Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerria

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Drága Nertársak, Drága Nertásnők, Drága Minden! " ...illetve még nem, pontosabban csak ti hiszitek, hogy már drága,  mert még nem tudjátok amit mindjárt megtudtok, hogy ilyen barokkos körmondatba zavarodva bökjem ki az izét. Ni. Ezt a hogyishíjákot, amire a szavakat sem…..
Kerria 2012.10.16 15:57:54
@KókaDtszegfű:
„Megdöbbentő, hogy, minden magyart gyalázó cikk, fórum alatt…”
Senki sem gyalázza a magyart!
Magyarország nem = Orbán Viktor
Magyar nem = Fidesz

A retorikád a Rákosi időket idézi!
Fegyveres konfliktust vizionált és a liberális demokráciák válságáról beszélt Vona Gábor, a Jobbik elnöke a párt évindító rendezvényén. Vona beszédében azt is kijelentette, hogy  sem kommunisták, sem fasiszták, "de demokraták sem vagyunk", a Jobbiknak pedig…..
Kerria 2012.01.29 16:44:46
@mohaa: Pontosan. + Az EU helyében a zászlóégetés után minimum megvontam volna az EU-s fizetésüket.
Kerria 2012.01.29 16:34:00
@sivatagi n.:
Valóban szépen, tagoltan értelmesen beszél, csak annak amit mond semmi értelme. Halvány lila gőze nincs arról, hogy mit jelent az, amit mond, vagy ha igen, akkor hülye, Mit akarnak már ezzel a kelet felé nézéssel? Mert majd az Oroszok pusziért támogatja Mo-t? Nem volt elég az Orosz fennhatóságból a 40 év, abból már igazán ki lehetett ismerni őket. És most nem csak az ideológiára gondolok. Változott az ideológia, meg lehet nézni hogy élnek! 5 % -a azt sem tudja mit csináljon jó dolgában, de hiába a pénz, a primitívség megmaradt. A nép pedig koldus szegény! A törökökkel meg mit akar? Mert ott olyan szuper az élet, ezért települt át már fél Törökország Németországba. Mi értelme ennek a vizionálásnak és vagdalkozásnak? Egy értelmes alternatívát nem tudott mondani. Lehet kritizálni a nyugatot, de jobbat még nem találtak ki. Az emberek széles rétege jól megél a fizetéséből, és nyugdíjas korára nem kell attól tartania, hogy éhen hal, sőt / na mindegy, remekül megél/. Szépen megél a pénzéből és bár,milyen hihetetlen nem nagyon érdekli, hogy az imperialista, karvalytőke milyen hasznot kiből húz. Így működnek a piacok és kész, el kellene már ezt fogadni. És így fognak működni ezután is. Magyarországgal vagy Mo nélkül. Magyarországnak két alternatívája van vagy tart a nyugattal vagy visszamegy a középkorba.
Örülünk, Vincent? Hidegbéke 2012.01.28 11:08:00
Lassan lepergett az első hónap. Nivôse havában még voltak, akik titkon, vagy kevésbé titkon abban reménykedtek, hogy hamarosan vége lesz itt ennek az egésznek, a józan hallgatagok megelégelik, maguk mögött tudva a boldogabb világ támogatását felemelik szavukat és a sötétség…..
Kerria 2012.01.29 08:02:14
@Times New Roman: Valaminek drukkolni, aztán ha bejön elmenekülni? Nagyon nagy baj van abban a fejben!
Kár volt beleszólni!
A Fidesz és a Jobbik tüntetés résztvevői a kapitalizmust, a globalizációt, az Egyesült Államokat és az Európai Uniót tartják legfőbb ellenségüknek – ezt a megmozdulások transzparensei, az eseményről készült videoriportok és a helyszíni felszólalások világosan…..
Kerria 2012.01.23 14:01:26
@Rézfaszú:
Köszönöm szépen! De akkor Inkább nyugaton próbálok szerencsét. Nem gondolom , hogy az egy nagyszerű dolog, ha egy társadalomban kb. 5% tud megélni, a többi pedig nyomorog. Ha erre a színvonalra vágynak hozzászólók, akkor sok szerencsét az Eurázsiai unióban! De mielőtt még odajutunk, átgurulok a nyugati határon. Csak nehogy a többiek is engem kövessenek! Hogy szokták mondani: Azért az utolsó oltsa le a villanyt! :-)
Kerria 2012.01.23 14:06:46
@Rézfaszú:
Köszönöm szépen! De akkor Inkább nyugaton próbálok szerencsét. Nem gondolom , hogy az egy nagyszerű dolog, ha egy társadalomban kb. 5% tud megélni, a többi pedig nyomorog. Ha erre a színvonalra vágynak itt, akkor sok szerencsét az Eurázsiai unióban! De mielőtt még odajutunk, átgurulok a nyugati határon. Csak nehogy a többiek is engem kövessenek! Hogy szokták mondani? Azért az utolsó oltsa le a villanyt! :-)
A tömeg 16 órakor nem fért el a Hősök terén, 17 órakor nem fért el az Andrássy úton, 18 órakor nem fért el a Kossuth téren. Így tudnám összefoglalni, hogy hányan voltunk. Alább egy kis képriport a saját fotóimmal: A Felvonulási tér felől érkezőben. Kb. 15:45-kor már nem…..
