Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yekini

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BRÉKING: lemond Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora, akinek vezetésével - miután a miniszter visszapasszolta neki az ügyet - az Egyetem doktori tanácsa majd Szenátusa is az álamfő doktori címének visszavonása mellett szavazott. Mint elmondta, jogi értelemben biztos abban,…..
Pilu Csá, Vityesz! 2012.01.06 20:19:00
 320, 262. Szép számok, szép nagyok. Vitán felül áll, hogy a gyorsnaszád helyzete egyszerre kezd kritikussá és kezelhetetlenné válni. Nem kell és nem is lehet jóslatokba bocsátkozni ezen a téren, de valószínűleg közel járunk ahhoz ponthoz, mikor a hangulat percek alatt…..
yekini 2012.01.07 16:48:40
@funfun: Most olvastam egy cikket az indexen, a külföldi lapokban megjelenő Orbánt-szidó cikkekről. A forrásokat is megemlítették, ahonnan a lapok informálódtak, úgymint: Kéri László, Gyurcsány Ferenc (!!!!). Ez lenne az objektivitás??
Képzeld el: A TIME akar egy korrekt, objektív cikket írni Magyarországról, Orbán Viktorról és ehhez a cikkhez az infókat Gyurcsánytól szerzi be. Röhej!!
yekini 2012.01.07 17:56:56
@Grensberg:
Nagyon sok igazság van abban, amit írsz! A kormány csökönyössége tényleg érthetetlen. Én az ő helyükben már régen bedobtam volna a törülközőt, még akkor is, ha meg vagyok győződve a saját igazamról.
Viszont az is igaz, hogy attól mert a nemzetközi pénzpiac a fejünkre szarik, és láthatólag nagyon élvezi, még nem biztos, hogy igazuk van
yekini 2012.01.07 18:20:06
@tundrazuzmo: No igen, nekem is tetszett, hogy a Moodys úgy minősített bennünket bóvliba, hogy egy épkézláb indokot nem tudott mondani. Ahhoz képest Görögországban már rég az egekben volt az államadadósság, amikor még sem az EU, sem pedig a hitelminősítők nem nyugtalankodott.
Halotti tor - ez volt a legtöbbet használt jellemzés arról, hogy mi folyik az Operaházban, az Andrássy úton felállított színpad mögött. Kicsit teátrális, de hát a kormányzati komédiához ez passzol. Én a Nagymező utca felől érkeztem, keresztül az ellentüntetőkön, akik…..
yekini 2012.01.03 11:15:03
@StormChild:
Zuschlag 70 millája? Neked az volt a gond, te barom??
2002-2010 közt a lakosság külföldi valuta hitele megezerszereződött. 2002-2010 között az ország GDP arányos kölföldi államadóssága ötvenvalahány százalékról majdnem kilencven százalékra nőtt.
Éveken keresztül 3% körül volt a GDP növekedésünk, amikor pl. a lengyelek 10% körül nőttek évenként. A szlovákok is akkor hagytak ott bennünket, mint kutya a szarát. Úgyhogy semelyik jelenlegi vagy volt MSZP-s, SZDSZ-es (LMP-s)ne ossza az észt, mert azt a szarkupacot, amit most a FIDESZ nem képes ellapátolni, még ők tojták ide.
Látni kéne az összefüggéseket, b+!!