Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P806

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete tanfolyamon voltam Külső-Angyalföldön, ami meglehetősen megváltozott gyerekorom óta. Hozzá kell tennem, előnyére. Persze a villamosok kicsit hiányoztak, ezért is örültem meg Karl Holzinger majdnem 43 évvel ezelőtt készült képeinek, amiket gyorsan el is kértem tőle - a pozitív válaszért…..
P806 2019.04.21 11:56:13
@Fradista Utazó: Nem csak a címadásba, az utcákba és a kerületekbe is erősen...
Már több, mint 10 év telt el azóta, hogy az ÖBB prémium kategóriás távolsági vonata, a Railjet forgalomba állt Budapest Keleti pályaudvar és München Hauptbahnhof között. Az eltelt évek már nyomot hagytak a szerelvényen és a technika is fejlődött, nem beszélve az utazóközönség folyamatosan változó…..
P806 2019.04.21 11:47:33
@Benbe: Lehet, hogy forrók (nyáron), ragadnak (ha koszosak), de nehezen telepszik meg benne mindenféle kórság, hányás, húgy, retek, amik a plüssöket viszont imádják.
És a zöld üléseknek rugózásuk is volt, nem egymillis plüssel bevont műanyag kerti székek, amin (a Railjettel Keletiből indulással) Bicskénél már mindenünk megfájdult. És hol volt még onnan Bécs? :-((
Tökéletes uzsonnára ebben a hideg időben, bár én amúgy is nagyon szeretem a forrócsokit. Annál kevésbé szeretem a telet és a havat, de ez van. Nekem az lenne a tökéletes, ha tavasz lenne egész évben. Mivel kb 20 g gyors szénhidrátot tartalmaz így én uzsonnára fogyasztottam     Amire szükség van…..
Néha már felbukkant Balt Korthals Altes neve régi képek kapcsán itt a blogban, most viszont csak az ő felvételeiből válogattam össze néhányat. Balt néhány társával - többek közt Tim Borickal - együtt egyfajta "felfedezője" volt a városnak '76 nyarán, Ab van Donselaar már az ő…..
Amikor először kezdtem el csak vizet inni egy hónapon át, hamar rájöttem, hogy sokkal több vízre van szükségem, mint amit addig megittam egy nap. Erre a legegyszerűbb megoldás, ha megvesszük a palackos ásványvizet, azt tudjuk otthon is inni, és magunkkal is vihetjük.  Na de PET palackos megoldás…..
P806 2018.12.09 02:27:49
@Susta.Man: Artézi víz pl. a sztárolt szentkirályi is, csak szólok...

Az ásványvízhez annyi köze van, hogy ráírják, miután sikeresen levitették 1000 mg/l-ről az oldott ásványi anyagok határértékét 500 mg/l-re... :-))
Boltban kapható és ásványvíz a visegrádi és a kékkúti.
BEERom a sört A licenc sör 2018.12.03 17:46:25
Így lett licence sör a kézműves sörből A licenc sör egy nagyobb gyár vagy márka ismert és népszerű terméke, melyet nem ott gyártanak, ahol az eredetit, hanem rendszerint egy külföldi sörgyárban. Két változata ismert az egyik, amikor megvásárolják illetve eladják a licenc sör készítésének…..
  Ahhoz, hogy a globális hőmérsékletemelkedés ne menjen másfél Celsius fok fölé, számos egyéb intézkedés mellett a lehető leggyorsabban át kell állítani a közlekedést a robbanómotorról a villanymotoros járművekre. Az még kérdés, hogy nulla kibocsátású járművek zömmel milyen formában jutnak hozzá…..
Lechner Ödön, a magyaros szecesszió atyja, az 1860-as évektől egészen az 1890-es évekig kereste azt a formavilágot, melyben szárnyaló fantáziája kiteljesedhet. Bár korai művei még sokszor historizáló jegyeket mutatnak fel, kimagasló tehetsége megmutatkozott bennük. Ekkor még nem volt elég erős, hogy…..
A minap szembejött velem a Magyar Értéktár honlap, és hihetetlen büszkeséggel töltött el, hogy a Zempléni hegységben se szeri se száma a Hungarikumoknak és a kiemelkedő nemzeti értékeknek. Egymást érik a magyarság jelképei és el is döntöttem, hogy Hungarikum túrát fogok szervezni, de addig is így…..
P806 2018.01.19 18:08:42
A Rajna évszázadok óta fontos kereskedelmi útvonal, melynek fontossága az elmúlt évtizedekben is tovább növekedett. A hat országot is érintő folyó olyan nagyvárosokat érint, mint a svájci Chur és Bázel, a francia Strasbourg, a német Mainz, Bonn, Köln és Düsseldorf. Végül a hollandiai Rotterdamnál…..
HamPLÓ A turcsiorrú délibáb 2015.06.12 18:00:00
A múltkor két kép és egy áthúzás erejéig láthattuk a Nohab-GM Alapítvány (egyik) mozdonyát, de a téma megér még egy bejegyzést: nem követtük végig a különvonatot, de egyszer azért még el tudtuk csípni Zirc felé tartva. Az, hogy a fűben állva féltucat ember fotózza a…..
Vajon hogy fér be egy nagyon magas ember az autókba? Egyáltalán, be tud ülni? Tud vezetni? Mi a minimum? Teszt a használttelepen. Mai cikkünk blogposztja...
P806 2012.01.17 09:00:44
@Gyarló Hintaló:

Olvashattuk már eleget: 100k-500k Ft közöttiekkel.

Amúgy magas embereknek (bár csak 183 cm vagyok): egyterűek. Minden irányban bőséges hely egy mai kompakt alapterületén.
P806 2012.01.17 09:01:40
@P806:

Vagy ne adj isten: Citroën CX Prestige/limousine :-)
P806 2012.01.17 09:36:02
@Rocko-:

Ázsiai péniszhosszabbító. Ott is kompenzálnak - és akkor inkább ezzel, mint diktátorokkal...
TComment Kis pénz, nagy autó 2012.01.13 06:28:36
Lehet ennek jó vége? Meg szabad venni egy millió alatt kínált tizenéves, soküléses dízel VW-t? Mai cikkünk blogposztja...