Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kárpátia56 (törölt)

0 bejegyzést írt és 915 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
kárpátia56 (törölt) 2012.08.08 17:34:38
@bcs222: i8tt is a ha... ugyanaz a nagyapás sztori - mihelyst biciklivé változik, én eltűnök, dehát - csaknem vált biciklivé. pedig milyen lett volna, ha??
kárpátia56 (törölt) 2012.08.08 18:13:41
@bcs222: ez a kulcsmondat:
"ők most tipikusan azt mondják, hogy ha lenne még 10 méter, ők nyernek, én i8s elismerem, DE" és itt jön amit mondok:
"de 1000 méter a pálya."

és nem 1010.
Persze, kiszámíthatatlan, és mindenki próbálja mégis kiszámítani.
Az angol fiú elszámította, Dani meg nem. Innentől (az angolnak sajnos) nem lehet ha.

Ezért tartom rosszmájúnak, egyenesen ostoba rosszmájúságnak a cikkben ezt az állítást.

A Real példával esküszöm, nem volt hátsó szándékom, egy tetszőleges és fiktív örök rangadó focimeccsre gondoltam írás közben. :) nagyon gagyi vagyok a világ sporttörténetéből. De on szerintem az eb ott van elhantolva, valóban vékony a vonal az irónia és a cinizmus között, de ezek a fenti sorok nálam 100%-ban savanyú szőlős (de miért? ő tudja biztos, én nem értem) cinizmust mutatnak.
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
kárpátia56 (törölt) 2012.08.04 15:06:32
@frontember876: ez brutálissan jó lett. :DDDDDDDDD
Lassan kezdenek nyilvánosságra kerülni a spanyol bankmentőcsomag részletei. A hírek szerint 2013 júniusáig több részletben, nagyjából 100 milliárd euróra számíthatnak a pénzintézetek, ami soknak tűnhet, például a magyar IMF hitelkeret fényében, valójában azonban elenyésző…..
kárpátia56 (törölt) 2012.07.18 23:26:07
@Alaister Grand: még jó, hogy most vasárnap lesznek a választások. és a másik érv: kábé a világon mindenhol így, vagy sokkal rosszabbul áll félidőben a kormánypárt.
Ésss: ha ebben a tanulságos mondatodba szorult is nem is kevés ráció, a munkanélküliség 83%? Én nem így hallottam, az inkriminált picsa meg a munkanélküliekről szólott vala. A párhuzamod fasza, ámbátor kissé itt most kezdenek sokan két irányból választani: 1. induktívan átterelik a Kövér Lezli beszólást erre a témára rá (tehát hogy Kövérhez képest ez egy ipari tanuló - azért nemár könyörgöm), 2. világháborút.
én egy másik útnál teszem le voksom, ez a téma a jelen európai nemzetközi gazdaság, szocpol kérdései. Ami a lámpavasakat illeti: az se ered máshonnan, mint hogy az embereknek nem szólt senki, hogy ne vegyél már egyel jobb kocsit, lakást, lcd-t, mert rábaszhatsz és spirálba kerülhetsz. Fura, de a Kövér-féle kommunikációnak nemigen volt gazd.-i következménye. illetve igen. bukás és váltás a száz lépéses Megyóra. úgy látszik, ez kellett. mindenesetre a lámpavasnak az előzményekben nincs szerepe, Európa MOST van szopóágon, nem 2000-2002 között.
Uganda csodálatos ország, most már van saját Rambo filmjük is. A film összetett történettel rendelkezik, de van benne minden: dzsungel, CGI , helikopter, vér. Uganda én így szeretlek!   ..
kárpátia56 (törölt) 2012.07.05 18:14:30
"Él bennünk egy olyan vágy, mely arra ösztönöz, hogy igyekezzünk mindent megérteni, ehhez viszont nincs szükség tudásra. A feltételezés, hogy van isten, nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy mindent tökéletesen megértsünk, anélkül, hogy mindent tökéletesen megismernénk." Sztrugackij: Stalker A…..
kárpátia56 (törölt) 2012.06.04 15:34:22
@Vén Bolond: @Brendel Mátyás: @Quadrille Lobster: ne haragudjatok, de kicsit olyanok vagytok (és kérem NEM figyelembe venni a zsidó szálat), mint a Brian élete Izrael népe frontja, Izraeli népfront, Júdea népe frontja, és Júdeai népfront.

Én Freud mellett vagyok, a tudattalan énről azt gondolom, hogy tartalmaz valamit, ami kerekké teszi a Comte-i racionalizmust, azáltal, hogy tökmindegy, hogy harmadik szemnek, ötödik elemnek, hatodik érzéknek, kilencedik életnek, Jézusnak, Jahvének, Allahnak hívod, de mindenféle irracionális élményedet megmagyarázza.

