Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bananarepublica

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz 25 milliárd agymosásra? 2015.04.28 10:47:27
"az emberek fejében lévő képzetek alakítása még hátra van". - mondotta TündérLaca a hétvégén, és az emberek fejében lévő képzetek alakítására alkalmas 25 milliárdos kommunikációs pályázat már ki is van írva. Baszki, ezek gyorsabban lopnak, mint a félperces…..
Rogán minap azt nyilatkozta az RTL Klubbon, miszerint Habony Árpád magánemberként ad tanácsot a miniszterelnöknek, ezzel le is van zárva a Vuittonos Habony ügye. Ingyen, magánemberként. Bejelentett munkája ugyan nincs, jövedelme se nagyon, mégis mi az első? A nemzet. A…..
Hajónapló Szerda. 2015.04.15 20:27:36
Egész más dolog úgy dolgozni odakint, hogy süt a nap, trilláznak a fülemülék és virágzik a cseresznyefa felettem. Az embert átjárja a természetből áradó energia. No szükség is volt rá, mert ezekkel a csomópontokkal, meg a hozzá tartozó szarufákkal megkínlódtam.Ahogy…..
Két evidencia van ma Magyarországon: 1. Farkas Flórián lopott, lop és lopni fog. 2. Habony Árpád körül minden szigorúan titkos. Illetve nem egészen, mert azt például tudjuk Nemközszereplő Árpádról, hogy akar de mégsem válik, hogy táskából a parasztbarokk nőből a…..
bananarepublica 2015.04.11 07:52:26
Critical/Comment "Barátunk" a KDNP 2015.04.09 03:18:58
Ha bárkinek kétsége volt afelől, hogy a KDNP egy létező párt, Semjén a tegnapi interjújával biztosította arról a nemzet tagjait, a KDNP bizony létezik. Sőt, tulajdonképpen a vasárnapi boltbezárásokkal elérte a párt alakulásakor lefektetett programszerű céljai összességét.…..
bananarepublica 2015.04.10 09:59:22
  Összeomlott a Fidesz kommunikációja. A kis Vitézy a hibás. Ki más? Ha nincs neki ez a városi tömegközlekedés mániája soha nem kezdenek neki a budai fonódó villamos megépítésének. Ha nem építenek, lassítani sem kell a Fő utcában. Ha nem kell lassítani, azok  a bitang…..
A karaktergyilkosság kikezdi az antikommunista vezér tekintélyét. Hiányzik a lojalitás-megerősítés. Neki magának már nincs veszítenivalója. A miniszterelnök egyetlen kérdés erejéig elhalasztotta amúgy halaszthatatlan közfeladatait, és személyesen válaszolt meg egy őt…..
bananarepublica 2015.03.18 09:17:38
Hajónapló Kedd. 2015.03.10 21:28:30
Kiástam az árkot, holnap kezdem a betonozást. Most aktuálpolitikai eseményeket fogok kommentálni. Jóideje nem firkáltam ide a politikáról, nem azért mintha már nem érdekelne, de  úgy érzem magam mint a kutya amelyik a karavánt ugatja. Elkoptattam már a szavakat és úgy tűnik…..
Szűk fél éve köszöntöttük hazánkat a veszélyzónában, és az akkor újdonsült külügyminiszter kapcsán ilyeneket találtam írni: Ha valamikor, most kéne egy profi külügy - de hát ugye, a janicsár jobban kell, mint a profi. Így aztán a profi apparátus és önvédelmi…..
Az orosz elnök csak 17-én, kedden jön, de az aznapi korlátozások előkészületei már zajlanak – írja a vs.hu. Budapest 14 kerületében lesznek hosszabb-rövidebb ideig tartó lezárások csaknem 20 különböző útvonalon. Biztos, ami biztos, a csatornafedeleket is odahegesztették…..
Vannak még csodák - mondta szegény nagyapám, amikor óvatlanul rálépett a fűben lapuló libaszarra és egy hosszasabb kűr végén nem esett hanyatt. Örülni sok mindennek lehet.  Másféle csoda is előfordul ebben a száguldva fejlődő, élmezőny-esélyes, minden irányból nagyon…..
bananarepublica 2015.02.12 20:39:12
A hangzatos szófordulatok, a sci-fibe illő kifejezések, a túlzó adatok, a jelentős pénzmegtakarítás ígérete, a dicshimnuszok egy-egy technikai újdonságként beharangozott készülékről bizony megtévesztik a fogyasztót, aki hinni szeretne a csodában. A felébredés azonban sokszor keserves, mert a…..
