Regisztráció Blogot indítok
Adatok
online fogadas

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kertészkedő Madridi kertek 2011.05.23 17:22:00
Viszonylag régen írtam már a blogba, ebbe a lustaságon kívül bejátszott egy áprilisi madridi út is. Minő meglepetés, az első utunk a Botanikus kertbe (Jardín Botánico) majd utána a Retiro parkba vezetett. A nyelvi nehézségek leküzdése után (a spanyolok is tudják, hogy az övék…..
online fogadas 2012.04.12 09:20:55
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
Nico Hülkenberg a legjobb körrel bizonyította F1-es érettségét a barcelonai tesztelés második napján, de a német csupán 4 századdal volt gyorsabb, mint a sauberes Sergio Pérez. A Red Bull és a McLaren délután már versenyszimulációt futott, Sebastian Vettelnek sok időbe telt, mire…..
A tíz egykori villalakó beköltözésével egyre fokozódik a helyzet a villában, ami annyit tesz, hogy a négy főszereplő, akik még ugye nyerhetnek, nem nagyon kerül képernyőre, annál többet láthatjuk viszont azt, ahogy a teljesen eltorzult testű Dya (két Schmuck Andor-fej nagyságú…..
online fogadas 2012.02.23 16:26:29
@Dreamliner: En azt hiszem hogy azoknak akik visszamentek a vilaba, elore jol felallitot forgatokonyvuk van, hogy felrazzak a musort.
Pont úgy jött ki a lépés, hogy egymástól vélhetően függetlenül megjelent két olyan cikk is, ami fül- orr- gégészeti betegségek és a D vitamin hiányával foglalkozik. Az egyik, egy Clinical and Experimental Immunology cikk az orrpolipózis és krónikus rhinosinusitis, míg a másik,…..
Facebookon már hírt adtam róla, de ide is kirakom, mert megéri a még szélesebb körű terjesztést: Kiváló fül- orr- gégészeti, fej-nyak sebészeti online műtéttan oldallal találkoztam, ami az IFOS ajánlásával készült. Az oldal még fejlesztés alatt áll, de például a gége-…..
A Demokratikus Koalíció elnöke újabb médiaeseményt hekkelt meg, és az LMP tüntetése után a Viszkis szabadulását is saját hasznára fordította. A mostanában feltűnően sokat szereplő ex-miniszterelnök természetesen Ambrus Attila szabadulásakor sem bírt távol maradni, lesből…..
online fogadas 2012.02.07 19:05:28
@Lendvai Ildi néni: Jo lesz kampanyfonoknek Gyurcsanynak.
1987 óta nem látott Magyarország ilyen dermesztő hideget. Lapunk állandó szakértője, Pista bá egy tányér feles mellett mesélt arról, ő hogyan vészeli át a fagyos időket. HírCsárda: Szakértők szerint ilyen időben veszélyesebb alkoholos állapotban az utcán tartózkodni.…..
online fogadas 2012.02.07 19:03:47
@Szomjas Gödény: Nagy kujon ez a Pista bacsi!
  Hát tényleg úgy tűnik, hogy a magyar lányok a legszebbek! Itt van például Csonka Rebeka, akinek egyre jobban szárnyal karriere. Itthon persze nem annyira ismerjük őt, mint Srej Zsófit vagy Mihalik Enikőt, de szép munkákkal büszkélkedhet a lány. Mondjuk az sincs kizárva,…..
Ajándék Megint a vándordíj... 2010.02.25 11:16:00
 Nos, a mai napon végre eljutottam a feladatom utolsó részéhez, és végre továbbajándékozhatom a vándordíjat. A következő, általam nagyon tisztelt blogozóknak görgetném tovább a…..