Ez az én válaszom. Mert igenis van irracionális élményed, ahhoz nem kell Mária arca a pirítóson.

Kell egy nem a racionális döntéselméletbe illő tett. pl. nem azért gyógyított Teréz anya (szerintem), vagy beszélt Gandhi, mert így tűnt jobb fejnek a többieknél. hanem mert tudni vélte, hogy a kizáró vagy nem a szolga/individuum, hanem a pénz-szex-hatalom/etika vonala mentén feszül.

Ettől még jó a pénz, jó a szex, sőt a befolyás is, csak ez mind egy dolog: Magad ÉS senki más. ez a sweet dreams and melodies használat-elmélete.

Az etika pedig Magad ÉS minél több más. Ehhez nem kell Isten, mert a vallás bizonyíték nélküli vélelem, akár az ateizmus.

Nem mondtam újat, én csak nem tudok mást elképzelni, mint Freud és Arisztotelész lélek-felépítését. Ott a tudattalan éned, ahogy az agyad 5%-át használod ki, nem biztos, hogy a másik 95-ben csak több és több kvantitatív célú adathalmozó számológép van. Aki ezzel egyetértett, azzal egyetértek.
kárpátia56 (törölt) 2012.06.08 22:35:19
@Quadrille Lobster: mondjuk én is olvastam 15-85-öt, ami százalékpontban nem sok, de rögtön 3x annyi.
a reinkarnációról azt el kell mondanom, hogy aki vélelmezi, és normálisnak gondolja magát, szerintem az kifejezetten nem Napóleon akart lenni.

