Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aligurak

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig milyen szépen indult ez az egész. Öt éve egy súlyos mozgássérült ember, Kiss Csaba kitalálta, hogy a Critical Mass, a biciklis felvonulás mintájára életre kell hívni egy hasonló megmozdulást a fogyatékkal élők érdekében. Ez lett a Rehab Critical Mass. Idézzük fel, mit gondolt a célokról az…..
Aligurak 2018.10.18 19:05:35
@maghraba: Külföldről jobban làtszik, az elkèpesztő kontraszt miatt, hogy mi szar, ès mi jò. Egy ève vagyok itt, kèrdezz bàtran, ha èrintett vagy. Garantàlom, hogy elsìrod magad.
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
Péntek reggel Orbán Viktor a Kossuth rádióban a már megszokott (?) összekacsintós, bratyizós stílben üzent az ő népének. Többek között megnyilatkozott Paks II. kapcsán is, és szavaiból igen érdekes dolgok derültek ki. Például, hogy "Ahol hús van, ott légy is van." Én tényleg igazán nem akarnám…..
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
Aligurak 2015.11.21 19:35:06
Nem hülyébb a fent említett kommentelő,mint az átlag.És egy csipet igazság is van abban,amit írt.Mert ma ugyanaz folyik,mint a szocik kormányzása idején,akkor a Fidesz fikázott mindent.(Csak hogy képben légy,a kivándorláson gondolkodom,mert Orbán haláláig uralkodni fog,és nem akarom,hogy a gyerekeim ide szocializálódjanak.)De.Nem egy rokkantnyugdíjast ismerek,aki abban rokkant bele,hogy talicskán tolta a pénzt a bizottságnak,vagy felülvizsgáló orvosnak.Ha a cél ezek kiszűrése,a cél jó,az eszköz embertelen.(Azelőtt erre kísérlet sem volt).A közmunka sem ördögtől való,a cél ismét jó,a megvalósítás korrupt.(Azelőtt út a munkába,a pénz elfogyott,mégse értek oda.Biztos sok volt az útelágazás.)Az 50 milliárd a Vajdaságnak,nos,arra bizony ott nagy szükség van,de valószínűleg jobban járnának az ottani magyarok,ha megkapnák a fejenként eső 252 eurót,nem a Pásztor vezette VMSZ osztaná el.Nagyjából ennyi,amivel vitatkozni tudok.Illetve van még valami.Nem tudom a "barátnőd" mióta él Németországban,de hidd el,kívülről nem látszanak ennyire kristálytisztán,mi folyik ebben az országban.Sőt,a kerítés óta többen kérdezik tőlem is az osztrákok,tulajdonképpen mi is a baj Orbánnal?És bár jól beszélek németül,ha lehetőségem van rá,a felcsúti stadion képét szoktam megmutatni,a reakciók pedig vegyesek,de az átlag riposzt:Nálunk is lopnak.Innentől nehéz plasztikussá tenni,mi különbség a korrupt osztrák politikus,és az orbáni közpénzszivattyú között.A morális mocsárba húzást pedig nem tudom lefordítani.Azt pedig hogy magyarázzam el,hogy Orbán a gondolkodásmódot mérgezte meg,olyan súlyosan,hogy Európa ma messzebb van,mint 25 évvel ezelőtt.