Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amatus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ének iskolája azon kevés TV2-s produkciók egyike, amit tényleg csak a hazai viszonyokhoz képest is egetverő dilettantizmussal lehetne elcseszni. Vasárnap este indult a gyerkőcös énekverseny második évadja, ami továbbra is eszméletlen cuki, ebben vitának nincs helye. A zsűri és a…..
amatus 2014.04.14 10:39:25
@ordasbacsi: Attól, hogy valaki "buzi" még nem jelenti azt, hogy pedofil! SŐT! Kapaszkodj meg, egy hetero is lehet pedofil! Akkor most se buzit se heterót ne engedjünk gyerekműsort vezetni, mert elferdíti a gyerekeket???
Itthon szokatlan, külföldön évek óta gyakorlattá vált húzásra szánta el magát az RTL Klub, és közzétette az X-Faktor élő adásaira érkezett sms-szavazatok és telefonhívások összesített listáját, igaz, nem azt, amiben a konkrét számok szerepelnek, hanem a voksok százalékos…..
amatus 2012.12.20 15:19:17
@tapirwar: B. - Kizártnak tartom, hogy Nórika igazat mondott, mivel majdnem minden adásban elsüti ezt a mondatot, hogy "most szóltak hogy csak néhány szavazat különbség van X és Y között" ezzel a mondattal próbálja mégtöbb sms elküldésére sarkallni a nézőket...
Ónodi György, a Heti hetes producere a hir24.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy miután kiderült, nem Alföldi Róbert nyerte a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát, szeretnék, ha visszatérne a Heti hetesbe. „Robit mindig nagyon szerették a nézők, ő volt a Heti hetes történetének…..
amatus 2012.12.20 13:35:16
@Patreides: mi volt az?
Állatkert a megnyitáskor (1866). Kattintásra megnő! Forrás: zoobudapest.com  Biztos mindenki hallotta, hogy végleges döntés született: a Vidám Parkot bezárják és helyét elfoglalja az Állatkert. A lépést csak üdvözölni tudom, már 2008-ban is hasonlóképpen…..
amatus 2012.12.02 20:51:42
@Jankove:
"az állatkert látogatóközönsége a legfiatalabbaktól legöregebbekig kortól nemtől függetlenül teljes skálán mozog, és nincs idénye, addig a vidámpark csak egy réteget tud bevonzani, azt is csak szezonban"

Szerinted télen is ugyanannyian mennek állatkertbe, mint nyáron???

"könnyed hétvégi kikapcsolódás a családnak, elérhető áron"

4900 Ft/fő, omladozó rozsdás játékokért neked könnyed kikapcsolódás elérhető áron?

Hát szerintem a józan ítélőképességeddel komoly problémák vannak!

"Biztos vagyok benne, hogy állatkertet üzemeltetni egészen más, mint vidámparkot"

Igen! Sokkal több pénzbe kerül oroszlánokat, elefántokat és a többi pár ezer állatot etetni és egészségüket megőrizni! És a Vidámparknál olcsóbb belépőjegy fejében a kikapcsolódás, szórakozás mellett tanulhatnak is a fiatalok.
A BKK Futárról (FUTÁR = Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer) már hónapok óta keringenek hírek: azt ígérik, ez lesz "az évtized egyik legjelentősebb tömegközlekedési fejlesztése Budapesten". Kiindulva az előző évtized "fejlesztésdömpingjéből", azért ez még…..