Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corelx

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerekben gazdag bolgod új évet kívánok mindenkinek!..
Háttér és boot wavek különböző színekben.CXMB 2.5 + 3.71 M33-al tesztelve, működik!letöltés..
Ezzel az apró kiegészítővel slim psp-d mindig tölteni fog amikor az usb kábel csatlakoztatva van. 3.71 M33-on tesztelve, működik! letöltés..
Nagyon egyszerű sakk játék psp-re, a gép ellen is lehet játszani.3.71 M33-on tesztelve, nekem bejött.letöltés..
Gondoltál már arra hogy FTP szervert futtas a psp-n?Hát most megteheted, mert itt van a PSP FTPd 0.4.0 verziója!Nagyon egyszerű ftp kliens, indítás után az alap porton keresztüllehet elérni a memoria kártya tartalmát.letöltés 3.xx fw..
Ahogy a 0.1.0-s verziószám is mutatja, még igen korai stádiumban van a fejlesztés, de annyira már megy, hogy a készítők megmutassák a világnak: sikerült a Sony Playstation 1 működését emulálni iPhone-on (és iPod Touch-on is). A dolog jelenleg valahogy így néz…..
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok minden Kedves Látógatónak! A blogot az ünnepek alatt is frissíteni fogom, de most a családdal foglalkozzon mindenki, ne ezzel ;) ..
Európába sajnos nem jutott el a God of War: Chains of Olympus demója, így mi sajnos csupán képekkel tudunk vígasztalódni - például a nemrég befutott újabb adaggal. Bár Kratos PlayStation Portable-t becélzó kalandját nem az eredeti gárda, hanem az egyébként rendkívül…..
Szerencsére 2008 elejére is marad néhány ütősebb játéka a Sony-nak, hiszen a frissen közzétett, Európára vonatkozó megjelenési listán több címük premierje is erre az időszakra lett belőve. Az időpontok sajnos maximum csak hónap pontossággal lettek megjelölve, minden esetre…..
A Resident Evil méltánytalannak éppenséggel nem nevezhető sikerén felbuzdulva a Konami gondolt egyet és elkészítette a 90-es évek végén a Silent Hill első részét. Természetesen a játék koncepciója az volt, hogy mind hangulatban, mind pedig történetben teljesen más legyen, mint…..
Nem újdonságról van szó, de rengeteg hasonló homebrew kering a neten, viszont ez most működik is. A saját slim-en nem sikerült működésre bírni sajnos, azonban kölcsön pufin 3.52 m33-al szépen lejátszotta a filmeket!Képes lejátszani AVI, MOV, MP4, OGM, MKV, NUT, ASF, WMV. Audio:…..
Nagyon különleges szép téma, teljesen újfajta xmb-vel, de sajnos még nagyon béta. Csak pufi psp-hez! Slimen is elindult nekem, de nem volt tartos hamar meghalt tőle. letöltés..
letöltés Pufi PSPletöltés Slim PSP..
Gyönyörű téma, teljesen egyedi xmb, azonban a telepítése is legalább ennyire haladó :) Nem PTF téma, cxmb+flash0 turkálással vagy simán flash0-val telepithető.3.52-es és 3.71-es m33 fw-re elérhető! Graphics and Design: madsoul PRX editing, Design: dilirumHAPPY Help: ProfessorFate…..
Nagyonszép Vista téma VISHUtól - letöltés..
Kis csernobil fless a pspdre, Mr.EVO-tól - letöltés..
Vista téma, aero felülettel. Nem egyszerű PTF téma, PRX-eket tartalmaz, telepítése CXMB-vel, vagy flash0 babrálással oldható meg.Azonban flash-be mindenki csak saját felelősségre turkáljon és mindenképp legyen backup!My Vista V3 by EVOLVE - letöltés..
Mr.EVO jóvoltából - letöltés..
by Mr.EVO - letöltés..
by Mr.EVO - letöltés..
Szép kék téma, by Mr.EVO - letöltés..
Pókeres téma a kártya megszállottjainak Mr.EVO-tól.letöltés..
Rettentően egyszerű, ám annál hatékonyabb program. Amellett hogy a YouTube-ról 2 kattintással lementheted a videókat a gépedre, még 2 kattintással akár PSP(MP4),PC(XviD AVI),Mobil(3GP),iPHONE(MP4) videókat is konvertálhatunk rögtön. Pár kép a programról: YouTube Downloader -…..
Hogyan futtassunk homebrew programokat SLIM PSP-n:   A legtöbb homebrew még sajnos nem kompatibilis a 3.60-as SLIM psp-vel. Két módszer van elinditásukra: 1. Használj HEN D verzókat a homebrew programokbol. Például BookR .71 for fw 2.71 HEND verzó és társai. 2. A második…..
Ez már a tisztességes fajta. Nem tudtam minden egyes részletét leellenőrizni, de számos feliratot javítottam. A ?-ek helyét javítottam a netkonfignál is. Egyedül az LFTV ill. a RSS letöltés van hátra.. azokat majd jövő héten. Témák ezúttal nincsenek mellékelve.. azokat hamarosan…..