Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alert

4 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fél nappal az előző, reménykedő bejegyzést követően találtam kettőt... Hangosan röhögtem. Aztán sírtam. Mondjuk az egyik épp döglődött a parkettán, de a másik, egy apróbb példány éppen a párnám mellett napozott. Úgy döntöttem, új írtót keresek. Most van egy akciós…..
Másnap reggel a falon is észrevettem egyet, így már nem lehetett tovább halogatni a második kört. Január vége volt. Zokogva hívtam az írtó embert, kérdeztem, hogy a matracot valóban ki kell dobni, mert fél év alatt tudok annyi pénzt összegyűjteni, hogy újat vehessek, addig a fán…..
Merthogy elsőre ritkán sikerül. Bújtam a netet előtte, mire kell számítani, mennyire fényesek a kilátások... Egy szakgárdát is hívtam, nem volt könnyű szilveszter előtt közvetlenül, de minden rovarszeretetem ellenére nagyon, NAGYON nehéz volt esténként abban a tudatban…..
Pár hónapja vérpacnikat vettem észre a lepedőmön. Biztos valamilyen sebet elvakartam a lábamon. Mivel lehetőségeimhez mérten tisztaságot tartok otthon (pl. nem veszek minden évben új szőnyeget, de utcai cipővel tilos az előszobánál beljebb menni), a 33 nm-es, egyterű, belvárosi…..
5 sherpa hegymászó és egy kínai hegymászócsapat kereste Konyit, aki feltehetően egy jéghasadékba zuhant. Amit jégtörmelék fedett be. A kínaiak szerinte nincs már esély, hogy élve megtalálják. Klein Dávid ma jön le a hegyről. Ő azért nem vett részt a keresésben, mert a karja megsérült, s így…..
Várkonyi László (túravezetőnk) és Klein Dávid március 27-én indultak el a világ tetejére, a 8848 méteres Mount Everestre, amit oxigénpalack nélkül szeretnének megmászni. Ha sikerül, ők lehetnek az első magyarok, akik oxigénpalack használata nélkül jutnak a…..
Olvasgattam a hírportálokat hétvégén, azon belül is a Jackson témában íródott cikkeket, és a hozzájuk írt hozzászólásokat. Nagyon meglepett, hogy a részvétet nyilvánító kommentek mellett rengeteg mocskolódó hozzászólás van. Egyesek kifejezetten örültek az énekes…..
 Mai levelünk írója besokallt. Elege lett a vagyonvédelem területén tapasztalható vadnyugati viszonyokból, a bejelentés nélküli foglalkoztatásból, az állandó túlóráztatásból. Elege lett a garantált bérminimumnál jóval alacsonyabb – gyakran csak 380 – 410…..
A svéd TAF bútordesigner csapat a lehető legegyszerűbb formákra és burkolatra törekedve alkotta meg a Soft Parcel elnevezésű "termékcsaládot". Az otthon is könnyen elkészíthető bútorok postai küldemények módjára csomagolt szivacstestekből állnak, mégis esztétikus,…..
alert 2009.06.12 16:08:36
@Szabó Tamás: ha figyelmesen olvasod, kiderül, hogy természetesen nem papírból van, hanem textíl/műbőr. igazi bútor, csak a design szokatlan.
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
szóval megvolt, ma hajnali f7kor visszaértünk budapestre... nem is tudom, hogy a sok energiaital tudatmódosító hatása volt-e, vagy csak a megszokástól való elszokás, de hazaérésemkor budapest kifejezetten... nem is tudom, illatos volt talán. jó érzés volt hazajönni, de sok ideje az…..
Az alábbi eset tipikus példája a birtokvédelemmel való visszaélésnek. Régi kérdés, ki a kiszolgáltatottabb, az albérlő vagy a bérbeadó? Szia Zugügyvéd,mit tehetünk?????kiadtuk a lakást ami a nevem van decemberben. mivel a lakbér fizetése állandóan késett, ezért szóban…..
Már Susan Boyle esetében is felmerült a kérdés, hogy vajon mennyire spontán ez az egész, azaz a modern Hamupipőke-történet az egyszeri szegény asszonyról, aki elmegy szerencsét próbálni a nagyvárosba, batyujában csak három hamuban sült pogácsával, és mire magához tér, már…..
alert 2009.04.22 13:33:25
@[ng]: egyrészt már mutál, mert produkált egy falzettet, másrészt ugyanilyen jó lesz a hangja akkor is, csak oktávval mélyebb.
Nincs Válság A paranoia kora 2009.04.16 09:35:00
Ez nem egy újabb emo zenekar neve, vagy egy külvárosi rockkocsma speciális rendezvénysorozata, hanem egy valós probléma, mellyel nem igazán szembesülhetünk direkt módon a hétköznapokban, hiszen magunk is részesei vagyunk.Zaklatott vagy, egész nap pörögsz, de úgy érzed…..
alert 2009.04.17 14:06:39
@Mindfield: elvenni? erre nulla az esély. ami nincs, azt nem lehet elvenni :D nálam nincs válság.
Na, melyik a legfaszább ráktípus mind közül? A mell-, a here- vagy a prosztatarák? A New York-i Light of Life alapítvány printje szerint a pajzsmirigyrák a kakas a dombon, legalábbis gyorsabban nő, mint a felsorolt másik három. A pajzsmirigyrák n-szer gyorsabban fejlődik ki mint…..
alert 2009.04.07 15:54:03
Szeretünk büszkék lenni a fűszeres magyar ételekre, hogy ugye az a pörkölt mennyire érdekes ízvilágú. Persze nincs ellenemre egy jófajta szarvaspöri uborkasalátával, de ha ízvilágról akarunk beszélni, érdemes kicsit messzebb menni: anélkül, hogy összehasonlítanmán, vagy…..
alert 2009.04.03 16:58:42
@szmájlinéni: a Ganges (Vörösmarty-Andrássy déli sarok) még nincs rajta, és sajnos úgy néz ki, hogy már nincs is meg (Krishna-vega volt, hagyma-mentes), tulajváltási cécó miatt áll a honlap, ugyanilyen okokból a szintén új Delhi Darbar is kérdéses.

