Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoaX

861 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milliószor elmondtam már, hogy fontos az új zenekarokat felkutatni. Minden nap örömmel hallgatok meg valami új zenét, amit a haverok küldenek, hogy "ez marha király" Ettől független a tavalyi fogadalmam miatt folyamatosan keresem az új zenéket, hogy meglegyen a heti egy lemezkritika. Most itt van a…..
Mindig kíváncsian figyeljük, hogy melyik fesztivál milyen sztárfellépőt jelent be az év elején. Nem volt ez másképpen idén sem, amikor a Rockmaraton végre mutatott egy olyan nevet, aminél nem volt kérdés, hogy azon a bizonyos júliusi szombaton irány Dunaújváros!..
Minden bizonnyal az Opeth új albuma hamarosan megjelenik. Az In Cauda Venenum a 2016-os Sorceress folytatása lesz, ha minden igaz. Az új dal alapján a színvonal megmaradt, de hörgésre most sem kell számítani. Érdekesség a lemezzel kapcsolatban, hogy az mind svéd, mind angol nyelven elérhető lesz,…..
RockStation A Static-X nem áll le 2019.07.11 14:00:00
Noha Wayne Static már lassan öt éve nincs köztünk, a Static-X robog tovább a Wayne imitátorral együtt. Azt, hogy ez mennyire jó ötlet, döntse el mindenki maga. Szerintem semmi nem történt volna, ha új énekessel folytatja a zenekar. Láttunk már ilyet a történelemben lásd példának okáért az AC/DC-t.…..
Aaron Hill úgy gondolta a mexikói koncert előtt, hogy habár rendelkeznek sofőrrel Ő még is elsétál a hotelből a koncert helyszínére, ugyanis az nincs annyira messze. Rossz döntés volt. A filmekből hallasz, látsz ezt-azt, de amikor veled történik meg, hogy négy ember körbe áll, kirabol és az egyik…..
Mivel a nagy kedvencek nem sütögetik az új albumokat, így most is az underground vizeire evezünk. Új hét, újabb stoner/doom anyag következik. Jöjjön az Iron Crown Before The Void című lemeze. Füleket tessék hegyezni!..
A Limp Bizkit előszeretettel dobja fel a koncertjeit azzal, hogy rajongókat hív fel zenélni a színpadra. Nem volt ez máshogy egy holland bulin sem, de most nem erről mutatunk videót, hanem arról, ahogy az Eat You Alive-ot  tolták, úgy, hogy Wes énekelt! Azért is érdekes ez a dal így, mivel akkor…..
Több, mint 21 éve járt nálunk a Pantera. Neked se volt esélyed látni őket? A Rockmaratonnak hála idén JÚLIUS 13-án egy kis szeletet kaphatunk a zenekar munkásságából, amikor Anselmo bácsi a saját zenekarral, az Illegalsszal megjelenik nálunk egy teljes Pantera műsorral. Erre a jövőheti eseményre…..
OKTÓBER 9-én a Dürer Kertbe látogat el mindenki kedvenc japán doom csapata a Church Of Misery a Desszert Feszt keretein belül! A sorozatgyilkosok történeteiről vígan éneklő, zenélő doom brigád biztos, hogy megmozgatja a nyakunkat megint, ahogy azt tette korábban a Robotban is! Doomsterek, ki lesz…..
Budapestet is meglátogatja végre az amerikai CKY zenekar! Nagyon régóta vártunk erre a koncertre, így nem is csoda, hogy alig bírjuk kivárni a július 22-ei Kék Yukas estét. A nagy izgalom örömére hoztunk nektek egy egyszerű játékot! Részleteket lejjebb olvashattok...
Az új énekesével együtt, 2020. MÁRCIUS 10-ÉN a Dürer kert deszkáit zúzza most meg a Kvelertak! Lehet ennél jobban befejezni a csütörtök délelőttöt?  Készüljetek, mert nyak nem marad ficam nélkül! Már most várjuk a bulit!..
Nu-metalt bírod? Pár éve az Alien Ant Farm egy hatalmas bulit adott a Dürer Kertben, előtte pedig jó pár évvel a P.O.D. mondta le az A38-as koncertjét. Azt a bulit pótolva a zenekar a kedvenc hangyáinkkal kiegészülve NOVEMBER 9-én játszik Székesfehérváron, a Fezen klubban!…..
