Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vámos Robi

87 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami nem tetszik, és hagyod, hogy folytatódjon. De ez már nem az az év, hogy hagyjad. Valaki bánt, és hagyod, hogy folytatassa. De ez már nem az az év, hogy hagyjad. Szeretnél változtatni, mert nem jó úgy, ahogy van. De ez már nem az az év, hogy úgy hagyjad. Voltak évek, amikor nem szóltál.…..
Az év ELSŐ Táblácskáját különleges módon szerettem volna annak adni, aki...Szóval gondoltam nyereményjátékra. Gondoltam versenyre, valamilyen ötletes játékra... Aztán eszembe jutott, hogy honnan is indult ez az egész. Mert ha hirtelen nem tudod, mi a megoldás, mindig gondolj vissza jóóó…..
Napokig csend. Hosszú napok.Aztán újra jön, egy jelKérdés, mit tőled kapokVagyis nem én, de értedMástól kérdedMert érdekel, mi van velemHihetetlen vagy nekem Köszönöm, hogy itt a lelkedVelem van, érzemCsak a szavakat nézemAhogy ott állnak egymás mellettÉs tudom, hogy tudod, hogy kellettMert sokat…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kaméleon. Ez a kaméleon igazán különleges volt. Na nem azért, mert képes volt a környezetéhez alkalmazkodni. Vannak olyan kaméleonok, akik annyira színjátszóak, hogy néha már nem is tudjuk, milyenek valójában. Jaj annak a kaméleonnak, aki ennyire…..
Minden sikerül. Bármibe is fogsz, sikerül. Tudod miért? Mert Te csinálod és senki más. Ha más csinálná, lehet, hogy nem jönne be neki. Micsoda szerencse, hogy te csinálod, igaz? Ennyire ÍGY senki más nem csinálhatná. Csak te csinálod így. Csak te csinálod úgy, hogy sikerüljön. És sikerül…..
"T. Szülő!   Tájékoztatom, hogy az Ön által javasolt rajzos foglalkozás igen jól sikerült. Ha lenne rá mód, osztályfőnöki dicséretben részesíteném ezért az ajánlásért. A gyerekek élvezték, engem pedig rádöbbentett, hogy van remény: a gyerekekhez egészen másképp is lehet viszonyulni. Két…..
Ez a felvétel hozta meg a számomra az egyik legnagyobb felismerést. Hogy mi az? Találd ki!..
GYÉMÁNTBOGÁR Büdi Garland 2018.12.19 17:18:53
Lepd meg a zsűrit és mutasd meg, mire vagy képes! Nyerd meg a 2019-es Gyémántbogár Díjat, a vele járó értékes ajándékokat! Szerezd meg magadnak és osztályodnak a fődíjat, vagyis a 2 x 50.000 Ft készpénzt!..
GYÉMÁNTBOGÁR Vers Edinától 2018.12.16 09:04:46
Edinától érkezett: "Azt szerettem volna tudni,miképpen is kell ragyogni.Mi a titka? Mi az útja?Vámos Robi megmutatja:Hogyha nyitott szemmel jársz,rengeteg szép dolgot látsz.Azt is hamar észrevenni,ha másnak kell segíteni.Világíts rá minden jóra,sok embernek jön kapóra.Ha magad körül mosolyt…..
Ragyogástan® óra. Nagy iskola, nagy osztály, kis világ. Kártyás mókával kezdünk.  Ezt hoooooogy? Az örök mondat, amit fel szoktam írni a táblára.  Mi volt ez? Csalás? Áh. Gyerekek! Majd ha felnőttek lesztek, ráértek annak minősíteni. Mondjuk akkor nem sokat fogunk beszélgetni.  Mindenki ragyog.…..
Nem tudjuk, mi ez, és csak jön.Mint valami pozitív forgószél. Épp a fordítottja, mint ami a hírekben megy. Tudom, nem lehet a fejünket a homokba dugni, mert van baj bőven. Könny is, könnygáz is, baleset is, betegség is. De ebben a világban itt semmi nem jön be ezekből. Valami teljesen más tölti…..
Ne felejts el ragyogni. A napsütésben fürödniÖrülni egy pohár víznekLeheverni, pihenniIdőt adni minden íznekÉrtékelni, adni, kapniJól mulatniNevetni és nevettetniVédeni és vigyázniFogni és elengedniKincseidet óvniHa kell, szólniNem hagyni ha nem akarodSzeretni ha akarodLelkesítve lelkesedniErőt…..
GYÉMÁNTBOGÁR KPOP - és akkor? 2018.12.14 10:15:36
Miért szadizzák egymást manapság a tizenévesek? Mert az egyiknek feketébb a bőre? Dehogy, az a régi szép időkben volt. Ma azért, mert túl fehér... vagy azért, mert anya a Lidl-ben vásárolt ruhát a gyereknek... De van durvább is.  A KPOP. Milyen zenét hallgatsz? Koreai színeshajúakat? Ó, ha…..
A jó ügyek támogatása fontos.  Egyre feltűnőbb ez az egész. Ahogy telnek az évek, egyre gyűlik a tapasztalat...  Van egy jó ügy, és megosztjuk. Hogy terjedjen. Régebben elindultunk, és lapátoltuk a havat. Pakoltuk a homokzsákot, sikáltuk a vörösiszapot. Ma is vannak sokan, akik elmennek és mesét…..
Anuci, jön a Mitulát?  Jön, kicsim. És hoz cokit? Ha jó voltál, biztosan. És jó voltam? Anuci, jó voltam! Nézd! ... Anyuci, most is jön megint a Mikulás? Szerintem jön. Írunk neki levelet? Segítesz? Tegyük a levelet az ajtóba! Bedobod a postaládába? Anyuci! Itt volt megint! Nézd, mit…..
"Nem tudom." "Nem tudok ezt meg azt." Be akarod bizonyítani, vagy valami mást szeretnél?..
A “pozitív Úr” nagyon nagyon örül ennek a kedvességnek :)))Jár is egy ajándék könyv Mamának � ❤️☀️..
Bettina sztorija - napi szépség:..
GYÉMÁNTBOGÁR Fogom a kezed 2018.12.06 17:02:05
Láthatatlanul fogom.Tél volt még. Most pedig tél van már...
Izgatott gyerekarcok, első osztály, várakozás. Mi készül itt? Én sem tudom biztosan, de Vámos Robi garancia. Hogy mire? Valami megfoghatatlan, mégis egyszerű dologra...
GYÉMÁNTBOGÁR Hablecsacsi 2018.12.05 15:30:36
GYÉMÁNTBOGÁR Akarnis kell 2018.12.05 15:28:05
Mert végtelen tehetség vagy. Olyan, akiért érdemes volt az egészet elkezdenem. Csak azért érdemes volt elkezdenem, hogy miután elkezdtem, évekkel rá találkozhassunk. Hogy megmutasd, mire vagy képes...