Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antimater

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klinghammer rektor úr szájából újra „kiesett” egy nem túl bölcs gondolat. Nem ez az első alkalom, hogy ékes gondolataival megörvendeztet minket, hiszen korábban is belerúgott ő már abba a szakmai közegbe, amelynek 2014 előtt államtitkárként az egyik felkent vezetője volt. Pár éve bizonytalan tudású,…..
antimater 2016.02.16 09:33:55
Múlt hét pénteken mutatta be L. Simon László a Huszmann Terv részleteit, bár maga a bemutató elég egyoldalú volt, mert az egész mozgatórugóját jelentős kormányzati negyed építési projektelemekről nem nagyon óhajtott beszélni. A legdurvább azonban az volt, amikor a beruházás költségiről azt mondta,…..
Agyba ültetett csip segíthet emlékezniA DARPA az amerikai védelmi minisztérium megbízásából elkezdte megtervezni az agy fekete dobozát. Ez egy olyan implantátum lenne, amit a katonák agyába építenének be, és rögzítenék a memóriájuk tartalmát. Ha a katona ezután agysérülést…..
antimater 2014.02.13 10:34:57
Gulyás István, a közmédia Ma reggel című műsorának egyik műsorvezetője a következő felkonfot választotta a mai, derűs reggelhez: Ma Lídia, Lívia és Simon Gábor lemondásának napja van. Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet...
antimater 2014.02.12 09:33:40
@levento: nyugi, odafér még a nyelved a Gulyásé mellé :(
Vagy legalábbis ezzel fenyegetőzik egy közösségi oldalon a Bors cikke szerint. "Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez…..
antimater 2013.12.20 10:38:18
@R9naldo: Szerintem meg keresgéld a saját erkölcsi "gerendáidat", mielőtt bárkinek az életéről papolsz !
"Értékítéleted értéke kb. annyi, ha már nem tudsz belekötni az énekhangjába, előadásmódjába, mert neked egyik sincs, akkor egy ehhez abszolut hozzá nem tartozó dologba kötsz bele.
Ez bizony eléggé torz jellemre vall :(
Szerinted az a COOL, aki annak a suttyó Balaton Soundnak a még suttyóbb VIP-jében bulizik apuci pénzén? Ugyan már! Az igazán cool az, aki már az ask.fm-en is úgy tolja a kontentot, hogy azt a pörgést a leghétpróbásabb COOL arcok is leesett állal figyelik. Anna az idén tért…..
antimater 2013.12.11 10:34:08
@csentecsa: ahol együtt ülsz a szenny jobbikos haverokkal?
A magyar baloldali elit egy része sikongatva tapsikolt Victor Pontának, hogy – az ő olvasatukban – elegánsan átvágta a gordiuszi csomót, egy biciklicsellel beetette a magyar házelnököt, bepanenkázta az elvetődő magyar miniszterelnök fölött a labdát a hálóba, majd elment…..
antimater 2013.03.05 11:31:32
@TaTa86.:
Egy milliméterrel sem jobb ettől a hulladék, nyilas jobboldal !
Szerencsétlen technikai malőr következtében kedden este nyilvánosságra került Széles - Békemenet -Gábor titkos terve, mely a magyar nagytőkés múlt heti facebookos bejegyzése szerint hatalmas fellendülést, sosem volt fejlődést hozhat Magyarországnak 2012. negyedik negyedévétől,…..
antimater 2013.03.01 11:28:02
@Kálmán Kovi:
Soha többé tolvaj, hazug, népnyúzó, agyatlan nyilas-jobbos bagázst !
Pár perccel ezelőtt Habony Árpád ügyvédi irodája perrel fenyegetett meg minket és mindenkit aki ismerteti vagy ír arról az ügyről, tudják! Mivel helyreigazítást kértek, mi ezt is megtesszük: Helyreigazitásunk itt…..
A népi tapasztalat szerint székrekedésre, és aki próbálta, tanúsíthatja, hogy szorult helyzetben valóban hatásos. Enyhe (vagy túladagolva nem is annyira enyhe) hashajtó hatása annak köszönhető, hogy magas cukor- és gyümölcssavtartalma miatt ozmotikusan aktív (vizet "vonz"), így…..
Kettős Mérce Magyar az aki magyar 2012.07.05 12:07:00
Vannak azok az emberek, akiknek csupán magyarságuk van. Nem rendelkeznek mellé sem tudással, se kreativitással, sem tehetséggel, nincs más számukra mint a magyarságuk. Ilyen Szentesi-Zöldi is, a Hírlap kemény tollú publicistája, aki pár napja magyarságmegélésével orgoványi…..
Harrach Péter a KDNP parlamenti frakciójának elnöke sajtóközleményben fordult az ország lakosságához, akiktől azt kéri, hogy a címerében a Sátánt is megjelenítő várostól forduljon el minden hívő magyar, mivel annak elvetemültsége és Istennel való szembefordulása lehet az…..
antimater 2012.05.25 12:18:16
@Zozi79: Tán selejt nyilas-e vagy?
antimater 2012.05.25 12:23:12
@wmiki: Te, mint nyilván nem értelmiségi (azaz értelmetlen) hívő nyilas szívesen nyomkodnád a detonátor gombját a hígagyú Harrach-al együtt ?
A telekomadó tervezetéből kiderül, ismerősönként kell majd adózniuk a közösségi portált használóknak, a profilképekre is darabonként 3 forintot, míg a megosztás és a like után 2 forintot kell majd befizetni. Nem járnak jobban Farmville-felhasználók sem, nekik pontjaik után…..