Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crovaxascendanthero

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogírás egyik legnehezebb része a címadás, hiszen a rengeteg információ között manapság csak arra kattintunk, ami figyelemfelkeltő, hatásvadász, valami szenzációt ígér. Szerencsére az ausztrál kontinens sokszor segít abban, hogy ne kelljen órák hosszat ötletelni egy ütős…..
crovaxascendanthero 2014.07.11 07:35:31
Szavaztunk Canberrában, a Magyar Nagykövetségen! Egyszerűnek hangzik, de azért voltak buktatói a folyamatnak. Tapasztalatunk szerint sajnos nem volt éppen támogató a rendszer a külföldi szavazásra. Nem is célunk ezt részletezni, csupán a személyes blogunkban a saját élményünket…..
Napi Vagányság Zenei kisokosító 2014.03.31 07:38:00
#444 Segítünk eligazodni a sok hülye zenei stílus között: az elektronikus műfajon belül ha valaki dallamos lakodalmas zenén nevelkedett vagy véletlenül zenét tanult, akkor trance lesz belőle, ha a hangzás érdekli jobban, akkor house, ha részeg tinilányok között akar térdig…..
crovaxascendanthero 2014.03.31 10:15:50
crovaxascendanthero 2014.03.31 11:20:39
@Horváth_Kálmán: A nagyon PC megnevezés a "people of color", magyarul legyen mondjuk színesbőrű. IMHO ez nagyon nagyon PC, de sztem magyarul használható a "fekete" kifejezés. A néger szerintem túl közel van ahhoz a másik szóhoz, amivel könnyen kiírod magad a kultúrált társaságokból külföldön.
crovaxascendanthero 2014.03.31 12:18:35
@Horváth_Kálmán: Teljesen egyetértek az erőltetett PCskedés nekem is az agyamra megy. Viszont jelenleg már nem elfogadott a "néger" szó használata szalonképes körökben, legalább én így látom, külföldön meg pláne nem. Én szeretném ha Magyarország egy szalonképes ország lenne :) Csak ezért írtam.
#87 A koalák egész életüket az eukaliptuszlevelektől betépve töltik: születésük után az anyatej és a jóízűen elfogyasztott anyaszéklet is hemzseg az eukaliptusz hallucinogén hatóanyagaitól, amitől az állat csöppnyi, folyadékban szabadon lebegő agya folyamatos delíriumba…..
Mit lehet tenni, ha valaki olyannal beszélünk telefonon, akivel nem is igazán akarunk? Mondjuk az exünkkkel? Hogyan lehet gyorsan, frappánsan letenni a telefont? Íme Miki története elsőként ebben a kategóriában.Lehet, hogy nem ide illik, de rövid. Barátnőmmel 3 év után…..