Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PresszósVera

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...szóval ment a bolt, elmondhattuk azt is, hogy saját törzsvendégeink vannak, szállítottunk ki pizzákat, szóval egész rendes kis étteremnek indult. Volt teraszunk, normális és tiszta wc, nagy választék ételbe és italba, koktélok, borok, páleszek szóval minden ami kell. Abszolút…..
Repülő szarvas Összetevők: 4cl Jägermaister 1 doboz Red Bull Kiegészítők: shotos pohár tumbler pohár Elkészítése: A Jägert kitöljtük a shot-os pohárba, majd a kis poharat belehelyezzük a még üres nagy pohárba. Felöntjük Red Bull-al. Így a Jäger nem keveredik…..
Volt ez a Tündi csaj az osztályban, egész jól nézett ki, de ugye ahol isten ad, máshonnan vesz el, szóval mondjuk úgy, hogy a külső megjelenése és az iq hányadosa fordított arányosságban állt egymással. Ettől független jóindulatú kis aranyos csajszi volt, csak éppen nem…..
Tegnap este kaptam egy emailt, amiben egy a neve elhallgatását kérő vendéglátós felebarátunk ír a most felkapott Vizoviczki Lászlóról. A levelet bármiféle módosítás, nélkül közlöm. Előre kijelentem, hogy én azaz Szerda úr, elhatárolódom mindenféle véleménytől, nem vállalok felelősséget, a levél…..
Van ez a Peti haverom, osztálytársam volt a középsuliba, állandóan azt beszéltük a sulipadban, hogy hogyan lehet minél nagyobbakat, okosítani. Na úgy néz ki Ő megfogta az Isten faszát, valamelyikét biztos. Történt ugyanis, hogy Ő is mint én, nyomta az ipart, rendesen. Dolgozott,…..
A Gyula családos ember, van neki egy lánya is, de azért eléggé szereti a csajokat. Nézni legalábbis eléggé tudja őket, volt olyan, hogy rá kellett szólnom, hogy diszkrétebben bámulja a fel alá forgó popsikat, mert még valaki idetalál jönni és az arcszerkezetét spirális formába…..
..először is úgy volt, hogy minden délben jött ugye a csoport ebédelni, aztán mi már kiszúrtuk, hogy ezeknek a néptáncosoknak igen szép lánykái vannak, de mivel a csoportvezető, egy nagymenő vállalkozó figura, igen morci természetű volt, így első körben nem igazán mertünk…..
PresszósVera 2012.06.03 16:43:03
"Hallottad a nagy hírt, baszkikám?" Üvöltött Gyula előbb bele a telefonba, miután sikeresen megtalálta a telefonszámomat az új ájfonjába, amiből eddig már sikeresen háromszor is kitörölte az össze kapcsolatát, mert nem sikerült megértetnie magát se az iTunes-al, se az…..
PresszósVera 2012.04.26 06:45:53
Reggel hét óra van, ami azt jelenti, hogy pár percen belül megérkezik Döme osztálytársam. Azzal az ezüstszínű A4 audival fog jönni, amit tavaly kapott év végén, mert nem húzták meg semmiből. Míg begurul a parkolóba, ellenőrzöm gyorsan az órarendemet és örömmel konstatálom, hogy ma egész nap a…..
PresszósVera 2012.04.14 21:34:14
@Taurusz: :DDDDDDDDDDDDD baasszddmeeeg!!!!
Kicsit inaktív voltam, mert ment itt ez a Schmitt-es balhé és mivel még az utolsó főzősblog is schmittes poénokat spamolt nektek én ki akartam maradni a szórásból, egyrészt azért mert én nem vagyok akkora sutyerák paraszt, hogy ilyen pitiáner módszerrel szerezzek látogatót, másrészt, már halál…..
PresszósVera 2012.04.13 06:56:24
Tegnap írtam egy rövidke posztot ami vendéglátás és cigaretta találkozásáról, főként ahogy én látom és ezt a levelet kaptam ma reggel amit egy az egyben bemásolok ide:Tisztelt Szerdaúr!Szeretnék hozzászólni a 2012.03.23 15:37 -kor publikált Dohányzás című posztjához. Remélem a kedves olvasói és maga…..
Két héttel ezelőtt megünnepeltük a spanokkal a születésnapomat. A rengeteg kokain, kurvák és alkohol miatt, amit egyébként a Gyula küldött ajiba, most keltem csak fel, elnézéseteket kérem de hát, egyszer egy évben megérdemlem.Naszóval ma egy felettébb kényes témáról fogunk beszélgetni, ami nem más…..
