Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trigogame

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Több fejlesztő felháborodása után az Apple törölt egy csomó appot az App Store-ból, amik más, népszerű alkalmazások megtévesztő másolatai voltak.A pénteken törölt appok nevükben és funkciójukban is olyan népszerű játékokat másoltak, mint a Temple Run, a Tiny Wings…..
A Fahrenheit nevű olcsó kis applikáció segítségével megjeleníthetjük a kezdőképernyőn az akutális időjárást.A mostani hideg időkben - amikor mindenki a hőfokmérőt nézi, hogy vajon súrolja-e (legjobb esetben alulról) a -20 fokot az időjárás - rendkívül jól jön az iOS…..
A Gorilla Glass készítőjétől nem is várunk mást, minthogy minden üvegből legyen.A Microsoft korábban már jósolt, ezúttal pedig a Corning döntött úgy, hogy a jövőbe képes látni. Eszerint minden kütyünk átlátszó és vezeték nélkül komminálnak az autóval, fali…..
Ennek a repülőnek a meghajtogatása nem egyszerű, mondhatni piszok nehéz(vigyázz! 51 lépésből áll az elkészítése!). Már kinézetre is nagyon robosztusnak néz ki, a rengeteg él félelmetes kinézetű ellenféllé teszi. Megjelenése ellenére ez egy lassú, kiszámítható…..
Ha már unod, hogy mindig ugyanaz az animáció fogad a képernyő feloldásakor, változtass rajta!Az iPhone felhasználó napjában legalább harmincszor játsza el ugyanazt a mozdulatsort: ujját ráteszi a kis gombra és a slide to unlock (esetleg feloldás) feliraton át lép be a menübe.…..
iBlog (: 1 éves a Mac App Store! 2012.01.08 10:58:35
A tegnapi napon ünnepelte egy éves születésnapját a Mac gépeken elérhető szoftverbolt.Január 6-án, azaz a tegnapi nap folyamán érte el működésének 365.-ik napját. Ugyanis 2011 január 6-án indította útjára az Apple az akkoriban már iOS eszközökre elérhető App Store…..
 Smart Cover stílusú, univerzális tok iPhone 4-hez és 4S-hez.A Kickstarter projekt keretében indult (reméljük hódító) útjára a TidyTilt. Az itt indult programokról annyit kell tudni, hogy lelkes, de elég pénzügyi kerettel nem rendelkező tervezők termékeit mutatják be itt,…..
iBlog (: Új szerkesztő! 2012.01.06 18:52:00
 Sziasztok! Én lennék az új szerkesztő:Trigogame!(Persze,Déww mellé jöttem!)..