Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Gyros-

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőzettel turbózott S Budget termék. Kedves Homár! A mellékelt képeken látható Spar / Insterspar áruházak által forgalmazott S Budget termékben ismeretlen eredetű ásványi anyagra (kőzetre?) haraptam rá az imént, ezért látható az a második képen 3 részben.Tanácsot…..
Valami azt súgja, Nusikával sem lehet könnyű az élet, de azért a Jysk is eldönthetné, hogy milyen cserepolicyvel dolgozik. (A billegés házilagos megoldáshoz pedig itt az Ezermester szakszerű leírása a csodálatos flekkelés és bütü kifejezésekkel.) Tisztelt…..
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
Szilvi műanyagdarabokat talált a Lidlnél, de hiába írta meg nekik, törölték a facebookos bejegyzését: Az alábbi levelet ma reggel tettem a saját a Lidl fb oldalára. Választ nem kaptam, de törölték mindkét helyről Tisztelt Lidl! Április 8-án vásároltunk a dorogi…..
Jelentem, elkészült. Három és fél év után roncsaiból újjáépült Botond barátom (a Totalcar-közösség Bopatja) DeLorean DMC-12-es kupéja. Három és fél év – ez tényleg időutazás volt, Marty McFly a Dokival a mozifilmben letudta volna fél perc alatt, de a valódi világban…..
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
-Gyros- 2013.12.14 20:29:17
-Gyros- 2013.12.14 22:22:21
@Bori Wó: Látom te vagy itt a helyi g*ci. Itt éled ki magad. Inkább csinálj valami hasznosat, mondjuk tűnj el innen!
-Gyros- 2013.12.15 00:53:14
@Bori Wó: Mekkora szánalom vagy ember! Mindenki téged olt, te szerencsétlen sötét gyökér.
Az 5 perc angol nem más, mint egy szépre tördelt, jól kinéző, informatív, szórakoztató nyelvtanulási segédeszköz, ami olcsó is, 750 forint. Magyar. Itt készül, egy Szalai Nóra nevű, őzikeszemű géniusz találta fel, és vitte nagyon komoly sikerre. Tízezrével fogy havonta.…..
Zsolt nem akárhol, hanem Kambodzsában olvas minket. Most küldött egy fotót és nekünk nem marad más, csak mélyen meghajolni a mesterek előtt, akik megalkották a csodát. Mivel a két autó gyanúsan hasonló formát és megoldást mutat, így akár azt is elhisszük, hogy valaki…..
Belsőség Indiai SUV-val ebédre 2013.01.08 17:45:31
Az év első Brekiburger-látogatása mindig ünnepszámba megy. (Oké, Bodega Vágóhíd a büfé valódi neve, a Breki csak egy családias becenév.) Nagyon rákészültünk már, hiszen egy Borzasztó Burger önmagában is ünnep, az év első hamburgerét pedig már tradicionálisan ott…..
Nagyszerű találat az alábbi egyik olvasónktól, még mindig röhögünk rajta, pedig lehet, sírni kellene azon, hogy egy Tények című műsorban friss hírként adnak el egy láthatóan hetekkel korábban felvett anyagot és annak aláfestő zenéjének címét sem igazén sikerül eltalálni.…..