Most már az év felénél járunk, jó pár lemezkritika a hátam mögött van. Azonban most volt először, hogy majdnem megcsúsztam a határidővel. Vicces, mert volt, hogy három hétre előre kész voltam, azonban most a King Hobo-val meggyűlt a bajom. A Mauga című új lemeze a zenekarnak…..
A Yawning Man egy érdekes zenekar. Egy olyan banda, amiről már mindenki hallott, de senki sem tudott konkrét számot felidézni nekem. Ezen változtattam most! Bowie’s Last Breath. És mi van a Macedonian Lines maradékán? Az is kiderül...
A heti lemezünk ismét egy stoner anyag lesz. Hiába a többieknek meghagyom a többit, én meg így kényelmesen írhatom a meglátásaimat. Most nem én mentem a heti csemege elébe, hanem nekem küldték a zenét. Essünk is neki a VOVK Lair című lemezének...
A Tool egy misztikus zenekar. Már régebb óta készítik az új albumot, mint azt tette anno a Guns 'N' Roses, de valahogy mégis el tudjuk nekik ezt nézni. Miért? Mindenki tudja, hogy valami olyat fognak nekünk nyújtani, ami simán hozni fogja a 2006-ban megjelenő 10,000 Days album szintjét. Nem is volt…..
KoaX 2019.06.06 16:11:26
@Pilgrim76: Jogos! Javítottam!
Hirtelen a semmiből kaptam meg a Batushka legújabb anyagát, amit marhára vártam. Hogy melyik Batushka lemezt hallgatom, azt csak egy kis utána olvasással tudtam meg, majd elmerültem a lemezbe. Íme a Панихида..
Igaz, nem most jött ki, de mi most mutatjuk meg, hogy a Szentháromság azaz a Trinity című dal, egy koncertklipet kapott az Omega Diatribe gondozásában. A dal maga a csapat legutóbbi, hasonló című, nagylemezén jelent meg, mely az első hangzóanyag volt Lucsányi Milán énekével és…..
RockStation Igor'Z - Low 2019.05.26 12:00:00
Az egyik este jött a szerkesztőségi e-mailre egy levél, hogy van ez az Igor'Z és akkor meg kellene hallgatni az új anyagot. Low, nem mond sokat a cím, gőzöm sincs, hogy mire számítsak, de azért nekiestem...
Újabb stoner zenekar alakult a Burning Full Throttle romjain. A továbbiakban megtudhatod, hogy Mundi úrék mit is csapatnak most. Itt a Muddy Roots bemutatkozója...
KoaX 2019.05.25 20:41:42
@Gabor_vill: szeva!!
Apey & the pea, ANTAL, Grizzly, Band in the pit, dr. Sludglove, Red swamp
Szent szar! És ennek most maradnia kell. Miért is? Mert a Nebula legújabb albumáról lesz szó, a Holy Shit-ről. Stoner öveket becsatolni, a gatyát kösd fel, hevítsed a fuzz pedált! 3-2-1 START!..
Hosszas várakozás után a Cudi Purci Bookingnak köszönhetően a Desszert Feszt keretein belül, újra Budapesten játszik az Eyehategod. A zenekar ezúttal is a Dürer Kertben fog játszani, egészen pontosan  AUGUSZTUS 8-án. Mellettük az est folyamán fellép még a kínai Zuriaake zenekar is! Egy tuti, ezt a…..
A Depresszió zenekar sem unatkozik, nagyban készül az új lemez, amihez most láthatjuk az első klippet is. A  Különjárat című dal videóját ezúttal is a Pixel filmmel készítette közösen a zenekar. A dal reményeink szerint a MÁJUS 18-án esedékes Barba Negra Trackes koncerten is elfog hangzani. A…..
Csodálkoztam, hogy rám lett kiosztva ez a lemez, ugyanis nem vagyok egy nagy death metal rajongó. Sőt…. Mondhatjuk, hogy a Bathuska időszakos hallgatásán kívül nem is foglalkozom ezzel a műfajjal. Nem baj, jöhetnek az új impulzusok, essünk is neki a Slytract harmadik nagylemezének...
Mostanában rengeteg supergroupnak hallgattam a lemezeit, eszméletlen sok szólóanyaggal találkoztam. Így vágytam valami mocskos kis underground anyagra, így nekiálltam keresgélni. Így akadtam rá a Professor Electric új anyagára. Itt a Vitriol!..