Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunyip

0 bejegyzést írt és 521 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten mindent vitt az RTL klub, a TV2 minimális sikerekkel vigasztalódhat. A délutáni Riválisok a Hal a tortánt gyengíti, a visszatérő Gyanú árnyékában a Tényeket és az Aktívot, az Xfaktor pedig a TV2 egész szombat estéjét teszi tönkre. A visszatérő Frizbi is csak a…..
Igaz még csak néhány szolgáltatónál érhető el, máris szép számokat hozott az RTL2. A csatornán különösen jól teljesítenek a saját gyártású műsorok (Forró nyomon, Híradó), az RTL-es műsorok ismétlései, valamint a déli szappanoperák. Kedden főműsoridőben 1,06 %-os…..
Pénteken indult a Voice - Magyarország hangja a TV2 vadonatúj zenés tehetségkutatója. Az első adás igazán pozitív visszajelzést kapott a kritikusoktól, sőt a nézőktől is, hiszen az Xfaktor után a hét második legnézettebb műsora lett. Péntek este fiatalok körében átlagosan…..
A tűzijáték lett a múlt hét legnézettebb műsora, szinte hihetetlen, de 400 ezerrel többen nézték az m1 közvetítését, mint a lista második helyezettjét, a vasárnap esti Neveletlen hercegnőt. Visszatértek a napi szappanoperák, az első hét a Barátok közt győzelmével zárult,…..
Az utolsó nyári uborkaszezonos héten győzött a papírforma: a teljes lakosság körében még mindig a Tények áll az élen, a fiatalok körében pedig a szerdai Dallas - Jockey visszatért került a dobogó első fokára. Az m1-en már nincs olimpia, így visszacsúszott a negyedik helyre,…..
Összefoglaljuk mi minden érdekes esemény zajlott ezen a nyáron a kábelpiacon. Mivel ebben az időszakban minden csatorna, főként az országos televíziók inkább visszavonulót fújnak, így  nagy lehetőségek tárháza is megnyílhatott pár kisebb kis-csatorna előtt, ha ügyesen…..
Idén tavasszal megértük a Csillag Születik 4.évadját is. Újabb tehetségek jelentek meg a porondon, akik ismertekké váltak, vagy éppen estek le onnan, és már el is felejtették. Újdonsült zsűritagok borzolták a kedélyeket, és szóltak be a versenyzőknek. De mennyire volt sikeres…..
Nagy meglepetésre a TV2 lett a múlt hét legnézettebb csatornája főműsoridőben a 18-49-es korosztályt vizsgálva. Az előny minimális, hiszen 0,1%-kal lett jobb az m1-nél és 0,4%-kal nézték többen legnagyobb konkurensénél. Persze a sikerhez nagyban hozzájárult az RTL klub hétfői…..
E héttől fél éves szünet után ismét friss hírekkel jelentkezik a Nézettség blog. A megszokott tartalmak: heti nézettségi posztok, évadnézettségek, elemzések és a legfontosabb médiás hírek részletes adatokkal, táblázatokkal és diagramokkal. Tartsatok velünk a szokatlanul…..
Múlt héten szinte mindent vitt az olimpia: az m1 főműsoridőben a 18-49-es korosztályt nézve 7 napból 4 napot megnyert, a köztévé nézettsége pedig az egekbe emelkedett egy-egy éremesélyes sportolónál. A TV2 a Tényekkel tartja magát, az RTL pedig a sorozataiban bízhat. A TV2…..
Nem volt mérhető azok száma, aki tegnap dél és éjfél között az RTL klubot nézték - mint ismeretes egy 3 évvel ezelőtti Mónika show miatt kapott 12 órás elsötétítést a kereskedelmi csatorna. A példátlan büntetést egy hétfőn kellett véghez vinnie a csatornának, és nem…..
A legnézettebb műsor ezúttal is - mindkét korcsoportban - a Csillag születik válogatása volt, amely már megközelítette a 2 milliós álomhatárt. A TV2-nél a Jóban rosszban sikerének örülhettek, hiszen ha a Barátok köztöt ezúttal sem sikerült elvernie, bőven a csatornaátlag…..
A Producerek című filmet a 18-49-es lakosság 5%-a, a teljes népesség 3,7%-a választotta. A TV2 főműsoridős átlaga csupán 6,4% volt, ilyen rosszul az elmúlt 15 évben soha nem teljesített a kereskedelmi csatorna.....
Habár mindig csak kicsivel, de egyre kevesebben nézik a TV2 tehetségkutatójának új szériáját. A műsor még csak az elején van, de már most negatív tendencia figyelhető meg a nézettségét tekintve. Ezen a héten is szinte mindig az RTL nyert, de szombat este kisebb meglepetésként,…..
Valamelyest csökkent a Megasztár iránti érdeklődés, a fiatalok körében még pár százalékkal nyert a tehetségkutató, de teljes lakosságban kikapott a ValóVilág utolsó párbajától. Természetesen az RTL Klub nyerte a hetet, és a Marichuy - a szerelem diadala tényleg diadalokat…..
Tarolt az 1 perc és nyersz, a vetélkedő első részét több, mint 1,5 millióan látták. Jól hozott a Híradó, a Fókusz és a Barátok közt is, de a Dr. Csont is hozta a tőle elvártakat. Teljes lakosságban jól indult a TV2-n a Tiltott szerelem, fiatalok körében azonban nyert a…..
Múlt héten a Megasztár lett a hét legnézettebb műsora a 18-49 évesek körében, minimálisan megelőzve a Cobra11 vasárnapi részét. Teljes lakosságban rosszabbul teljesített a tehetségkutató, a heti toplista 14. helyén szerepel. A héten ismét a Tények volt a domináns, az RTL klub…..
Bunyip 2012.02.27 18:46:26
@b.peet: ehhez kapcsolódik hogy a TV2 tényleg nagyon rágyúrt a fiatalokra, tavaly érdekes körülmények között golyózták ki az "öreg" versenyzőket, most meg csupa tiniből áll a mezőny...
Attila és az RTL klub győzelmével zárult a vasárnap este, hiszen mindent vitt a ValóVilág ötödik szériájának fináléja. A teljes lakosság 34%-a, a 18-49-es korosztály 31,7%-a követte figyelemmel a 4 órás adást. Ezen a napon egyébként jól teljesített a TV2 is, a Napló teljes…..
Tarolt péntek este a Megasztár 6. szériájának első része, fiatalok körében a múlt hét legnézettebb műsora lett, magasan verve a konkurens ValóVilágot. Teljes lakosságban gyengébben szerepelt, előzte őt két Barátok közt rész és a Tények hétfői adása is, de így is az…..
Második alkalommal tarolt a köztévé szombat este, hiszen az m1 az eurovíziós döntővel ismét legyőzte a kereskedelmi csatornákat: az élő adást 1 millió 15 ezren nézték végig. A hazai elektronikus pop egyik legjobbja, a Compact Disco képviseli Magyarországot és a Magyar…..