Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xanime

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok Xanime fanok!Egy korábbi kis kitérőnk után magától értetődőnek vettük, hogy a blog kb megszűnt, mégis most úgy gondolomjobb ha ide is leírom: Van már weboldalunk, ahol a fb csoportban megosztott dolgokat láthatjátok a hírek oldalon, valamint egyszerűen és…..
Figyelem!!!! Gondolkoztam valamin, érdekel a véleményetek az ötletről. Mit szólnátok, ha jelenlegi minőségben/struktúrával újravennénk a régebbi részeink? [ Kuroko no Basuke-hez hasonlóan ]. Lenne-e értelme/Örülnétek-e neki? ( A régi részek törlésre kerülnének, cserélve…..
És itt is van júniusi ismertetőnk =) Közönségkívánatra hosszabb kiadásban. ..
Sziasztok! Úgy döntöttünk,meghirdetünk egy kis nyereményjátékot :)A győztes szabadon választhat egy Animét vagy egy Mangát,amit bemutatunk augusztusban =) Ez lehet szinte bármilyen mű, amely nem lépi áta jó ízlés határait ( például nem Hentai )A játék igen egyszerű, nem kell…..
Minden érettségiző nézőnknek hasonló mennyiségű energiát, és sok sikert kívánunk a következő hetekben =) Adjatok bele mindent, aztán nyáron adunk egy rakat tippet animékre, amikkel kipihenhetitek a fáradalmakat :D Június végétől folytatjuk, addig is érettségizőknek…..
Sziasztok, kedves animefanok =)Újabb Anime Ismertetővel jelentkezünk.Mai témánk egy shoujo anime lesz. ..
Újabb programajánlóval jelentkezünk, ezúttal a Füvészkert szervezésében. Április 7-8, valamint Április 14-15-ei hétvégén szervezi a füvészkert az évente megrendezett Sakura ünnepét, amely az Ohanamihoz kapcsolódik, a cseresznyefa virágzásának ünnepéhez. Ha másért nem,…..
Nemsokára itt a tavaszi Holdfénycon! Egész pontosan április 7.-énHelyszín: Budapestáprilis 7.Jegyár, és további részletek: lejjebb olvashatjátok. Helyszín: Millenáris B épületDátum: 2012. április 7.Belépődíj (amely 100%-ban levásárolható):1000 Ft (Aki regisztrál a…..
Megjelent márciusi, és júliusig egyben utolsó Manga ismertetőnk. ..
Két apró bejelentés: A Kisokos további csúszásnak örvend, nyáron fogjuk csak elindítani. A csomag amire várunk csak nem akar megjönni, és elengedhetetlen hozzá, úgyhogy maradjunk a biztos pontnál: nyáron indul, addig most már 100%, hogy nem. Júniusban meg lesz cserélve a…..
Megjelent márciusi Anime Ismertetőnk!Mostani témánk a Seitokai Yakuindomo, amely igencsak lenyűgöző egy bizonyos téren. Hogy miben? A mai adásból megtudjátok :)..
Mivel valószínűleg senkinek sincs túl sok kedve visszakeresgélni és feltúrni a csoportot egy-egy rész miatt, úgy döntöttem használni kezdjük valamire a facebook csoport fénykép albumát xDMától kezdve minden Anime illetve Manga, amiről ismertetőt készítünk kép és hozzá…..
Támogatóoldalunk a Madduckteam.naruto-kun.hu elkészült a Hetalia: Axis Powers anime 1. részének magyar szinkronjával! Bővebb információkért, a letöltésért és kommentálásért látogassatok el az oldalukra.Mad Duck team oldalahttp://madduckteam.naruto-kun.huHetália 1. Szinkronizált…..
 Üdv Xanimerajongók!Örömmel jelentem be, hogy nemrégiben találtunk egy hozzánk hasonló személyt, aki szintén animék ismertetésével népszerűsíti itthon a műfajt. Miután megnéztük videóit és tárgyaltunk vele, nemcsak új támogatóként köszönthetjük, hanem azt is…..
Sziasztok, kedves Anime és Mangafanok ^^Xanxussal úgy döntöttünk, adunk egy kis ízelítőt abból, milyen meglepetésekettartogatunk számotokra az évben :DElőször is, mangaismertetőnk keretében kivesézünk egy nagyon ígéretes mangát.A címe egyelőre legyen titok, de addig is, amíg…..
 Figyelem! Két bejelenteni valóm lenne, plusz egy kérdésem ahhoz a pár emberhez, aki követi a facebook oldalunk/blogunk :Először is,némi filózás után úgy gondoltam, a jelenlegi számozási rendszerünk csöppet fura ( a mangaismertetés feledik adásként szerepel ), úgyhogy…..
Örömmel jelentjük be ( hivatalos ) első évadunk leges-legelső adását, a 2012-es év nyitó epizódját.Jó szórakozást és kellemes asszimilálódást az Animefanok világába :DXan és XanxusYoutubeon:Indavideon töröltük a régi változatot, az újat oldalhiba miatt nem tudom…..
Youtubeon:Indavideon:..
Youtube: Indavideo: ..