A műbőr a pénztárcánk, a valódi bőr meg a lábunk barátja, de az ember azzal barátkozik, akivel tud. A kérdés az, hogy elég-e egy fröccsöntött cipőre ráírni, hogy műbőr, és máris csak a disznóetetés 5 percét vagy a pocsolyában ugrálás pillanatait kell tudni kibírni…..
bananarepublica 2015.02.09 20:15:28
         "A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont"  (Orbán Viktor a…..
Mindenkinek meg kell érteni, nagyon sokat romlott a nemzet pocakos focihuszárának az állapota az elmúlt három hónapban. Fel kellett dolgoznia azt a tényt, visszavonatni kényszerült a netadót, a választói tőzsdén bukott egymillát, pont a nagy hidegek előtt leállt a Déli Áramlat,…..
Hajónapló Szombat. 2015.01.03 19:35:24
Köszönöm az újévi jókívánságokat, remélem "megfogannak". Az első munkával töltött napom tegnap volt. Kihasználtam, hogy  a jég megerősödött annyira, hogy elbírt, nekiláttam a stég javítgatásának. A nádasban C settenkedett, majd elfáradva lepihent J ágyába. Nemcsak a…..
Mondanám, hogy az év vége egyik (ó, anyám, hány ilyen "egyik" van mostanában) leginkább lehangoló híre, hogy még soha a büdös életben nem költöttünk ennyit állami fejesekre. (Ami persze, nagyon leegyszerűsítve a dolgot, kurva jó hír is lehetne, merthogy azt is jelenti: volt…..
“Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki.” Találta mondani Lázár Rolex Annyitisér János egy interjúban, amelyben a…..
Az undormány Fidesz-rezsimről sok minden rosszat el lehetett mondani eddig is, de azt, hogy koncepciótlanul, értelmetlenül hoztak volna döntéseket, azt semmiképp. Ehhez képest az elmúlt hetek eseményei arra utalnak, hogy először valakinek nagyon elgurult a gyógyszere, aztán a többi…..
bananarepublica 2014.12.11 14:37:40
  A tűzszerészek serényen dolgoznak, ám ha bármelyik politikai vagy gazdasági bomba működésbe lép, a kormányzópárt darabokra hullhat. Most derül ki, hogy a Fidesz képes-e túlélni akkora krízist, melyhez foghatót az 1994-es választási bukás óta nem élt át. Fotó:…..
Hajónapló Péntek. 2014.12.05 21:11:57
Romlik az idő, reggel még sütött a nap, de délben már lámpát kellett gyújtani a konyhában J-nek a főzéshez. Estére már eső is esett. Szerencsére tegnap, még jó időben az összes padlásról lehordott régi széldeszkát, ami olyan díb-dáb módon ledobálva részben padlóként…..
Hajónapló Kedd. 2014.12.02 19:43:02
Mondom én, hogy csak víz mellett szabad lakni! Nézem a híradót, katasztrofális a jegesedés, második napja erdők dőlnek össze, nagyfeszültségű villamos távvezetékek, kisfeszültségű elosztóhálózat légvezetékei, vasúti felsővezetékek szakadnak le az extra jégterheléstől.…..
Simicska Lajos a héten bombát robbantott: bejelentette, hogy talán indul Navracsics Tibor megüresedett parlamenti mandátumáért. S akkor mi van? Szerintem minőségileg új helyzet van. Simicska Lajos olyanra lehet képes, amire az ellenzék vezetői közül ma senki, s amiről egyelőre a…..
bananarepublica 2014.11.29 20:18:48
Hajónapló Péntek. 2014.11.21 20:27:53
Tanácsot kérek. Van egy Hitachi akkus fúró/csavarbehajtó gépem. (a tegnapi blogban ott látható a legalsó képen a polcon). Vagy 10 éve használom, annakidején akciósan vettem, remek kis szerszám... volt mindezidáig. Két akku tartozik hozzá, az egyik már korábban megadta magát, ma…..
Hajónapló Szombat. 2014.11.15 21:00:00
No. Quasi közkívánatra "netosz" törölve, "tovább>>" marad. Sajnos a betűméreten nem tudok változtatni. Én is szeretném ha nem ilyen aprócskák lennének, mert magam is nehezen tudom olvasni, de nem kínál a formátum erre lehetőséget. Illetve ha szövegszerkesztőbe írok, ott…..
bananarepublica 2014.11.15 22:00:54