Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Möraja

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a Rajzolj arcot Pikachunak! című kis pályázatunk. Mivel ez volt az első ilyesféle kezdeményezés az oldalon, mindenki alkotása bekerült ebbe a gyűjteménybe. Nagy köszönet minden kedves beküldőnek! :) Lássuk a…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Möraja 2009.09.12 22:26:53
@p0-: Nekem Touhou sorozatból a hatos száműtől a 11-ig mindegyik megvan, szerintem az Embodiment of Scarlet Devil meg a Subterranen Animism a két legkeményebb. Elöbbibben Cirno fáraszt le (ha nem ő, akkor Pachouli), másikban már a második pálya :D Normálban. Easyben simán kitolom mindkettőt... :D
Möraja 2009.09.12 22:28:00
@GG_Dr@GoN_HuN: Az ilyen bullet-hell játékokban ez megszokott, mert itt nem feléd lő az ellenség (csak néha), hanem meghatározott formációkban támad, amiket ki kell kerülni, és bizony rá kell jönni, mi a jó kombináció ellene. Ezért lő visszafelé is, a látvány kedvéért, mert így teljes a formációja :)
Köszönöm TJJJ-nek, hogy szólt nekem, hogy megemlít a Gamekapocs egy friss cikkben. A 10 legrosszabb videojáték szexjelenetről van szó és ugyebár Lula ott marhára nem hiányozhat. De volt itt már szó két másik helyezettről is, de kukkantsátok meg magatok is. Egész jó cikk.Valamint…..
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Tom_Bizkit elkészített egy másfajta malőr videót a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ból. Marha nagy, ahogy a bejátszások alatt valamiért közelharc folyik és azok tudomást sem vesznek róla :P A szilveszteri videómnál hála nektek (ha minden igaz), megoldódtak a technikai…..
Möraja 2008.12.28 19:22:12
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Ez a szenzációs blog egy új szolgáltatással bővült! Nincs ötleted mit adhatnál ellenségednek barátodnak? Itt van 3 igazi csemege azoknak, akik figyelemmel követték blogomat Aki tökéletesíteni szeretné a halálos aquafittnesz öklét, ez a könyv neki való!…..
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Nagy Betyár készített nemrég egy videót, egy Sherlock Holmes-os játékról. Igen jó első próbálkozásos videó :) De időközben kiadott egy második videót is, ahol Watson eszméletlen képességeit mutatja be! Blogpremier!TÖRÖLT VIDEÓ ..