Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mooseer

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.09.08 10:50:14
Tanuló(pénze)s trabi Életem első autójára gyűjtöttem össze a pénzt még 1990-ben, a friss jogsim miatt feltétlenül akartam gyakorolni valami egyszerű autón. Így esett a választás a Trabantra, amit csak papírjaguárnak csúfoltak, de abban az időben még nagyobb értéke volt…..
Mooseer 2013.09.09 18:58:09
Én írtam a Xsarás cikket. Szeretnék válaszolni néhány kommentre.

- A fogyasztást gyakran én sem hiszem el. Az első fél évben Shell fuel save-et tankoltam, mostanában már a jobbik 95-öst, illetve néha az ÖMV maxx motiont. Ezekkel a fogyi autópályán valóban 6-6,2 körül van, 110-120km/h-nál, klímával. Városban én igyekszem economy stílusban vezetni, így tényleg nem megy 7 fölé. Ez azt jelenti, hogy sok motorfék, ha látom, hogy piros lesz, nem nyomom neki, stbstb, tudjátok ezt szerintem.

- Az, hogy ki előz meg és ki nem, a lámpás huszárokra vonatkozik. Vagy akik olyan helyeken jönnek, ahol elfogy a sávjuk, és muszáj elém bejönniük. Nyilván nem izmozok egy nálam sokkal jobb kocsival, de a velem kb egyenrangúakat eddig mindig otthagytam. Kultúra ide vagy oda, nem érdekel különösebben. Ha valaki H-s rendszámú autót lát maga előtt, azt igyekszik mihamarabb lenyomni, de a fagyi néha visszanyal. Ennyi.

- A 2 méteres szekrény középen szétszedhető volt, a hátsó ülést ledöntve, az üres csomagtartóba gond nélkül fért be, ezt szerintem nem kéne nagyon magyarázni. Kívülről tán kicsinek tűnik, de bőven 400 liter fölötti csomagtartó a hátsó üléssorral együtt elég jó tud lenni...

- "A francia az szar, bár nekem nem volt, de nem is lesz."
Az ilyenekkel inkább nem törődnék, csak gratulálni tudok. ;) Vegyetek nyugodtan német autót, költsetek százezreket minden olyan extrára, ami a franciákban az alapfelszereltséghez tartozik. :)