Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JackBlack

8 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy egyre többen néznek amerikai futballt Európában, ezzel együtt Magyarországon is, még mindig nem olyan népszerű a sport, mint lehetne. Jövőre érkezik az amerikai profi ligába egy játékos, aki a sportág Michael Jordanje lehet, így egykettőre hatalmas…..
JackBlack 2010.04.08 14:52:43
@playcaller: igen, az is egy megoldás, mármint az "átképzés", merthogy lehetne power runner mondjuk HB-ként, vagy TE, ahogy Te is írtad, de én szívesebben látnám irányítóként, meg szerintem ő is szívesebben játszana azt. Például ha Brady vagy akár az ifjabb Manning mögött fejlődne 2-3 évet, szerintem az ő fejlődési képességeivel simán lehetne franchise QB. Vagy marad a 3. opció, megy a Jaguars-hez, és rögtön tele lesz az a stadion. Legalábbis az első meccsek alkalmával... :)
A kép pattopo műve...
„Ha a szemembe mondaná, hogy kopjak le, akkor sem lennék képes feladni” – három történet következik, amit egyetlen érzés köt össze: a tanácstalanság. A srác sokatmondó pillantásokkal tartja bizonytalanságban a lányt, miközben a háttérben vitustáncot lejtenek…..
JackBlack 2009.11.15 12:08:25
Halihó mindenki!

@Törpi23: Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy 20 év fölött sem. És nem csak pasikról, hanem nőkről is szólva.
Azon gondolkodám, vajon miért nem éri meg világméretű sportrendezvényeket közvetíteni? Mert nem éri meg, ha adunk az illetékesek véleményére. Legutóbb a 2010-es dél-afrikai viadal közvetítése kapcsán robbant ki egy kisebb „botrányocska”. Nézzük a számokat, és…..
JackBlack 2009.11.14 22:12:07
@Pukker: ezzel nem vitatkozok, ez a Te álláspontod :D (mármint, hogy az MTV-nek nem kötelessége közvetíteni a VB-t). Viszont azzal hajlandó vagyok egyetérteni, hogy a foci sajnos nem ér annyit, hogy nyereséget lehessen termelni a közvetítésével. De én ezek ellenére is azt mondom, hogy az MTV-nek közvetítenie kéne, mert nem azt kell nézni, hogy ugyanazok, ugyanúgy játszanak, hanem azt, hogy ez világméretű népünnepély. És nekünk, magyaroknak is minél többen kéne látnunk, pusztán a hangulata miatt.
JackBlack 2009.11.14 22:19:18
@Pukker: igen, a fiorentina elleni hazai meccs is már bukás volt. Itt jön ki, hogy a magyar futball, még ha oly látványos is, mint a Debrecen játéka néha-néha, mire képes az igazi focit játszó külföldi csapatokhoz képest.
JackBlack 2009.11.15 11:53:32
@Veér Farkas: bocsánat, lehet, hogy elnéztem valamit, utánanézek, mert én erre emlékeztem.

Amúgy attól, hogy valami egy utólagos felmérés során a legnézettebb műsornak bizonyul, nem feltétlenül jelenti azt, hogy előtte jó áron el tudták adni, hogy bevételt hozzon. Az előző nézettségi adat a legközelebbi adásnál hozza a pénzt. De ettól függetlenül igazad lehet, utánanézek még egyszer.