Igazán egy dolog zavar az ateizmusban, hogy orgazmus közben nincs kit szólítani.
Lindáék „hivatalosan” is újra együtt vannak, viszont az első ünneplés nem úgy zajlik, ahogy a lány elképzelte. Novák hozza a bunkó tahó formáját, végül azért lesz értelmes ötlete is. Aliz összetöri Szabi gitárját, majd anyaként képes a saját lányára fogni. Ádám is…..
Sokaknak nehéz lesz beismerni, de Gyurcsány megnyerte ezt a meccset is. Igaz, brutális sebeket kapott, mire összeomlott a plágiumvád. Akik elparentrálták, dühönghetnek, akik bíztak benne, ismét kaptak egy kis reményt, hogy ha ezt is túlélte, akkor a Sukoró kapcsán készülő…..
kárpátia56 (törölt) 2012.05.15 22:09:58
@kárpátia56: szóval ilyen társakkal írná a jövőt önálló gondolatú Fletó. Tkp. Bokros még csak-csak, de él az országban vki Dávid Ibolyán kívül, aki komolyan veszi Dávid Ibolyát? Na, akkor még1x: ugyanazok a hibák, ugyanazokon az oldalakon, ugyanazokban a sorokban.
oviban elmegy, köszönjük, Emese!
kárpátia56 (törölt) 2012.05.15 22:21:57
@Scagnetti: ezek a régi szellemek a kriptából is előjönnek kísérteni.
Subba Napi Cukiság 2012.05.08 19:47:50
kárpátia56 (törölt) 2012.05.08 22:53:16
Át kellett mennem a közismert strici édesanyjához, valami snassz ügyintézéssel kapcsolatban. Pár háznyi a távolság, átsétáltam. A családnál ízléses gazdagság és a cigányokra egyébként is jellemző szívélyes vendéglátás fogadott. Leültettek a bőrkanapéra, ami…..
A főcím két új helyszínnel kecsegteti a komplex történetszálak miatt amúgy is a kétségbeesés szélére sodort alkalmi nézőket - ez az a sorozat, amibe tényleg nem lehet menet közben beszállni, mert nem fogunk érteni belőle semmit. Qarth és Harrenhal a két új makett mellesleg,…..
kárpátia56 (törölt) 2012.04.24 14:50:01
kárpátia56 (törölt) 2012.04.24 14:59:23
@cyd: köszi. amúgy meg: boldogok a lusták, mert a mennyben egyben vannak meg a sorozatok, és mi örököljük a sorozatokat, egyben.
Tegnap Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Egyház feje elmondta az elmúlt sok év talán legfontosabb beszédét az Élet menetén. Amióta újra divat lett Magyarországon a rasszizmus, az antiszemitizmus, a kirekesztés, amióta ezt nyíltan lehet vállalni, egyetlen keresztény egyház se…..
kárpátia56 (törölt) 2012.04.16 19:43:09
@nemecsek ernő áruló: ezt pontosan hogy érted, hogy antiszemitának kell itt lenned, ha boldogulni akarsz? A szakmámban kötelező gyűlölni azt, aki mer(ne) jobbra állni a volt szdsztől, a mai igen érdekes stílusban kommunikáló mszptől (az lmp tagsága még csakcsak meghaladja szépemlékű Horn Gyula szókincsét). all in all: szakmai hulla vagy, ha kiderül, hogy például vallásos vagy, esetleg nem kettős mércével mérsz. Ha valahogy (és itt még igazad is lehetne, mert ehhez kapcsolati -de nem pénz!!! tőke kell), ha valahogy megugrasz pár lépcsőt, akkor adjunktus felett még megúszhatod, hogy rohadtul nem vagy divatos.
és mielőtt rákérdeznél: nem álláskereső a szakmám, azzal együtt, hogy az ide soroltak semmivel se kevésbé értékes emberek másoknál: legyenek bármilyen szinűek.
VV Attilának továbbra is hónapokat kell várnia, hogy megkaphassa a nyereménylakását, ezért most egy hotelben héderezik, aminek költségét az RTL Klub finanszírozza, írja a szombati Bors. A VV5 győztese így mesélt a dolgos, jövős-menős hétköznapjairól a bulvárlapnak: "Azt…..
Blogkocsma Madársaláta 2012.04.12 07:00:00
Madársaláta   Madársaláta, galambbegy saláta (Jókai saláta galambbegy néven említi (csak, hogy a műveltségem is csillogtassam kicsit)). A rendszertani adatok okán kérem, nézzen után, akit érdekel. Az egész mérsékelt-égövi Európában elterjedt, Franciaországban igen népszerű, ezt állítólag XIV.…..
kárpátia56 (törölt) 2012.04.12 22:04:27
fú sziasztok, röviden itt én ismeretlennek számítok, hát hello-hello. érdekes ez a kaja, sajnos itt nem ültetnek, itt minden hobbikert, pázsittal és fenyővel, macskákkal és mókusokkal, hogy legyen egyensúly.
@1kutya: jééé, ezek ott vajon természetesek? kár értük, ha nem. Rájuk férnék. node, bocs. és ma hülye egy nap van, kettős front és lenéniztem egy 35 éves aranyos tanszéki előadónőt. szokott itt lenni kaja idiótáknak rovat? akkor visszanézek. csóki mindenkinek, 10 óra múlt.
kárpátia56 (törölt) 2012.04.12 22:22:47
@skylla: régen a telken mindenünk saját és önellátó volt. de a város, még ha ez a része olyan is, mint egy kellemes falu, mezőgazdaság nincs. Anica nagy ültető-plántáló? ezt nem is mondta. @Andrass9: köszi! az idiotizmus szükséges és elégséges feltétel számomra. :) csak nagyon ritkán nénizek, a durva, hogy villamoson helyátadásnál a 60+os nőket is hölgyezem, és nem használom a "tetszik (leülni)" szófordulatot.
