Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Twoshed

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor ma délután tizennegyedszer tartja meg évértékelő beszédét. A sokszor csak protokoláris eseménynek ezúttal valódi tétje is van: a miniszterelnöknek egyszerre kéne meggyőznie a sikeresebb jövőről a pár hete még hevesen háborgó piacokat és híveit is.…..
Twoshed 2012.02.07 19:54:58
@Endrődi Vanda: Örülök, hogy így látod.
Még szerencse, hogy kb. 1919 óta az összes minisztertanács-elnök/miniszterelnök/államfő/nemzetvezető/ellentengernagy/szultán/fősámán/stb. azt nyilatkozza, hogy idén most már tényleg kilábalunk a szarból :D
  Orbán Viktor 5.0? 7.0? 12.0? Magyarország legtapasztaltabb, sokat próbált politikusa 1989 óta már ki tudja, hányadik korszakát nyitotta meg a 2012-es évértékelőben. A miniszterelnök időközben semmit sem felejtett, de valamit megtanult. Az idei évértékelő beváltotta az…..
Az előző és jelenlegi levél beküldőjét, valamint minden érintettet megkérünk, hogy amennyiben hatékony és valós jogi segítséget szeretnének, keressenek bennünket a munkaheklyiterrorjog@gmail.com címen.   Tisztelt Munkahelyi Terror! Középiskolai tanár vagyok.A…..
Twoshed 2012.02.07 13:43:33
@TBP: Ha nem tanulnak, nem ők felelősek, hanem a tanár. Ha megbuknak, nem ők felelősek, hanem a tanár. Ha nem járnak be iskolába, nem ők felelősek, hanem a tanár. Ha megpicsázzák a tanárt, nem ők felelősek, hanem a tanár. Ha cigiznek, nem ők felelősek, hanem a tanár. Ha felnőtt korukban kétbites munkakerülő, léhűtő semmirekellők lesznek, nem ők a hibásak, hanem MI, és fizessünk nekik segélyt, meg legyünk velük toleránsabbak, amikor elbasznak minket az A6-os Audival a zebrán.

Brave new world.

Bizony mondom, torkon basznám csákánnyal azt, aki ilyen fasságokhoz vezető állatságokat kitalál, legépel(tet), aztán átnyomja a törvényhozáson 1 nap alatt. Utána beraknám tanárnak valamelyik Tisza-menti általános iskola 7.-8. osztályába.
Teljesen meg tudom érteni József dühét, hiszen úgy akarják megbüntetni, hogy nem ő hibázott. Ráadásul ezt még bizonyítani is tudja, mégsem akarják tőle elfogadni. Vajon van illetve lesz igazság? És ha másfél év alatt nem sikerült egy táblát pótolni, vajon hányan lehetnek…..
Twoshed 2012.02.06 16:47:47
@Mercel: "Egyszer számít a tábla, egyszer nem?"

Mint a nyuszikás viccben: van sapka, nincs sapka.
Snake Spontán Viktor 2012.02.06 05:33:00
Megállt a fing a levegőben az Aszódi úti hajléktalanszállón, ahová vasárnapi aggódás gyanánt személyesen Orbán Viktor kukkantott be, megmelengetve kicsit Volkswagen kisbuszban elgémberedett tagjait. A Blikk szenzációs híre szerint Orbán látogatása teljesen spontánul volt…..
"Sziasztok!Mostmár 99,99% hogy nálam is lesz cukiság otthon:)Ő egy alig másfél hónapos kis homokszínű angóra vadászgöri, aki a hét végén költözik hozzám. Neve még nincs (a tenyésztőtől fog kapni egy törzskönyv-nevet, de az nem ugyanaz) ,szívesen vennék…..
Twoshed 2012.02.06 11:11:29
Sör. Esetleg Pörkölt :)

