Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanna1234

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ténytár szerkesztőségének tagjai mostanság kifejezetten örülnek annak, hogy már túlestek az egyetemi éveiken. Az általunk is több alkalommal elemzett felsőoktatási törvénynek hála, az idén felvételiző diákok még mindig nem tudják, pontosan mennyit is kell fizetniük,…..
kanna1234 2012.01.19 12:11:40
@Zabalint: Szuper lenne tényleg:) Már csak az kellene, hogy az ilyen ötletek felsőbb szinteken is meghallgatásra találjon.

@Tanbácsi: Én nem abban látom a gondot, hogy a jól kereső bank vezető tanulmányait támogassa a rendszer, hanem hogy a bank vezető miért keres annyival többet??? Miért keres annyit? Mit tesz hozzá a GDPhez, amiért annyit keres? stb. Egyébként ha már annyival többet keres, akkor fizessen SZJAba többet (bizonyos kereseti szinten szerintem ez indokolt lenne).
kanna1234 2012.01.19 11:50:42
@Zabalint: Igazad van, ez is jól hangzik. Talán csak azt a helyzetet nehéz kezelni, amikor XY multi cég úgy gondolja mondjuk, hogy felszámolja a gyárat, mert nem tudom egy kisebb cég mennyivel tudna (be tudna-e??) beszállni a támogatásba. Mondjuk már azzal is jól járunk, ha valaki befektet az oktatásba, bár ez végül is most is megvalósul az ilyen-olyan hallgatói ösztöndíjak révén, meg a laborok támogatásán keresztül.