Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicky and Buksi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő interjú különleges helyet foglal el az oldalon eddig megjelent írások sorában. Egy honfitársunk keresett meg bennünket azzal a szándékkal, hogy elmondja nekünk, éveken keresztül kapcsolatban állt a Coma Berenices (Bereniké haja) csillagkonstellációból érkező földönkívüliekkel.…..
Corey/GoodETxSG korábbi tudósításaiban már oly sokat emlegetett Gömb lények illetve Kék Avianok valójában mindannyian a Központi Faj részét képezik. A most következő írásból végre részletesen megismerhetjük őket, eredetüket, kozmikus céljukat és a földi emberiség történetében játszott fontos…..
Corey első nyilvános TV szereplése megtörtént néhány nappal ezelőtt. A Gaiam TV „Cosmic Disclosure” címmel új sorozatot indított, melyben David Wilcock 52 epizódon keresztül beszélget majd Corey-val. Az első két epizódot nagy várakozás előzte meg, többek közt azért is,…..
Nicky and Buksi 2015.07.25 08:52:28
GoodET Hungary Köszöntés 2015.04.20 17:11:07
Kedves Olvasók! Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy megismertessük a magyar olvasókat David Wilcock egyik fő forrásának számító Corey (korábbi becenéven GoodETxSG) információival a titkos űrprogramról, a jelenleg földönkívüliek részvételével zajló konferenciákról, a…..