Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g.isti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött hát ismét. A 14 éve létező Totalcar tévéműsorának új évadja. Nagyon kimerítő tavaszunk volt, de a műsor - remélhetőleg - magáért beszél majd. Fogadjátok szeretettel! ..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
g.isti 2012.12.29 20:29:31
@ratatami: igy van menj gyalog v amivel akarsz.de ha majd letolsz 4-500e km t akkor ràjössz nem ezek a sràcok nyomoritanak meg hanem a balfasz urvezető és most nem sorolom miket művelnek.gőzük sincs a tulkormànyzott v alulkormànyzott jàrmű viselkedéséről.képtelenek baleseti szituàciot lereagálni.igaz lehetett volna kihaltabb rèszen is csinàlni .ennyi
g.isti 2012.12.28 14:19:22
@PÖFFF!eteg gomba: ok.Pl óvatosn lépkedek a jeges járdán odafigyelve, mégis lehet h taknyolok.Benne van.
g.isti 2012.12.28 14:38:33
@immortalis: Ha letolsz sok sok 100ekm akkor láthatod h nem ezek a srácok jelentik a veszélyt hanem kint a sok ÚRVEZETŐK.Mert ezek egy szituációt is hasonló gyorsasággal fog lereagálni.Nyilván persze ha becsúszik,lehet lábszártörés persze.(5év Markó ban mentőztem tudom milyen a nyílt lábszár törés)Pl a Rally ?? "rendezett" körülmény 130 vagy még többel repkednek melletted egy szallag van csak,az nem gond?Sokkal veszélyesebb.Dehogynem .Mégsincs felháborodás.V Karotta M5 tesztje?Ugyan ezt csinálta.USA?ok hát ott az van itt meg ez.De itt legalább nincs mindenkinél stuki a kesztyűtartóban :)