Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madárvédőgolyókapkodó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg sokan nem értenek egyet a döntésemmel, hogy ellátogattam Észak-Koreába, mert az utammal a rezsimet támogatom. Őszintén tényleg ezen múlna, hogy Észak-Korea létezhet a mai 21. században? Véleményem szerint, akik veszik a bátorságot az utazáshoz, kíváncsiságból teszik, egyszerűen…..
madárvédőgolyókapkodó 2017.10.31 14:49:56
@commentes nikk: Hihii, ez egész jó válasz lett, veled lehetne normálisan is kommunikálni, bár kicsit trigger happy vagy és a balfasz is felesleges volt a végére, de üdv neked is. És ki beszélt itt erkölcsökről? Ha ha valaki Észak-Korába utazik és erről az a véleményed, hogy az ostobaság és idiótaság, attól nem leszel erkölcstelen, legfeljebb korlátolt, de még akár igazad is lehet, ha az út rosszul sül el. Az észrevételem pedig csupán arra irányult, hogy általánosságban jellemző, hogyan közeledünk egy másik ember számunkra szokatlan, esetleg az átlagtól is eltérő - de amúgy a légynek sem ártó -
viselkedéséhez, elképzeléseihez: elutasítóan, lekezelően és kevés empátiával.
A kereskedelmi csatornák egymást múlják alul, ha szórakoztatásról van szó: az Észbontók és Kasza Tibi állkapcsa után Sebestyén Balázs és földszintes padavanja is megmutatta, hogy a magyar televíziózásban mindig van lejjebb. Mérföldkőként beharangozott műsoruk se vundersőn,…..
..
madárvédőgolyókapkodó 2013.04.17 09:58:04
A Viasat a jóseggű focistalányok, az újra levetített Éden Hotelek és a címlaplány-karrierről álmodozó munkásnők után továbbra is a Nobel-díj nélküli, lufimellű csajok mutogatásával próbál nézőket átcsábítani a két legnagyobb kereskedelmi adóról. Ennek jegyében…..
madárvédőgolyókapkodó 2013.04.12 11:02:05
@tratata: nem, én tudom, hogy ennél még sokkal hülyébbek is vannak (ettől függetlenül ennek egy része lehet megrendezett is).

Nekem "Számolj, Gyuri" a kedvencem!:D
Fekete-fehér csendélettel nyitunk, fekete férfi és fehér nő fonódik egymásba, férfi felriad, az arcába nyomott fenékből s nemi jellegekből még nem tiszta, ki a partnere, de miután megnézi az arcot is, nem túl boldog, mert a nő sem tiszta, mondjuk úgy, hogy ki van ütve. Hősünk…..
„Ne vesszünk el a részletekben” – intette a bíróságot az orvosszakértő az ezúttal túlfűtött tárgyalóteremben, bár éppen a tatárszentgyörgyi helyszínelést rontotta el majdnem végzetesen a rendőrség. Igazságügyi orvosszakértőket hallgatott meg a bíróság. - Stépán…..
madárvédőgolyókapkodó 2012.10.18 14:02:09
@rostás ezékiel: gratulálok a szélsőségesektől szokásos, már-már elvárt, színvonaltalan, logikátlan, gyűlölettől elhomályosult kommentedhez. Ha a szájad széléről letörölted a habot, majd gondolkozz el azon, hogy miről szól a cikk, annak mely részére reflektált az általad gyalázott komment és Te mennyire nem értetted mindezt. Azon is elgondolkozhatsz, ha lesz rá időd és kedved, hogy Te is embernek születtél-e, a meggyilkolt és nyilvánvalóan ártatlan 5 éves gyerekhez hasonlóan vagy ennél többnek/kevesebbnek.
hogyvolt Éden hotel - 2x19 2012.04.05 06:00:00
Tegnap jött két újnő, az egyik azzal a lendülettel távozott, még a nappali sokat látott párnájára sem tehette le a picsáját, a másik, a hamuszürke bőrű, állandóan félig álmosnak tűnő Petra (tényleg, orvos látta már?) pedig maradt, de a Terrorral és Omárral közösen…..