Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasipecsenye

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre furábbak ezek a körúti WC-k. Még februárban került fel ide a blogra a nyilvános vécékkel kapcsolatban egy poszt (Körúti anzix 2016.), bemutatva az áldatlan és lehetetlen állapotokat. (Megj.: próbálom kinyomozni, hogy mindez miért, meg hogyan, de még nem sokra jutottam). Visszatérve az…..
Erre a napra vártam 1 éve és 11 napja. Hosszú idő volt, de megérte. A Kúria mai napon átvett végzésében hatályon kívül helyezte a Fővárosi Törvényszék elsőfokú és a Szegedi Ítélőtábla tavalyi másodfokú döntését és megszüntette a büntetőeljárást ellenem. A Szegedi Ítélőtábla 2015. április 24-én…..
Az elmúlt napokban – uborkaszezon ide, uborkaszezon oda – két hír is szólt kerületünkről. Az egyik, hogy a Vajdahunyad utcában egy teherautón semmisítettek meg szavazólapokat az önkormányzat közelében – ezt a hvg.hu írta tegnap. Aztán mára kiderült, hogy - az Index…..
Boldog születésnapot, Hunvald György! - írja az Index... Ha találkozik ma a Wesselényi utca környékén Erzsébetváros korábbi polgármesterével, mindenképpen húzgálja meg a fülét, ugyanis ma 49 éves, gratulálunk! A politikus, de talán már inkább korábbi politikus feje…..
A rossz hír: a Wesselényi utca-Síp utca sarkán még mindig használhatatlanul árválkodnak a Bubis-bringák. A jó hír (?) meg az, hogy egy újabb ígéret szerint júliusban indulhat a budapesti közösségi kerékpáros rendszer. Ez a BKK vezérigazgatója és a városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes…..
Még 2013 elején került a Képviselő-testület elé egy együttműködési tervezet - tűzfal-rehabilitáció ügyben. A megállapodás arról szól, hogy a társaság erzsébetvárosi – elsősorban a belső részen lévő – tűzfalakat rehabilitálna, képekkel illusztrálva. Az…..
A Facebookon szerveződik az újabb tüntetés Lázár János ellen. A felhívást – a keddi, az Origo főszerkesztőjének leváltása elleni tüntetést is szervező – Kettős Mérce tette közzé. A tüntetés hétfőn, este 18 órakor lesz megtartva a Kossuth téren. "Fejezzük ki a…..
Vasipecsenye 2014.06.05 22:08:38
@♔batyu♔: Jézusmárja! Én aszittem, hogy csak az atévéből...
Legelőször is köszönet mindazoknak, akik elmentek szavazni, és külön köszönet illeti azokat, akik vasárnap ránk adták voksukat. Április 25-én Európa megválasztotta az Európai Parlament új tagjait, ezzel Európa és Magyarország politikája is új szakaszba lépett. A válságával…..
Vasipecsenye 2014.06.05 17:56:46