Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SOIL

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon bozontos biciklis futárral indítunk, ránézésre viking lehet. Szegényt útközben is hívják, alig teszi le az egyik hívást, máris jön a következő, és ebből lesz a baj. Elég egyszer nem figyelni, máris balesetezik. Egy nő szalad hozzá, ő kérdezgeti, hogy érzi magát, ám a Bozont csak a…..
SOIL 2019.12.04 20:07:50
@Pácsó Ármándó: hol van? Én nem találom!
SOIL 2019.12.05 13:12:08
@Pácsó Ármándó: hm, a hírfolyamban (vagy hogy akarjam magának kifejezni) nincs ott, valószínüleg ezzel függ össze, hogy kommentelni se lehet
Elsőre azt gondolnánk, ezzel az étellel alig lehet jól lakni, hiszen két fő növény alkotja a cukkini és az avokádó.  De mégis annyira jól laktam vele, hogy meglepődtem. Most már csak azt bánom, hogy nyár végére maradt az elkészítés, a blogra írás pedig őszre. De jó szerencsével még kaphatunk a…..
Eredeti cím: Book of the Fallen Hector álmodik: fut az erdőben, Vasálarcos-Daniel fegyvert fog rá, vér folyik rá, Stevie is megjelenik az álmában, és jól leönti egy vödör vízzel. De mindez csak lázálom, Timur, az egyik részből megismert konkurens oligarcha emberei találták meg…..
SOIL 2019.02.28 16:46:29
@szde: nekem nem lett szimpibb Esther, de legalább már Valerie-t se bírom.
SOIL 2019.03.03 18:52:46
@szde: nemtom... Nekem pl. az első évad tetszett a legjobban, de nyilván Hector miatt. Azóta mindenki olyan fakó lett :(
SOIL 2019.05.12 17:21:06
@szde: hát, csak ez lehetett a kimenetele, ha már így leépítették a karaktereket meg az eseményeket... béke poraira :(
Eredeti cím: End of War Sofia cégét meghackelték, ráadásul még az áram is elmegy, a cég főhadiszállását pedig katonák lepik el. Főcím, ami után megtudjuk: Daniel meghalt. Esthert értesítik először a német rendőrök, ő megy azonosítani az aluljáróba a holttestet. Már csak…..
Szóval Bridget eltűnt, Mac is felszívódott, csak a lány nyaklánca marad utánuk, amit Ray talál meg. Innen folytatódik a történet az új részben, és nem is kérdés, merrefelé kell ezután venni az irányt: nyomás Long Islandre. Csendben ülnek mindhárman a kocsiban, Mickey nagyon…..
SOIL 2019.02.12 10:38:44
Eredeti cím: The Green Dacha Most, hogy helyreállt a világ rendje, és Dánia nyerte a férfi kézilabda-világbajnokságot, elkezdhetek aggódni azon, vajon egy hét alatt mennyit futott szerencsétlen Hector és Daniel, valamint Krik megunta-e már a vadászatot. Úgy néz ki, nem, ráadásul…..
Eredeti cím: The Eye Fears When It Is Done to See Szürke ruhás alak fut az erdőben, miközben fegyveres fekete alakok üldözik lángszóróval. Krik szabadidős hobbijának lehetünk szemtanúi. Főcím, akik eddig izgultak volna Danielért, ne tegyék, mert visszajön. Robert a lakása előtt…..
SOIL 2019.02.06 14:07:02
@szde: Huh, este 10 után már nem tudtam ilyen komplexen gondolkodni :)
Eredeti cím: The Dream Of The Four Policemen Helyreállt a világ rendje: Hector lesz, Daniel még mindig nincsen, viszont a három szerencsétlen finn halászról sem esik szó. BB egy temetésen mond beszédet, régi barátját temetik, aki a szolgálat után művészeti suliba akart menni, de…..
Eredeti cím: If You Swear, You'll Catch No Fish Finn-öböl, 60 mérföldre Észtországtól. Nem, nem Torres száguldozott bele az ezredforduló előtt készült kocsijával a tengerbe, hanem három illegális halász veszekszik éppen a napi fogáson, amikor is a vezér észrevesz valamit. A…..
SOIL 2019.01.15 22:42:33
Elérkeztünk végre az évad utolsó részéhez, ahol mindenre fény fog derülni, legalábbis nagyon remélem, hogy nem a második évadra fogják átvinni a sorozat vonatott jellegét...
hogyvolt Ray Donovan 6x04 - Pudge 2018.11.28 15:00:00
Mickey Donovannek szokása szerint sikerült egyszerre két fiacskája asztalára is odaszarnia egyetlen tettével, az örökké minden balhéjába belerángatott harmadikról meg már nem is beszélve. Az öreg - akinek kocsijában a hátsó ülésen fekszik megkötözve Jay White, a method acting…..
