Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktim

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
viktim 2012.01.07 22:06:42
@Tatti:
Abban egyetértek veled, hogy a ma legnagyobb vesztesei nem a nyugdíjasok.
Az is igaz, hogy másfél év nem nagy idő, hogy érezhető eredményt mutasson fel bárki.
De! Ma a hiány 7% körüli, az államadósság nőtt, az ország kockázati felára többszöröse a Bajnai-kormány idején lévőnek, az euró árfolyam történelmi csúcson,....ez azért nem egy sikersztori.
Ha a Gömbös-kormányra céloztál, akkor szerintem valóban felismerhető sok párhuzam az Orbánéval, hasonlítsd csak össze a NENYI-t a Gömbös Nemzeti programjával. Autokratikus, központosító, nacionalista politikája előkészítette Magyarország II. világháborús tragédiáját.
Az identitástól nem lehet jóllakni (zsömlét sem adnak érte), de az identitásomat ne a kormány határozza meg, hanem a múltam és a jövőm perspektívája együtt. Nálunk sem a pénz az úr, hidd el, nem a gyors meggazdagodás reménye terelt a szociális pályára.
Tudod, én szeretem a keresztényeket, a zsidókat, a cigányokat és a buzikat, meg az összes többi embert, nem az érdekel, honnan jött, hanem az, hogy mit csinál?
Végül pedig annak meg kifejezetten örülök, hogy látod a Fideszen belül is a romlottságot és a mocskot.
Szerintem a svéd üzemanyagárhoz viszont akkor hasonlítsad a magyart, ha a fizetés is hasonló a két országban.
viktim 2012.01.07 23:03:58
@Tatti: Figyu: az államosított MNYP-t ne számold bele a hiány csökkentésébe, ha lehet. Az összeesküvés elméleted meg hülyeség, szerintem. Ébredj fel! Mi nem az égiek által kiválasztott világmegmentők vagyunk, akiket le akarnak igázni, hanem balfaszok. És ez ilyen egyszerű! Ja, és a valutatartalékról meg el a kezekkel! Jó, hogy nem már azt is....