Továbbra is csak a kiegészítők tudják ébren tartani a BK nézőket/Hogyvolt olvasókat: Linda BKV-s egyenruhája mellett felbukkan egy hajós uniformis is, a frizura verseny győztese ezúttal Kinga, de mégis a legüdébb színfolt egy vaddisznó fej. 6041. rész: Zsolt a közelgő…..
hogyvolt Marslakók - 27. 2012.04.11 20:10:00
Arra gondoltam, úgy kezdem a mai posztot, amíg nem adják vissza a régi TV Macit, addig bojkottálom a Marslakók posztokat, így tiltakozván a köztévé döntése ellen, aztán rájöttem, ez sixx-en kívül az égvilágon senkit nem izgatna, úgyhogy maradok a morgásnál. Gyenge…..
Gizinek rendkívül jó ötletei támadnak, a végén még üzletasszony lesz belőle. Szabi ki van akadva Gézára, hogy ott él, de semmit sem fizet. Végre egy kis bunyót is láthatunk, bár igazság szerint csak verést, nem verekedést. Claudia kicseszik a lányával. Linda meg újra…..
Megszokhattátok, hogy nyereményjáték-ügyben kicsit lassan őrölnek az IDDQD malmai, de a múlt hónapban meghirdetett hummeres photoshopverseny esetén még a szokásosnál is lassabbak voltunk. Ennek oka egyszerű: lusták vagyunk 119, azaz egyszáztizenkilenc pályaművet küldtetek be, és…..
kárpátia56 (törölt) 2012.03.28 12:36:18
Mára több izgalmat is tartogattak a történetírók. Zsófinak teljesen elfogy a pénze, és nem bírja magában tartani, el kell árulnia, hogy már betegesen sokat vásárol. Géza továbbra is utálja Ádámot, hiába a finom családi ebéd. Peti meglepetése pedig balul sül el. Mit sül,…..
kárpátia56 (törölt) 2012.03.21 21:03:42
kárpátia56 (törölt) 2012.03.22 00:01:37
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
kárpátia56 (törölt) 2012.03.16 00:02:01
@andras-ka: ne ess a ló túloldalára, v téged a mézlobbi fizet!?
kárpátia56 (törölt) 2012.03.16 00:24:10
@fiam: Horst és Gábi együtt iszonyatosan ütnek! nem értem az upcc miért hagyta ki Gábit, nélküle Horst félkarú óriás!
hogyvolt Éden hotel - 2x04 2012.03.09 07:30:00
Emberek, kiválasztás! Ennek örömére a T69.2 SE trópusi skint kapott, pirosas-fodros ruciban forog a kamerába, csöcsrészen a ruha a boldog nyolcvanas éveket idézi meg a nyak mögötti megkötővel és az abban lógó cuccal. A mell alatt hasat beszorító bőrövre nincs magyarázat,…..
kárpátia56 (törölt) 2012.03.09 00:03:51
@Líder Máximo: Little China, v mi ez a hely? mondjuk a kínaiak megadják a módját, van köpőcsészéjük. ott minden réteg köpköd. itt is fog, de most még uncoolnak kéne lennie.
hogyvolt VV5 - 1X160 - 1X161 2012.02.26 19:52:00
Hát akkor megragadnám az alkalmat és SZÍVEM összes szeretetével küldeném Fecónak az alábbi SZÍVküldit. SZÍVből, SZÍVesen.   Egyben szerényen jelezném az illetékesek felé, ha már úgyis lebontják az egész kócerájt ma, a Kutai lány ágya melletti fehérre festett…..
kárpátia56 (törölt) 2012.02.27 00:42:10
kárpátia56 (törölt) 2012.02.27 00:55:10
17
Hát, drágáim, belecsapunk, innentől kezdve lehet hörögni, ki nyerje a vévéötöt, este nyolctól élőzünk a Velveten, de igényünk van az akolmelegre, meg azt is tudjuk, ahol meleg van, ott büdös is, és hát az anyai öl ringatása, ugye. Az este nagy kérdése, a Lelketlen Gonosz…..
kárpátia56 (törölt) 2012.02.26 23:14:51
kárpátia56 (törölt) 2012.02.26 23:21:21
@Emanuelle: na az a kemény, az még szép lenne... :) 6 vodkadzsúz a JÓ oldalán állókat is megérinti.
kárpátia56 (törölt) 2012.02.26 23:26:34
@Európai Bigottság: a köki olyan, mint egy atomháború utáni táj. felrobbant, szétvetette a jóság!!
hogyvolt VV5 - 1X157 2012.02.22 22:00:00
Az van, hogy nem szabadulunk a Hutyutyutól. Nem és nem. Akkor sem, ha a fene fenét eszik. A nap kérdése mégsem az lesz, készült-e kompromittáló videjó (he?) Hutyiról, hanem az, dugott-e csütörtökön Peti és Veronika. Pötyi új helyikét kapott, csak mondom, maradtunk a férfias…..
kárpátia56 (törölt) 2012.02.23 23:11:56
@A JÓSÁGOMÉRT!?: @jó_sága: terjedni kezd lenni az önfecósítás. :)
kárpátia56 (törölt) 2012.02.23 23:18:15
@sogeking: kis szemét. (bocs) zárnám ilyenekkel a torkos csütörtököt, 40 percre egy szál kakaós csiga maradt. bóti és finom.
kárpátia56 (törölt) 2012.02.23 23:18:51
@busifa: :D szerintem is
hogyvolt VV5 - 1X155 - 1X156 2012.02.21 22:45:00
A válaszom határozott nem. Arra, hiányozni fog-e. Ami hiányozni fog, az ilyen levelek: "nem tudom, feltűnt-e, de vera a kiválóan dokumentált előéletét tekintve fantasztikus megoldást választott fülbevaló gyanánt egy stilizált pöcs képében. gondoltam elküldöm, hátha…..
kárpátia56 (törölt) 2012.02.22 23:19:06
@genevieve: végülis, megmondtad a frankót, csajé. :D
kárpátia56 (törölt) 2012.02.22 23:27:15
kárpátia56 (törölt) 2012.02.22 23:31:30
@genevieve: :D nem eszik olyan forrón. minél több bagolycsajét akarunk.