SOIL 2018.12.04 22:18:51
@pethő.anni: pontosan ugyanezt gondoltam :)
SOIL 2018.12.28 18:12:24
@pethő.anni: mondd, hogy nem Daryll lesz a befutó :))))
Sajnos elérkeztünk a Falka évadzáró epizódjához, ami ugyan lehangolóbb volt, mint közmunkás napja Fesőzsolcán, de nekem ennek ellenére nagyon bejött. Bár a zömmel amerikai és angol produkciókhoz szokott szemünknek kicsit furcsa volt egy lengyel sorozat, de aki végignézte az…..
Ha a nyitó képsorokból kiindulva valaki azt hinné, hogy egy pékségben járunk, inkább hagyjuk meg az illetőt romlatlanságában, a többieknek meg nyilván úgysem kell magyarázni, mit látunk Chalky, a múlt epizód végén Ray által megrendszabályozott díler asztalán. A pasast…..
Egy út szélén hagyott telefonon Ray keres valakit. Nem kell sokat agyalnunk rajta, természetesen Bunché a mobil, és nem meglepetés, hogy nem veszi fel. Hősünk egyébként zsaru haverjával találkozik a szokott helyen, és arról érdeklődik, Macnek nincs-e FBI-os kontaktja, mert utána…..
Üdv mindenkinek, az új évadban én veszem át a stafétát, s foglalom össze hétről-hétre, hogy alakul kedvenc fixerünk sorsa a sokak által mélypontnak tekintett ötödik szezon után.  Az epizód elején minihogyvolt arról, mi vezetett oda, hogy Ray New Yorkban az East River felett…..
Megint eltelt 5 hónap, már 1847 novemberében járunk. Most éppen Londonban, ahol Franklin felesége és unokahúga meghallgatást kér a tengerészettől, hogy előrelendítsék a két hajó keresését. A vezérkar nemigen akar megmozdulni, hisz még azt sem tudják, hogy a jégbe fagytak, vagy…..
1847 tavaszán járunk. Az Erebus és a Terror nyolc hónapja vesztegel a jégmezőkön csontrafagyva, és egyelőre rohadtul nem úgy néz ki, hogy mennek innen valahová az idén. Persze John Franklin kapitány és parancsnoka Fitzjames bizakodóak, bár én inkább két elcseszett dilettánsnak…..
Az 1845-ben az Angol Királyi Haditengerészet két hajója indult útnak, hogy felfedezze az addig még fel nem tárt területeket Északon. A fő cél egy hajózási-kereskedelmi átjáró, a legendás északnyugati átjáró keresése volt, ami összekötné az Atlanti- és Csendes-óceánt. A két hajót utoljára európai…..
SOIL 2018.04.11 17:29:28
Újra audiokommentáltunk! Facebook-oldalunkon szavazást tartottunk, olvasóink a Mélyvörös, a Nyomás utána, a Lost Highway és a Donnie Darko közt választhattak. Utóbbi nyert, ezért közkívánatra végignéztük és kitárgyaltuk Richard Kelly klasszikusát. (Letölthető verzió: itt.) A kommentek közt (is)…..
SOIL 2016.06.20 21:19:19
Na szóval! Bő két évvel ezelőtt ott hagytuk ugyebár abba, hogy Olivia gonosz alteregója leborotválta körszakállát, és jó kislány álca mögé bújva visszatért az igazi helyett annak dimenziójába, és majd keveri itt nekünk azt a bizonyost. Amiben közben a valódi Olivia meg…..
Két nagyon izgalmas és jó rész után, egy, hát, másfélével zárjuk az évadot. Nem olyan durva mint a StarWars Christmas Special, de végignézni kellett némi lelkierő.Valeria írja levelét a Háromkirályoknak (három mágus, ők hozzák spanyolföldön az ajándékokat karácsonykor)…..
Most nem mesével kezdünk, illetve mégis, de most Valeriának mesél Ainoa. Miközben sebes ajkát mossa a Fürdőben. A kisgyerekeknek szokásos nagy veszély vagy gyász idején kegyes hazugságokat mondani, hogy ne féljenek. Most is ez történik. Szó esik vízicsúzdáról, meg hasonló…..
Valeria mese, a csodáról. Julian bácsi annak az elvnek a harcos képviselője miszerint csodák nem is léteznek, csak titkok. Csoda az, amit nem lehet még megmagyarázni, mert még nem tudjuk az okát. De vannak jó csodák, és vannak félelmetesek is. Ilyen például, hogy került elő élve…..