Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saint

33 bejegyzést írt és 523 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokakhoz hasonlóan a Societas is rettentően aggódik a vadiúj médiatörvény miatt. Először előadtak egy TV-Maci letartóztatós performanszt, ami kifejezetten szánalmas volt, tegnap azonban előrukkoltak valami kifejezetten viccessel: "eljutattak egy levelet a Fidesz prominenseihez:…..
Az "elfeledett homok" egy érdekes ötleten alapul, hogy a Sands of Time és a Warrior Within közt eltelt időt célozzák meg. Sikerült helyrehozni a 2008as verzió hibáit és újra egy jó PoP játékot kaptunk? Kattints a címre vagy ide, hogy tovább olvass Röviden, nem. A…..
Saint 2010.07.20 20:13:14
Admiral Nelson:

Nem értek veled teljesen egyet, mert:

1) Igaz, hogy a játék rövid, de ha belegondolsz a SoT és a TTT sem volt sokkal hosszabb.

2) A harcrendszer nekem például bejött, itt annyi a lényeg, hogy rúgnod is kell rendesen, valamint használnod kell a négy elemi erőt is.

3) Újításnak szerintem fantasztikus volt a víz lefagyasztása, olyan színt vitt a Ubi ezzel a platformrészekbe, amit én eddig sehol nem tapasztaltam.

4) A nő azért tudja lefagyasztani a vizet, mert egy dzsinn, mégpedig nem is akármilyen, az egyik legerősebb törzs királynője. Felesküdött rá Salamon király uralkodása alatt, hogy megvédi a királyságot, és annak vizeit/oázisát. Azért adja a Hercegnek ezeket a képességeket, hogy le tudja győzni Ratash-t (főgonosz).

5)Szerintem tökéletesen meg vannak magyarázva a dolgok, én legalábbis mindent megértettem.

6) Tény, hogy a Herceg máshogy néz ki, ez engem 10 perc után nem zavart, de ílések és pofonok.

7) Az hogy a Hercegnek van bátyja benne van pl. a SoT kézikönyvében, ott írja, hogy ő Sharaman legifjabb fia, ergo mindenképpen van testvére.

8) Én felfedeztem utalásokat mindkét részre (bár mivel még a WW előtt vagyunk, arra csak közvetetteket, pl. ruha), mondjuk a monológ, amikor a Herceg arról beszél, hogy ez mind Azad-ra emlékezteti.

Egyébként abszolút tiszteletben tartom a véleményedet, és ezt nem kötözködésnek szántam, csak le akartam írni, nekem miért tetszett a Forgotten Sands.
Hoppá, a játék amitől nem vártam sokat aztán kiderült, hogy túlszárnyalja a Bioshockot? Na azért ennyire ne szaladjunk el, a történet egy alternatív világba kalauzol el minket ahol a gonosz Szovjetek (már megint) világuralomra törnének, ezúttal egy új anyag az E99…..
A Fidesz helyretette a Hírcsárdát, avagy a hónap legnagyobb öngólja. A Hírcsárda egy kamuhíreket halálos komolysággal megjelentető oldal, és egyszerűen zseniális. Nézzünk meg pár "hírt" az elmúlt napokból, valószínűleg ezek is mind megtévesztették a…..
Játékok Bemutatója Live ? 2010.06.18 16:55:46
Várom az ötleteteket és véleményeket, hogy mit szólnátok egy live adáshoz? Akit érdekel az ötlet az írjon játékokat is amiket szívesen látna :)..
Sokat vártam ettől a játéktól, pl. hogy pótlék legyen amíg várni kell a következő Mass Effect részre, de az Obsidian neve óva intett. Ők tették le nekünk a KotOR 2 részét ami rövid, unalmas és elég gyengécske játék lett. (Pláne az első rész tekintetében) Mégis…..
Az előbb (vagyis kb. 2 órája) tettem le a gamepadom és fejeztem be a II. részt. Ítélet: A játék zseniális, fantasztikus, magnifico. A történet ott folytatja ahol az I. befejezte a világító fallal, lesz itt menekülés, új karakter (Ezio), régi karakterre utalások, említések…..
Rossz PC Juniorok Gitárra fel! 2010.03.15 18:00:00
Üdv, Emberkék!KONYEC! Szomorú vagyok, mert alig küldtek videót."Valaki" kifogásolta a nyereményt. Emberek, ti tudjátok minek örülnétek, én azért fektettem ebbe munkát hogy legyenek hasonló "rendezvények". Ha nem mondom minek örülnétek, mégis mi a francot…..
Saint 2010.03.12 14:54:22
@Tekike: Tuti nem ugyanazt a videót néztük xD Ez is a Sliders sorozatot igazolja (jaaaj az milyen egy jó sorozat volt :D Rajtam kívül látta azt valaki? :D)
Saint 2010.03.13 10:55:00
@reconka: Igen, egyértelműen a Most Wanted (és jóindulattal a Carbon) volt, az NFS játékok utolsó igazi minőségi darabjai onnantól kezdve még csak nem is tudom mit csináltak hiszen egy bevált recept volt a kezükben én egy Most Wanted 2-t is inkább vettem volna meg szebb grafikával és kibővített pályával mint amit végül hoztak a Shiftel, Pro Streetel...
Most először fordul elő velem, hogy egy videót úgy teszek ki, hogy előtte nem néztem meg. Számomra érthetetlen oknál fogva se a Firefox, se az Opera nem volt hajlandó elindítani. Ez felettébb különös, mert Killah gond nélkül meg tudta nézni...
Theo's Blog Regardez... 2010.02.28 15:58:00
Szokásomhoz híven egy is felsorolással kezdek... :)Egyrészt: Elkezdődtek a következő játékbemutató videófelvételei, remélem tetszeni fog mindenkinek.---Másrészt: Kész a köv heti FIFA videó is, de csak pénteken töltöm fel.---Harmadrészt: A látogatókat kérem, hogy akinek van…..
Játékok Bemutatója YouTube 2010.02.18 20:37:40
Néma videóim újra visszaszerezték a hangjukat, Youtube - Kisember 0:1 (,,|,,) ezeket ismételten meglehet ezentúl nézni, akit érdekel, hogy hogyan varázsoltam vissza az kommentben jelezze és felrakom a trükköt...
Játékok Bemutatója Folytatás 2010.02.14 12:00:00
A felvételek megvannak, csak rájuk kell raknom a hangomat ezt a jövő hét folyamán megpróbálom elintézni, ma természetesen nem fogok ráérni ellenben BOLDOG VALENTIN-NAPOT MINDENKINEK :)..