Az nyolcvanas években Magyarországon nem voltak szállodatulajdonosok. Minden komolyabb szálloda állami tulajdonban volt és megyei vagy országos hálózatok működtek. Ki ne ismerné a Danubius Hotels Group-ot, aminek a balatoni zászlóshajójaként üzemelő Marina már évtizedek óta…..
PresszósVera 2012.03.15 21:26:39
@Lacusru: pontosan!!!! ;D
Tegnap takarítottam a gépemen a sok felesleges holmit, töröltem a torrent mappában pihenő sok pornót, aztán az archív mappámban találtam egy képsorozatot. Vásárlók könyvéből lekapott bejegyzések. Ütni fognak vigyázz! "Az étel hideg volt, a pincér meleg." (ezt nem rám értették. remélem..) "Ma már a…..
PresszósVera 2012.03.02 06:56:10
Mikor az első szezonomat toltam le a Gyulánál 2004 nyarán, akkor már a keletnémet sarjak kezdtek kihalófélben lenni a kempingben, helyüket fokozatosan kezdték felváltani cseh turisták. Egykét mondatot, már fertelmes akcentussal makogtung csehül, de érted nehezen áll rá a szája…..
PresszósVera 2012.02.25 16:57:01
@Szerda Úr: én is akarok ilyen buliba menniiiiii!!!!!!!! :)
Az élet nem illemtan iskola. Minden ember úgy viselkedik, ahogy tud és a fene nagy szabadság korszakában úgy ahogy akar. Van egy réteg a magyar társadalomban, akik az életben rendkívül sikeresek, így gondoltam írok egy kis útmutatót, hogyan lehetsz Te is olyan menő mint ők. Ha…..
A kék kiskönyv, annó 2004 környékén elég alap dolog volt a szezonális munkavállalók körében. Hivatalos nevén, "Alkalmi Munkavállalói Könyv" amibe a műszak elején a munkáltató beleragaszt egy, a bérnek megfelelő összegű bélyeget, majd az adott napra aláfirkantja,…..
Félve kezdek neki ennek a bejegyzésnek, mert a borravaló nagyon kényes téma, mind a vendéglátó, mind a vendég szemszögével. Számtalan blogon, netes írásban, olvastam a borravalóról, eredetéről arról, hogy hogyan állnak hozzá az emberek, mit gondolnak róla és a szakmában…..
Hétvégén beszélgettünk a spanokkal, előkerültek régi balatonparti sztorik, meg kérdezgették, hogy milyen formában akarom folytatni a blogot, mert sztori az annyi van, hogy könyvet meg lehetne tölteni vele, aztán eljutottunk a kurvákhoz, mert ha hiszed ha nem, a kurválkodás és a…..
Kezdjük azzal, hogy nekem nincs bajom a cigányokkal. Ezt például remekül prezentálja az a tény, hogy Orsós Döme osztálytársam, két "rákosgeci egyeki a mellyed" között elhívott dolgozni az apja által szervezett kitelepüléses cigólagziba, amit a városaik kültéri…..
Fekszem az ágyban, a fájdalom és az égető érzéstől nem tudok levegőt venni, a kibaszott szénsavas vízben a bubik tüske módjára, karcolják szét a torkomat. Egy hajtásra egy feles tabasco szerintem a fald fel amerikás srácnak is becsületére válna, de nekem aki még az erős…..
Múltkor beszéltem a céges bulikról, aztán hétvégén valamelyik csatornán újra sugározták az éterbe azt a magyar filmet, amelyiket én nagyon szívesen fogadtam, aztán miután láttam jó pár évvel ezelőtt, úgy le is hordtam a faszba. A Szezon című eposzról van szó, amelyben…..
Fut az esküvői szezon ezerrel és közeleg a nyár. Másodikos szakmunkás tanulóként hallgatom a jobbnál jobb sztorikat, hogy ki hova megy majd a családdal, meg a haverokkal. Az osztálytársak mind valami atomállat külföldi útra mennek, egy-ketten melóznak. Meséli a fuxos cigóvajda…..
Múltkor leírtam, hogy mik a legáltalánosabb éttermi átverések, de most konkrétan egy teljes hónapról lesz szó, ami a Hajnalka panzióban történt meg 2004 decemberében. Időrendi sorrendben is pont passzol a dolog, kirúgtak a Tölgyből, jöttem ide melózni eltelt egy nyár,…..