Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoaX

1909 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira sok jó zenekar van, akiket minden bizonnyal soha nem fogok látni az életben. Rengeteg argentin, amerikai banda van, akik eszméletlen jó zenét csinálnak, de esély sincs arra, hogy hozzánk elérjenek. vagy a másik ok, hogy egy one man show-ról beszélünk. Ebbe a sorba állt most nálam a Dream…..
A System Of A Down legendás dobosa, John Dolmayan rögzítette ahogy a zenekar a Sick New World Festivalon esedékes koncertje előtt elpróbálja a Cigarot. Jól keni a zenekar ennyi év után is?..
Az Alice In Chains egy tipikusan olyan zenekar, akit az apróbb hibáival is imádunk. Akikről nem tudjuk elképzelni, hogy valaha is lehetnek boldogok, elégedettek, vagy szar arcok. Egyszerűen egy olyan zenekar, akit a maga búskomor ábrázatával együtt imádunk. Hiszen arról énekelnek, amit mi is…..
Az industrial metal koronázatlan királya egyértelműen a Fear Factory, akik anno behozták a modern metal kifejezést is a köztudatba. A zenekar témáit nem könnyű pontosan és jól eljátszani. Pete Webber az egyik koncerten több szögből is felvette, ahogy az egyik koncertkedvenc dalt, a Demanufacture-t…..
A legendás doom metal zenekar a Trouble új dobossal büszkélkedhet. A zenekar már be is jelnetette, hogy Garry Naples lesz az új dobosuk. A zenekar és a dobos már el is kezdték a közös munkát. Ha pedig minden igaz, hamarosan - 2025-ben - új album érkezik a kultikus zenekartól!..
Vannak álmok, amiket követek, hogy ezzel meg azzal a zenésszel egyszer csak fogunk interjúzni. Ilyenkor én írogatok mindenkinek e-mailt, hogy talán… Aztán mit ad Isten? Van olyan is, hogy jön egy elutasító válasz, de nem baj, próbálkozunk újra! Azonban most nem kellett, hiszen legnagyobb…..
Akikben még élt a remény, hogy a gitáros, Kiko Loureiro visszatér még a Megadeth-be azok számára rossz hírünk van. Eléggé valószínű, hogy a gitáros végleg távozott. Ennek egyik biztos pontja, hogy a zenész a Reverb nevű oldalon a jövő héten teszi közzé az eladó hangszereit, amit a Megadeth-ben is…..
Last dAntz címmel újabb dalt mutat nekünk az Alien Ant Farm a hamarosan megjelenő lemezéről. Mariachi hangulat, gyártelep és haláli hangulat várható az újabb szerzeménytől.Figyeljetek mert jövő héten érkezik a Mantras, amitől mindannyian tuti hangyások leszünk!..
Sok ezer embernek van Motörheades tetoválása, amivel a legendás zenészről, Lemmy-ről emlékezik meg.  Azt gondolhatnánk, hogy James Hetfield, a Metallica énekes-gitárosa is ebbe a sorba állt be, azonban van egy kis csavar a dologban. Hetfieldnek van egy olyan tölténye, ami Lemmy hamvait tartalmazza.…..
A héten érkezik a grunge élő legendájának, a Pearl Jamnek a legújabb anyaga a Dark Matter. A tizenkettedik stúdió album elkészítéséhez a zenekar tavaly elvonult a legendás producerrel Andrew Watt-tal, hogy felvegyék a zenekar legújabb anyagát. Az április 19-én megjelenő lemezről most Wreckage című…..
Nem régen megírtuk már, hogy a Nagyúr új EP-je, ami a NEM címre hallgat mennyire király. Most pedig A Rendőrök Igazsága című alkotás kapott vizuális anyagot. Elő a gumibotot és készülj! Ha kíváncsi az új anyagra élőben is, akkor április 20-án a Gólyában tudod elcsípni a zenekar!..
A nyár utolsó hónapját pontosan tudjuk, hogy Te is a Dürer Kertben fogod kezdeni. Miért? Mert a Cudi Purcinak és az Emptiness Bookingnak köszönhetően érkezik a Converge, Toxic Holocaust , Cancer Bats és Take Offense.  Kell  ennél jobb elfoglaltság augusztus 1-jére?  Ha IDE kattintasz már ott is vagy…..