@Laikus: milyen jól működik már néhol nyugaton az utólagos fizetés. Mindig kiválasztod a távírányítóddal, hogy melyik műsort akarod nézni épp a kínűlatból, ami mellé oda van írva, hogy a hónap végi számládat mennyivel fogja megterhelni. Mint a villany. Amennyit fogyasztasz, annyit fizetsz. Én is támogatnám ezt a megoldást, de persze ez csomó-csomó problémát maga után húz, amikre megintcsak meg kéne találni a megoldást... Nem olyan egyszerű ez.
A modern Forma-1 két ellenpólusa. Nem csak amiatt, mert riválisok, és (általában) ez a két csapat a legesélyesebb a konstruktőri és az egyéni cím elhódítására, hanem tényleg sok dologban különbözik a versenyhez való hozzáállásuk.Az már-már szinte köztudott, hogy…..
Szubjektív vélemény következik: a jelenleg is aktív pilóták közül Lewis Hamilton az egyik legambiciózusabb. És a legellentmondásosabb is.Sokan vannak, tudom, akik durvább kifejezéssel illetnék (és illetik is) a Forma-1 első színesbőrű pilótáját, ám véleményem szerint nem…..
„A srác biciklivel jött utánam és elütött...Na így ismerkedtünk meg!” – így indul a történet idilli része, ám sajnos nem így folytatódik. A sztoriba még egy csecsemő is belekerül, aki pont a legrosszabb pillanatban érkezik. A legbizarabb tanulság a következő…..
JackBlack 2009.10.12 09:51:17
@Erásss: igen, mindenkinek volt ilyen kapcsolata. De ez még nem legitimál semmit. Pont ezért jó például ez a blog, mert hátha rájönnek az emberek, hogy ami nem megy ne erőltessük, ne bocsássunk meg, ne reménykedjünk (az esetek többségében), lépjünk tovább: aki nem nekem való, az később sem lesz az. (Még akkor se ha gyereket szülök neki)

A poszt írója kislány (mindegy hány éves valójában), felelős gondolkodásnak nyoma sincs.
A lovagként viselkedő srác eleinte nem látszott melegnek. A lányt majdnem elcsapja egy kocsi, de a megmentője a legjobb pillanatban figyelmezteti a veszélyre. A lány nagyon megkedveli a titokzatos idegent, de a barátnője óva inti tőle, mert tud róla valamit. A sztoriból megtanulhatjuk,…..
JackBlack 2009.10.11 11:47:13
@blarke: sajnos nem a nőkre, hanem az emberre általában jellemző az a gusztustalan tulajdonság, hogy sosem az kell neki, ami van. Ezáltal ha valakinek kedves, aranyos, megértő, rendes párja van, egy idő után megunja, és pont ellentéteset akar. Tisztelet a kivételnek (amiből itt a blogon sok van, tudom ;) ), de ezzel majdnem mind így vagyunk.
A lány tökéletes elegye volt Liv Tylernek és Lucy Liunak. Épp csak azért nem volt tökéletes, mert nem tudott csomót kötni. A következő történetünk arra világít rá, miért nem lehet barátság egy férfi és egy nő között még akkor sem, ha egyikük cserkész. Közben tanulhatunk…..
JackBlack 2009.10.05 13:24:19
@Zine: e-mail cím? ;)
JackBlack 2009.10.09 12:05:36
„A pasinak bódítóan feszes popója volt, amit vétek lett volna kihagyni.” Az alábbi történet tanulsága, hogy érdemes óvatoskodni a jótékonysággal - egy lány a tuti pasival akarja összehozni barátnőjét, ám a tranzakció váratlan fordulatot vesz…  …..
„A legjobb barátnőm pasija a legjobb barátom, és az ő legjobb barátja az én pasim.” Most megtudhatjuk, meddig húzható a mézesmadzag. Ismét a kavarással, és az őszinte beszéd hiányával találkozhatunk. Az alábbi történet lassan indul, és óvatosan bontakozik ki: a…..
Jenson Button útban a világbajnoki cím felé. Júniusig egyenesen száguldott, azóta inkább megfontoltan lépeget a titulus irányába. De hát a végső győztesnek nem kell mindig a legjobban teljesítenie. Vagy mégis?A tavalyi látványos szezonzárónál nem kívánhatott volna…..
Szabadidősporttal folglalkozó cikkünk harmadik részében szemügyre vesszük az átlag honpolgárt. Milyen kifogásokat találunk ki magunknak és másoknak? Hogyan próbál meg segíteni a civil szféra nekünk? Rengeteg ötletes és vicces videóval érkezünk.  Az egy főre jutó…..
Kétségtelenül fennállásának legnagyobb húzását hajtotta végre a TV2 (A Big Brothert leszámítva persze), amikor úgy döntöttek, hogy megvásárolják a keddi Bajnokok Ligája meccsek magyarországi közvetítésének jogait. Ráadásul hihetetlen szerencséjükre (és nem csak az…..
JackBlack 2009.10.02 17:47:00
@Mrs Darcy: elnézést, én a nőismerőseim többségéből indultam ki... megkövetlek :)

