, megosztja…..
iftikharblog.co.ccSZEMLEBár Hollandiát a legliberálisabb európai országként tartjuk számon, napjainkban – a francia mintát követve – egy erősen korlátozó törvény megalkotásán és elfogadtatásán dolgoznak a királyság államférfijai. Az ország kormánya nemrég…..
A pletykalapok legújabbja, hogy Karl Lagerfeld divatdiktátor beszólt az énekesnő Adele-nek, hogy kicsit túl kövér - ami mondjuk nem volt kedves, valóban -, aztán bocsánatot kért, és most mindenki a 23 éves dívát éljenzi, hogy nem hódol be a divattrendeknek. Azért szeretném én a…..
evicacica 2012.02.11 19:13:51
Teljesen egyetértek a szerzővel! Egyre többször lehet olvasni a "természetes", "nőies", "teltkarcsúság" jelzők alá bújtatott "legyünk büszkék arra, hogy kövérek vagyunk és ne tegyünk semmit se ellene, sőt teremtsünk divatot" mozgalomról. És ez azért van, mert a nyugati világ női nagyrészt bizony túlsúlyosak.

Adele abban hibás, hogy ez az ő saját marketingfogása. A sok túlsúlyos, otthon ülve a TV előtt chipset zabáló és az exét sirató "azérthagytakelmertkövérvagyok" meg úgy érzi, végre valaki, aki elénekli azt amit érzek, hiszen pont azon megy át mint én. EBBEN hibás Adele. Hogy tudatosan használja a kövérségét, a story-t arról, hogy mittudomén hányszor fogadta vissza a pasit, hogy láncdohányzik. Míg Winehouse csak szimplán hülye volt és egy végzetesen addiktív személyiség, addig Adele még rátesz egy lapáttal és teszi ezt kizárólag azért, hogy több lemezt adjon el.

Még vmi: emlékszik még valaki Duffy-ra? Brit, szőke, ugyanolyan jó hanggal mint Adele? Nem, mert ő csak énekel, normálisan viselkedik és akkor ad ki lemezt amikor saját, igényes anyaggal tud előállni. Míg Adele már a Rolling in the deep-et is kölcsönözte. Nem tartom a sikereit megalapozatlannak, de szerintem mások hasonló tehetséggel vihették volna többre. És tényleg gondolom, hogy sikerei nagy része, legalábbis az, hogy ekkora közönséghez jut, a fentebb említetteknek köszönhető nagyrészt.
Paul McCartney a most megjelenő Kisses on the Bottom című albumát úgy jellemezte, hogy ez az a lemez, amit még a Beatlesszel akart megcsinálni. Új szólólemezére McCartney 12 olyan feldolgozást tett, amit annak idején gyerekként hallgatott Liverpoolban, plusz két olyan saját…..
Kapaszkodjon meg mindenki valamibe, Tiesto ugyanis megmondta a tuti a szakmájáról. A híres holland trance DJ a napokban interjút adott a New York Timesnak, ahol arról lelkendezett, hogy mára tényleges valósággá vált, hogy a lemezlovasok az új rocksztárok. A tavaly a Balaton Soundon is…..
Rúzs&Fakanál József a Madáchban 2012.01.17 11:55:00
Nem tudom pontosan mikor találkoztam először a József és a színes szélesvásznú álomkabát „hirdetésével” a Madách Színház utcafrontján, de azonnal megfogott a címe. Előtte nem hallottam a darabról, nem is tudtam, hogy Webber írta, de minden alkalommal jót mulattam a…..
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
Tipikus kultúrák közötti párbeszéd. A berlini főpolgármester, aki mintegy teljesen mellékesen homoszexuális, és egyáltalán nem mellékesen ezt nyíltan felvállalja, szóval ez a Klaus Wowereit levelet írt Tarlós Istvánnak. Eddig tart a közös értelmezési keret. Innen már…..
Csupa jó hírt közöltem Barroso úrral – mondta pikírten ma esti interjújában Orbán Viktor, amikor beszámolt arról, hogy elutasító választ küldött az uniós bizottsági elnöknek. Miután az előző bejegyzésben részletesen elemeztem a racionális mérlegelés szempontjait,…..
evicacica 2011.12.23 11:15:00
@mrs. white: Aki hitelt vesz fel, annak azt meg kell adnia. Ez a világ rendje, így működnek a dolgok mióta az ember értékeket cserél. Ha megtagadjuk nem mi magunkat írjuk ki a globális együttműködés rendszeréből, hanem majd kiír minket az IMF. Na majd akkor nézegethetünk.
Orbán a fidesz. Nem csak a Vargával folynak/folytak egyeztetések, SENKI nem meri bevállalni.
  Erre a hétre is jutott egy botrány a divat világából. (Előző heti VS balhé ITT) Most épp Donna Karan háza táján áll a bál és a divatháznál persze nem  örülnek ennek. Elkészültek az új kampány képei, a gyönyörűséges Adriana Lima domborít bennük. Aztán…..
Subba Backdoor: Che? 2011.12.19 14:00:00
via..
evicacica 2011.12.19 18:25:59