Kerria 2012.01.22 18:24:17
@dézsàvü: És legyen újra vasfüggöny, ugye?
Ez ám a szép jövő? Akinek esze van, még mielőtt ez megtörténne, átgurul a határon nyugat felé. Aki marad, arra egy kb. belorusz életszínvonal vár.
Egy éve még viszonylag könnyedén adta el baloldali és liberális támadásnak a Brüsszelből jövő kritikákat az Orbán-kormány. Az idei év újítása viszont - úgy látszik - az, hogy saját pártcsaládja is elengedheti a kezét. Könnyen lehet ezért,…..
Kerria 2012.01.18 10:16:34
@különvélemény: Ha cinikus akarnék lenni mondhatnám:
Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek!
Egyébként ha összehasonlítjuk Gyurcsány és Orbán ténykedését, fenti mondás szintén igaz, de Orbán javára. Ha Gyurcsány csak a töredékét tette volna meg annak, ami az elmúlt 1,5 évben történt, ország égés lett volna. Ennyit a magyarok realitásérzékéből.
Szerintem viszont inkább az előttem szólónak van igaza EU kontra Mo. viszonylatban. Ha egy-egy területen lenne csak eltérés az EU-s joggal, nem lenne balhé. De hogy ennyi és kulcsfontosságú területen, szembe megy az EU értékrendjével, ez már kiverte a biztosítékot.
Mindezt propagandának tekinteni viszont több mit vakság!
Kerria 2012.01.18 11:21:24
@Pinka-Panka: Könyörgöm, mit nyerünk?
Egy Európán kívül rekedt országot, Ukrán vagy Belorusz életszínvonallal! Hajrá!
Kerria 2012.01.18 11:27:37
@Pinka-Panka: Paradox módon ha Orbán nyer, mi mindannyian veszítünk /kivétel természetesen a Nomenklatúrája/
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Kerria 2011.12.16 19:40:22
@ipartelep:
Idős németekkel mondták, hogy nem tudták, nem vették észre annak idején a 30-as években, hogy mi lesz belőle.
Hát én azt gondolom, hogy ez nem igaz, igenis lehet látni, vannak jelek, ez egy folyamat. Persze lehet a szemeket becsukni, nem akarni észrevenni, és gondolni hogy amíg nekem jó addig nem érdekel. A dolog egyszer csak odáig fejlődik, hogy nem lehet visszafordítani. Akkor persze lehet majd mondani, hogy nem gondoltuk.
De már késő lesz.
Kerria 2011.12.17 09:52:44
@aszekelyek: Ha a gazdagok lennének soron , mint ahogy írja, hogy kivegyék a részüket a terhekből, akkor vissza kellene állítani a progresszív adózást. /abból rögtön 10-szer annyi pénz folyna be mint a mostani manyup pénzek + nem egy egyszeri bevétel lenne hanem évente jönne. És ami a legfontosabb nem magán pénzek lenyúlása lenne, hanem egy sokkal igazságosabb adózás! Mert Európában ez így nem szokás, oda szerettünk volna tartozni, és nem pedig egy banánköztársaság szintjére süllyedni.
Kerria 2011.12.17 10:52:34
@aszekelyek: Pedig az már bebizonyosodott, hogy az egykulcsos adó nem növeli a fogyasztást. Hát pont ez volt a nagy pofára esés, nem jött be. Ennek ellenére hagyták az egykulcsost, mert csak duma volt, így lehetett eladni. Ha a fogyasztás növelése a cél, akkor a középrétegtől lejjebb kellene pénzt hagyni, azok fogyasztanak. A gazdag megtakarít, vagy kiviszi külföldre, vagy külföldi utazásra költi /persze külföldről/ stb.
.Még egyszer hangsúlyozom, szerintem a legnagyobb ciki ezzel az egésszel, hogy magán pénzeket lenyúlni az európai kultúrában nem szokás. Ilyen és hasonlókkal más kategóriába kerülünk, kerültünk.
Sajnos már nagyon el van rontva, az is amit nem lett volna muszáj!
Abban az egyben értünk egyet, hogy minden mindennel összefügg.