@RolloJuve: inkább a Hajdú B., mint a Léderer... amúgy Méhes nagyon jó tényleg, a magyar "szakértőkről" meg inkább nem beszélnék, mert "szakérteni" a TV stúdióban, na azt tudnak...
A hétvégén sokunk számára ténylegesen beköszönt az idei futballszezon. Elkezdődik az angol Premier League 2009/2010-es idénye. Tippeljünk az első négy helyezettre! Vagy felesleges?Az utóbbi években a négy topcsapat (Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal) bajnoki címért…..
JackBlack 2009.08.16 18:27:54
@safranynorbert: :D:D:D nem tudom mire alapozod... :D:D:D:D:D:D

amúgy a City szerintem messze lesz még ez évben a 4. helytől. Talán a 2010/11-es szezonban...
Na nem olyan gazdag és sikeres, de "leleményes". Kész játékosokat vesz a saját akadémiájára. Hogy is van ez?Érdekes hír látott napvilágot a Győri ETO honlapján: A két utánpótlásedző, Both József és Liszkai Dezső felháborodásának adott hangot azzal kapcsolatban,…..
Schumacher-utódként indult, de mi lett belőle? A hétszeres világbajnok visszatérése alkalmából elemezzük csapattársát.Nehéz egy olyan emberről véleményt írni, akivel legalább egyszer nem beszélgettünk. Akiről csak olvas az ember. Részemről úgy vagyok az egész bulvár…..
JackBlack 2009.08.07 12:34:16
Sziasztok!

Annyi komment jött (és ennek nagyon örülünk), hogy megpróbálok mindenre így egyben reagálni (amire lehet):

Ahogy a cikkben is írtam, Kimi borzasztó tehetséges, ehhez nem fér kérdés. Azt is tényként kell viszont kezelni, hogy 2002 óta volt alatta néhány szezonban (legalább 3-ban) egészen versenyképes autó, és nem vitatom, sokszor volt balszerencséje, és egyértelmű, hogy a Ferrarinál inkább Massát "babusgatták" az utóbbi időben, de sokszor láthattuk olyan helyzetben, hogy egy kis plusz "tökösség", motiváció, bátorság, ambíció (nevezzük, aminek akarjuk) kellett volna, hogy egy-két helyezéssel előrébb végezzen, több pontot szerezzen. Abban különbözik (szerintem) Alonso, vagy akár Schumacher, de mondhatnám Hamiltont (aki viszont már a másik véglet), hogy (nem tudom másképp kifejezni) tökösebbek a pályán. Kétség nem fér hozzá, hogy Kimi gyors a pályán, a leggyorsabb, de nem elég utolérni egy autót, meg is kell előzni, vagy épp maga mögött tartani. Én ezt hiányolom belőle.

Pályán kívül (amiről nemsokára cikk lesz) olyan laza és merész tud lenni, át kéne vinnie a pályára.

Egyet kell értenem Misuval: valószínüleg a köztes kategóriák tapasztalatának hiánya is erősen közrejátszik, hogy nem úgy vesz részt a fejlesztésben, mint mások. Én a cikkben sem azt mondtam, h nem vesz részt, hanem azt, hogy minimálisan, ami takarja azt is, hogy ritkén szól, de akkor jót.

Az Lmp1-es gépek nagyon durvák, LeMans-ban is imádom nézni őket :)