Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wándor

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Inda gépház Indamail mobilon! 2012.02.24 11:52:00
Elkészültünk az Indamail okostelefonra szabott felületével, így mostantól úton-útfélen, egyszerűen és kényelmesen levelezhettek, akár mobilról is!Mobil böngészőben jelenleg az m.indamail.hu címen éred el a mobil Indamail béta verzióját, ahol belépés után rögtön láthatod…..
Nem volt mit tenni fel kellett mondanom az albérletem, túl kellett adnom az értékesebb dolgaimon és hazaköltöztem szüleimhez. 13év után. Katasztrófa. Folyamatosan azon járt az eszem mit tegyek hogy kilábaljak ebből a szörnyű nagy kráterből, mert ez már nem gödör. Szüleimmel…..
Elértük a 2008-as évet. Körbetartozások. Pénzügyi válság. A jól menő cégből pillanatok alatt egy csődhalmaz lett, belőlem egy adóssággal küzdő nincstelen senki. Ekkor sem adtam fel alkalmazottként dolgoztam tovább minimálbérért és kis albérletemben próbáltam túlélni a…..
Az előzmények, melyek már már történelem, és egyes részei rémálomnak tűnnek számomra, ma már a múlté. Tudnunk kell hozzá azt mikor ifjú titánként kikerültem az életbe még 1998-at írtunk, amikor is még a Magyar gazdasági helyzet jobbnak bizonyult mint ma. Tehát kirepültem…..