Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hammerhumm

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Együtt kell dolgoznunk a szlovák jezsuitákkal. Ez nem lehetőség, nem ajánlat: nincs más választásunk. Az európai apró rendtartományokat luxus fenntartani. Előbb-utóbb összevonás vár rájuk, de legalábbis nagyon szoros együttműködés. A spanyoloknál, a németeknél, a…..
hammerhumm 2011.12.06 14:18:12
@thotferi: "Arra viszont nem vagyok hajlandó, ha ránk támadnak, minket sanyargatnak, akkor elmeneküljek, vagy ne védjem meg magyar testvéreimet akár ellenükben is."

Jézus nem védte meg magát. Megölték és hagyta. Meghalt.

Csak úgy mondom...
hammerhumm 2011.12.06 16:04:38
@thotferi: a te Jézus képed sem olyan sokoldalú: ezen az oldalon is már sokadszor emlegeted azt az ostort. Jézus csak egyetlen egyszer vette a kezébe, és nem is beszélt sokat róla.
hammerhumm 2011.12.06 13:25:25
@thotferi: és szereted-e őket? Szereted-e annyira, hogy adnál nekik valami fontosat? Adnád-e életedet értük? Jézus megtette...
Novemberi temetőben sétálgatva sírok, és őszülő falevelek között el-el gondolkodom azon, hogy milyen is lesz a Mennyország. Magam is meglepődöm, hogy gyerekkori fantáziaképek azok, amik spontán módon először eszembe jutnak a Mennyország szó kapcsán. Fényesség, szárnyas fehér angyalok, valami nagyon…..
hammerhumm 2011.12.04 22:42:34
@thotferi: "Akkor, eredetileg milyen nyelven is gondolkodott Jézus ? Nem héberül az biztos !"

Hát nyelvészprofesszor barátom aggódom az egészségedért.

Minden bejegyzésből előbb-utóbb az elhallgatott igaz szkíta-hun-magyar történelemhez jutsz? Jaaaaj