a Nirvana is megszűnt (nem is volt túl jó), a Kama Sutra elég jó volt, de problémás vezetőséggel, a séfek el is húztak, a szájtjuk szerint átépítik a helyet.

az óbudai Mararaja-t és a Salaam Bombay-t kivéve mindegyikbe évek óta bejárok repetázni (de azoknak is van VI. ker. egységük), csalódások nélkül, nincs okom kiemelni vagy leszólni egyiket sem - már ami az ételt-italt illeti. mint helység, a Taj Mahal - szerintem - mindent überel, és van, ahova amiatt nem járok szvesen (pl. a pesti Maharaj, vagy a Shalimar).

a belinkelt oldal(am)on minden felsorolt éttermet és büfét érdemes kipróbálni, curry-ből sosem elég:)
HD Hippik Pune képekben 2009.03.24 13:39:25
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fpeti/pune/feed", "width":"500", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); ..
Többször elhangzott már, hogy időnként az egyházon belül egy hazugságvizsgálatra is alkalmas eszközzel (E-méter) faggatják az embert a bűneiről. Tényleg van ilyen, ezt "konfessziónak" hívják arrafelé.   A "Hídon" ugye, ami a szcientológia…..
tehát itt a forrás: Halálos áramütés uborkalopás közben.az utolsó bekezdés szerint a bácsit most a rendőrség "több emberen elkövetetett emberölési kísérlet bűntette" miatt letartóztatja.kérdem én, miért is?azért, mert három idióta (valszeg roma, és itt…..
alert 2009.03.16 22:41:06
alert 2009.03.16 22:41:42
Idióta kacatok Tetris lámpa 2009.02.20 09:01:00
Ez az utca Tetris lámpával van kivilágítva, nagyon ötletes. De mintha nem fért volna be a helyére az elem :) Gizmodo ..
alert 2009.02.20 14:49:03
Ma is érdekes történettel jelentkezünk. Geronimo és csapata megleckéztette a piás, agresszív főnököt, aki dulakodni kezdett az egyik  hölgy alkalmazottal. Bezárták a mellékhelységbe...Te mit tettél volna? Üdv Mindenkinek! Pár éve egy telemarketinggel foglakozó cégnél…..
Vannak, akik felnőtt aggyal fejjel még mindig azt hiszik, hogy a Télapó tojja a húsvét tojást, az államnak meg van valahol a pincében egy rakás zséje, és az a dolga, hogy ezt annak rendje s módja szerint szétossza a nép között. Ehelyett meg a csúnyacsúnya kormány jó lenyúlja a…..