Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grand

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkori akciót összefoglalja a videó elején, úgyhogy én nem foglalom össze. Azonban nem semmi, hogy a videónak van magyar vonatkozása! Bővebb infó BenyoBoy-nak hála itt! Nagy gratula!   ..
Nos a Bélabá filmstudios újraalkotta előbbi munkáját és meg kell, hogy mondjam jól sikerült! Leszámítva a csibés részt, de remélem ez változni fog :)És ami elengedhetetlen egy autós játékból: a Stuntvideó :)TÖRÖLT VIDEÓ..
Sajnos nem jött össze az egyesített Deathbringer/HEAT. Max úgy lehetett volna, ha lecsökkentem a minőséget, de azt nem akartam. Így megint darabokban van, de a Los Gauchos üzenet legalább már rendesen néz ki. Naponta töltöm fel a videókat, remélem jövő héten már fenn lesz az…..
Legalábbis a Goldenblog zsűri szerint. Köszönöm az elismerést és köszönöm azoknak, akik beneveztek. Bevallom őszintén, el is fejeltettem, hogy van ez a díj. Mondjuk ha tavaly nem nyertem, akkor most miért lett volna másképp? :)A videós díjára azért majd igyekszem gondolni. Az…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
www.youtube.com/watch..
Grand 2008.05.28 17:09:10
www.indavideo.hu/video/Szanalmas_Probalkozas_Swat_4_bemutatja

értelmi szint no komment...
Remélem ez a videó itt soha sem fog napvilágot látni hivatalos bejegyzésként.
Stellát nem szabad/lehet megölni, csak a kocsmában. Ahogy lehetett látni egy videómban, ha a csodálatos felbukkanásánál megölöd, te is megdöglesz mint a sicc... Csaba kiderítette, hogyan lehet végezni a bányarémmel. A kulcsszó: Pia ..
Akit érdekel annak: http://www.youtube.com/watch?v=YFyTXI3KlB4&eurlIdegnyúzás forever!..
Kifogyhatatlan. Kész, el kell fogadni, hogy ez már csak egy ilyen játék. Mondjuk pont ettől "jó". Kezdjük Blackhawk képeivel, ahol a kedves fejlesztők elfelejtették megrajzolni a rendőr bácsi lábát. Mindez a gigantikus üldözéses bejátszásban csodálható meg.…..
Azért ez már jobban sikerült ;)Off:Playground írtam neked vissza és még meggondolom, hogy tényleg csak következő alkalommal-e.-AthemilTÖRÖLT VIDEÓ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Itt ugyan nem volt április elsejei poénkodás, hiszen nálunk minden nap bolondok napja, megy a bolondozás mindegy milyen nap van a naptárban. Ettől függetlenül természetesen volt bőven aki szopatott, és volt, aki meg is szívta. A Story magazin Online (jav.: a szerk.) nem elég hogy…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.03 15:26:00
Múltkor már említettem, de most itt van feketén-fehéren. Küldtek nekem egy oldalt, ahol le van írva, hogy a videókat jobb minőségben is meg lehet nézni. Van ahol automatikusan felajánlja, van ahol kell kis manipulálás. Szóval ha a videóm internetcímének a végére beillesztjétek,…..
Mintha emlékeztetne valakire bennünket a levegőzabáló kutya, talán a Szent Headbangelő fickó a hét elejéről? Még a séró is ugyanolyan. Második jó tanácsunk: Kutyára sose fújj levegőt, kijön belőlük az ÁLLAT!  ..
Grand 2008.03.14 00:29:28
index.hu/politika/bulvar/gnm130
A videót is nézzétek meg:)
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.02.25 07:17:00
Új videó most pénteken, 23:30-kor lesz a blogon. Benne megint egy alternatív ötlet, amely remélem tetszeni fog nektek. Hogy ne legyen kép nélkül a bejegyzés, büszkén kirakom "extraevil" képét, amit nekem küldött. ..
Köszönöm Gábornak a régi cikket az Italian Job-ról! Érdekes írás, mert magáról a játékról elég keveset ír, jobban foglalkozik a körítéssel.A 89-et nem nagyon értem, én adnék rá egy 55-öt.  De ez csak az én véleményem...
Bluqesh küldött nekem egy igen aktív hullát az Oblivionból, amely egyben be is bizonyítja, hogy nem csak a Teletubbiek tudnak meggyőzően integetni. ..
Grand 2008.02.23 16:54:35
goodpcgames.blog.hu/
Tessék ezen a blogon már jogosan mondthatod ,hogy mutassák be az fps alap pillérjeit.
És mitől vagy ennyire ideges ,mondtam rád bármit ,ami nem tény? Fájdalmas mi? De ha nagyon belehatoltam a törékeny lelkedbe, akkor mélységesen sajnálom...