Szénégető Richárdot be kell valakinek mutatni? A rock-metal zene hű lovagja már túl van a 250. Ric$Cast adásán, ami azért nem kis kitartásról árulkodik. A gyönyörűen kerek szám pontosan jó apropó volt, hogy az esztergomi podcast pápa válaszoljon pár kérdésünkre. ..
Harmadik albumára készül az Opeth basszusgitárosának, Martin Mendeznek zenekara, a White Stones. A zenekar anyaga június 28-án landol a boltokban és a streamelő platformokon, de már addig is tudunk mit hallgatni, illetve nézni. Itt van a La Ira dal és a hozzá készült videó...
Oroszországról az elmúlt pár évben nem sok jót hallunk. Ettől függetlenül most hoztunk nektek egy orosz zenekart, akik valami varázslatosat alkotnak. Itt van az Anti-Object Task Force  bemutatkozó OKO EP-je...
Április 12-én, Chino Moreno a Deftones énekese, a zenekar idei első koncertje előtt, egy rádióinterjúban bejelentette, hogy lényegében kész a legújabb Deftones lemez, mindössze az ő énektémáira vár a zenekar. Az énekes elmondta, hogy a 2020-as Ohms lemez után nem szabtak maguknak semmilyen időt,…..
A kanadai Dopethrone nem rég hozta ki legújabb, három dalt tartalmazó Broke Sabbath című anyagát. A zenekar úgy döntött, hogy a földbetipró anyagról a Shlaghammer című szerzeményhez videóval is kedveskedik a rajongóknak. Egészségetekre!..
A háromszoros Grammy díjra jelölt Nothing More, bejelentette az ötödik lemezének az érkezését. Június 28-án a Better Noise Musc gondozásában érkezik a Carnal. Az anyag összesen tizenöt dalt fog tartalmazni, így biztos lesz mit hallgatnunk a nyáron! A gitáros, Mark úgy nyilatkozott az új albumról,…..
RockStation Új Slash dal jöhet? 2024.04.13 07:04:01
Jövő héten pénteken az MVM Dome-ot fogja Slash és a csapata megmozgatni, azonban a gitáros nem rest és a hamarosan megjelenő albumáról csepegteti nekünk szépen az újabb szerzeményeket. A bongyori gitáros most egy FLEETWOOD MAC dalt dolgozott át. Hallgassátok meg, hogy milyen az ő és Chris Stapleton…..
Revolution Eats Its Children címmel új dalt ad ki a marosvásárhelyi TREASONDOM. A felvételek a zenekar otthoni stúdiójában készültek, a keverést és masteringet Ben Jones (Pest Control, Meth Leppard, Endless Swarm) végezte. A dal elérhető minden streaming platformon és ingyen letölthető a zenekar…..
Soha nem voltam egy elvakult High On Fire rajongó. Azonban idén valami totálisan beütött nálam. A Cometh The Stormot úgy vártam, mint a Messiást, noha, Matt Pike messiásról alkotott képét már korábban megismertük. A Burning Down című dal azonban mégis megbabonázott és a megjelenése óta kevés nap…..
Új zenekarok után kutakodni már nem is csak szórakozás a számomra, hanem kötelesség. Minden reggel, amikor a gép előtt kezdem a napot az egyik első dolgom megnézni, hogy milyen friss zenéket pakoltak fel a kedvenc YouTube csatornámra. Az idei év eddig nem túl kecsegtető, de talán most a március…..
A Nirvana mindig is egy megosztó banda lesz. Vannak, akik szerint kinyírták a metal zenét, mások szerint eladták magukat, megint mások viszont elvakultan rajonganak értük. A zenekarnak minden bizonnyal voltak hibái, de az is biztos, hogy a három stúdió albumon sose ismételte magát a zenekar. Nézzük…..
Bon Scott már a puszta létezésével legenda volt, ahogy az Brian Johnson könyvében is olvashattuk. A zenekar nem rég osztotta meg az 1976-os egyik londoni koncertjéből a Jailbreak felújított változatát. Nem lennénk meglepődve, ha hamarosan a többi dal is szépen sorjában érkezne! Felülünk a nosztalgia…..
Noha korábban már volt a Cavalera klánnak saját kávéja, eljött az idő, hogy az eddig kiaknázatlanul hagyott piaci rést is betömje végre a család. Nem mást hoztak el nekünk most, mint a Soulfly legújabb IPA típusú sörét. Az italt egy holland cég, egészen pontosan az X-Brewing főzi nekünk. A zenekar…..