Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ErösPista

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti céglista "kiszivárogtatásával" tetőzik a BSA karácsonyi terrorkampánya. A forrása ugyanaz a blog, mint múlt héten, ő pedig az "Internet"-et jelölte meg tartótisztjeként. Akárhogyis, az 59 oldalas listán szerepel lapkiadó-multi, világvezető…..
Két jármű is elütött egy nőt Kőbányán Zebrán akart átmenni egy nő a budapesti Gyömrői úton. Először egy teherautó aztán egy személyautó is elgázolta. Meghalt. index.hu Szabályok betartása, közlekedési kultúra. Kettő azok közül, ami nem kifejezetten van jelen a hazai…..
Na, állítólag túl vagyunk a hídlezáráson, vagy ahogy a kuruc.info fogalmaz a polgári engedetlenségi akción. A céljuk a kormány megbuktatása volt, de az a fránya kormány nem nagyon akar bukni. Legalább is eddig még nem kürtölték világgá, hogy Gyurcsány pánikszerűen…..
Új MÁV blog 6 órás horror 2007.10.19 23:29:42
Ez a megadurva. Szia, Gondoltam leírok egy történetet, ha tetszik tedd be. Igazából én már csak röhögök rajta, hátha más is fog... :) A dolog sajnos nem ma történt, ezért pontos dátumot nem tudok mondani hozzá - kb 2006. január-február (esetleg március) magassága - de mivel…..