@nexialista: Franz Joseph Otto Robert Maria Anton Karl Max Heinrich Sixtus Xavier Felix Renatus Ludwig Gaetan Pius Ignatius von Habsburg-Lotharingen? :D Végül is, ez sem rossz :)
Az nem kérdés, hogy egyedi és rendhagyó ez a lakóház, de a bejegyzés címében feltett kérdésre mit válaszolnál?..
Twoshed 2012.02.04 17:28:10
@mutant: Zombitámadás esetére éppenhogy szar. Kb. 628 ablak-ajtó, mindegyik potenciális veszélyforrás, ezek közül van olyan, ami lábmagasságban-totál a föld szintjén van, tehát még a leszakadt lábú zombik is simán bemásznak. Belülről beláthatatlan zegzugos labirintus, ha már bejutottak a zombik, akkor akármelyik sarokban-szobában simán elkapnak (egy sima kockapanelban is, de ott legalább be tudod fészkelni magad az egyik sarokba, és tartani magad ideig-óráig, hátha jön a segítség). Ezen kívül nincs emelete, ami ismét szar, amikor betörnek a zombik, hova menekülsz (lehet, hogy van pince, de zombitámadás esetén az a második legrosszabb hely, ahova menekülhetsz, a kórházak után)? Kívül, a különböző magasságú falakon a zombik röhögve kapaszkodnak fel, mint a mászókára, így a tetőn sem lehetsz biztonságban :) Javaslom a Zombie Survival Guide-ot esti olvasmányként, abban részletesen le van írva, hogy ez a ház pl. egy tipikus halálcsapda (rád nézve halálcsapda, nem rájuk nézve) minden ismertetőjegyét magán hordozza, ha védekezni szeretnél a zombik ellen :)

Visszatérve a földre: Úgy vagyok vele, mint a zsiráffal: szép, szép, de haza nem vinném :)
- Már mindent elöntött a liberális szenny, a színházakban buziság van! - ellentüntet lila fejjel az árpádsávos dörnerista. - Értem én - így a riporter - de milyen színdarabokra tetszik gondolni? - Én nem járok színházba, te buzi köcsög! Én a magyar kultúráért tüntetek, érted már, bazmeg? Namost…..
A Casketgarden The Estrangement Process című legfrissebb albuma a Hammerworld magazin mellékleteként jelent meg a napokban fizikai formában, a Lángoló Gitárokon viszont most meg lehet hallgatni az egész lemezt. A mosonmagyaróvári melodeath-zenekar igazából sehova nem mozdult az…..
Twoshed 2012.02.03 16:54:00
Háromórás nagykoncertet ad 30. születésnapján a Bikini, a zenekar február 18-án először zenél a Papp László Budapest Sportarénában. "Az Arénában most lesz az első koncertünk, elődjében, a Budapest Sportcsarnokban azonban kétszer is játszottunk: először 1992-ben, a…..
Káromkodós posztnak indult, de aludtam rá egyet. Viszont a téma olyan, hogy pár lófasz nélkül ezt megúszni még alapjáraton sem lehet. A jónevű Főpolgármesteri Hivatal tollat ragadott és levelet írt a Magyar Narancsnak. Idemásolom, tegyünk egy próbát, ha a kedves olvasó el…..
Twoshed 2012.02.03 14:23:42
@Dr. simonmondja.: Magyar Közöny :)
Twoshed 2012.02.03 14:33:02
@sisszi: Katolikus gonzó :D Raoul Duke megnyalná mind a 10 ujját :)
Twoshed 2012.02.03 14:35:54
@LadyCarambole: Nagyon merész, már-már gonzó feltételezés azt állítani, hogy olvasnak akármit. Még azt sem olvassák el, amit elvileg ők írtak, és írtak alá :)
A szerző újságíró, az ittlakunk.hu főszerkesztője, a nyomozó újságírást támogató Soma-díj kuratóriumi elnöke   A kétharmad jó lehetett volna néhány dologra. A fiúk megmutathatták volna, hogy kell jól, nyálas és szövevényes kompromisszumok nélkül kormányozni. Nem…..
Közeli ismerőstől kapott információ szerint a IX. kerületben lakók postaládáiba az elmúlt napokban a "kerületi tanács" címerével díszített nagy borítékot gyűrt be a postás. A levél adóbevallásra szólít fel. Kiderül belőle, hogy "2012. január 1-jétől új…..
Twoshed 2012.02.01 17:29:30
@mizant21: "nagyon durva az a tendencia ahogy a lakások egyre kevesebbek kezében összpontosulnak."

Több "nyugati" országban le lehet élni az egész életedet albérletben, mert:
1. létbiztonság van (minimálbérből, és nyugdíjból is tudod fizetni);
2. jogbiztonság van (ha kicseszik veled a főbérlő, úgy megb*sszák azonnal, hogy csak füstöl).

Tehát önmagában ez a tendencia még nem lenne durva. A jelenlegi egyéb állapotokkal (főleg a fenti 1. és 2. pont hiánya miatti állapotokkal) együtt durva.

Én azon csodálkozom, hogy még van bőr a pofájukon, hogy az "adócsökkentés"-propaganda mellett egy már többször leadózott magántulajdonra újabb és újabb sarcokat vessenek ki.
SERTEPERTE A zsír dícsérete 2012.01.31 20:31:00
Igazi hungaricum, bár jelenleg éppen nincs divatban, sőt talán soha nem is volt. Ennek ellenére nem hiszem, hogy akad olyan magyar ember, aki ne evett volna már zsíroskenyeret, amely rövidesen lehet, hogy ismét a népélelmezés number one-ja lesz. Lehet, hogy az írás olvastán az egészséges étkezés…..
Twoshed 2012.02.01 16:55:58
@lüke: Nézd, a németek-osztrákok-egyéb északi népek nem azért zabálják évszázadok (évezredek?) óta a barna kenyeret, mert az egészséges, hanem azért, mert nekik nincs (nem volt, és nem is lesz) olyan termőföldjük, amin megterem a normális búza. Ezért kénytelenek voltak minden szecskát, meg takarmánynövényt beleaprítani a lisztbe, hogy ne éhezzenek (teljes kiőrlésű kenyér kialakulása = nagy a szükség, mindent bele kell őrölni a lisztbe, semmit sem lehet kidobni). A fehér kenyér mindig is az adott föld-ország gazdagságát jelképezte, nem véletlen, hogy már a középkorban is irigykedtek a zsíros magyar és ukrán termőföldekre, és ezeken a környékeken terjedt el a fehér kenyér is (más dolog, hogy Ukrajnát Lenin, Sztálin, Hitler és kisbarátaik úgy elintézték, - pl. holodomor, II. vh. felperzselt föld taktika - hogy évtizedekig még a barna kenyérnek is örültek ha volt, legalább nem a gyereket kellett megenniük - ez nem vicc sajnos).
Attól, hogy pár fitneszguru néhány éve-évtizede pörgeti az "egészségesebb a barna kenyér"-lemezt, és sokan bedőlnek neki, még nem lesz igazuk, ugyanis egyetlen egy WHO által elfogadott tanulmány-kísérlet sem tudta ezt a feltételezést igazolni. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy a barna kenyér szarabb, hanem azt, hogy egyszerűen más. Tehát: a sógoréknál azért nincs elterjedve fehér kenyér, mert olyan sovány a föld, hogy nem terem meg az alapanyaghoz szükséges búza. Hiszem és vallom, hogy a zsíros deszkához egyedül a fehér kenyér illik.

Egyébként sóval, pirospaprikával, lilahagymával, sörrel szeretem, kb. másfél ujjnyi vastag (fehér) kenyérrel :)
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
Ha akár csak egy hetet is lehúztál irodai melóban, kedves olvasó, akkor bizonyára ismered azt a szituációt, amikor ülsz a géped előtt és éppen valami tök érdekes cikket olvasol a velveten izé az élet&tudomány blogon, és odajön valami fasz és elkezd beszélni hozzád. Ha csak…..
„Arra hajlok, hogy ne kezdjük el, mert elég nevetséges lenne, ahogy anya bemutatja a lányának a vele kb. egyidős barátját” - egy 43 éves nő még bátran tarolhat. Levélírónknak sikerült is vágyat kelteni egy 19 éves srácban. De hogyan tovább?   Sziasztok! Lehet,…..
Színikritika- Vádirat saját magunk ellen? - Éjszaka három fiatalkorú lány holtestét hozták ki a Nyugati tér előtti placcra, ahol máskor közösségi fitneszedzést, hanukai gyertyagyújtást vagy keresztény hittérítést tartanak. 2011. január 15-én éjjel viszont nagyobb volt ott a…..
Bizonyára többen is észrevettük, milyen az, amikor rokoni-ismeretségi körünkben aktuálpolitikai, kulturális alaptételek kerülnek sokadszorra terítékre: ilyenkor a jólnevelt, béketűrő ember nem szeretné megzavarni a díszes társaságot, úgyhogy legfeljebb látszólagos…..
Sajnos Matolcsy György megelőzte blogunkat a születésszámok körüli érdekességek felvetésében, így most talán kevésbé tűnik hitelesnek jelen poszt mondanivalója, de azért mégis megpróbálkozom vele, mert könnyen előfordulhat, hogy miniszter úrnak ezúttal tényleg igaza…..
Egy három napos eltűnést követő szerelmi vallomás-roham gyanakvást ébreszt mai posztolónkban. A pasija Németországban él, és havonta egyszer látogatja meg őt. De hiába van belógatva non-stop az msn, ha nincs rajta hűségradar. A távkapcsolatok egy két és fél éves időtartamú…..