Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GoodGolly

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Kerülethatározó 2011.12.06 06:00:00
Számtalan panasz érkezett vidéki olvasóinktól, hogy nekik nem mondanak sokat a Körút, Pest-Buda-Óbuda, Belváros, csepeli HÉV, Kalef, Kőki és hasonló belsős, összekacsintós elnevezések - ma az ő kedvükben szeretnénk járni egy kicsit, hogy ezentúl ne érezzék magukat teljesen…..
GoodGolly 2011.12.06 12:20:48
@Donjon: Tudod cimbora, Pesttel nem lenne semmi baj, ha:
1.
1950-ben az a <<tehetséges>> Rákosi judeokommunista bagázs ki nem akarta volna bővíteni, ugató kutyákkal, kapirgáló tyúkokkal,retardált sík alkesz vidékről beimportált munkásokkal...akik itt is idegennek érezték magukat, sőt érzik a mai napig..A <<híres- nevezetes>> mátyásföldön, kispesten,soroksáron, etc.csak úgy hemzsegnek az ilyen, első generációs Pesti Parasztok.

2.
Szarvashiba volt a panelprogram is, amit mindenki szid, szidott és fog is...Ezek a <<csodák>> 1962-ben kezdtek el épülni, csak mi a kutya faszának...
Lélekromboló már a jelenlétük is,az itt kifejlődött mikroközösségek sivár kultúrától teljesen izolált életéről szerintem hallhattál már valamit.
3.
Ennél is nagyobb vétek volt a sok <<MEXIKÓI>> betelepítése, mert tudod kisfiam, ezek nem voltak sehol még a hetvenes évek közepéig, csak kádárelvtárs gondolt egyet magában.

Mindent megtettek hogy Pest-Buda elveszítse a lehető legteljesebb mértékig régi identitását, és renoméját.

PS Én negyedik generációs Pesti vagyok, és semmi bajom a nyíltszívű, és őszinte vidékiekkel.Én így ismertem meg őket.
Viszonzásul higgyétek el, nem minden pesti csúnya-rossz-gonosz.
Szervusz Tibi!Ügyvédekről még nem volt szó, írtam egyet róluk, sorsát szíves belátásodra bízom.Üdv.Bódog   Az öreg Már a rendszerváltás előtt is ügyvéd volt, akkor, amikor még korlátozott volt az ügyvédek száma. Identitásának alapját ez adja. Hasonszőrű…..
GoodGolly 2011.12.03 22:13:25
@Szocio Pata (kikvogymukblog): Szerintem nyugodtan lehetne néhány <<ügyvédet>> retardáltnak is nevezni,(már ha úri módon akarok fogalmazni), elemi hibákat vétenek, kenetteljes mesterkélt mozdulataik, szokásaik vannak, túltelített a piacuk, és nem érnek egy rakás szart sem.

Anyám nyugdíjas tanárnő, és nagyon jól emlékszem egy tanítványára...kis félkalap, mindig tántorgott, épp csak ketteskékkel bukdácsolt.Ma Ő a NAGY ÜGYVÉD.

Amúgy annyi ilyen doktori címet koronaként viselő kurvulásra nagyon hajlamos bulát, meg kisvárosi nagyon nagyot akarok dobni <<jurátus>> urat ismerek, mint a szemét.

Egyik-másik olyan vastag falusi akcentussal beszél, hogy fülelni kell, hogy érts valamit.Szakmaiatlanságukat félelmetes nagy pofával akarják pótolni,úgy vonulnak végig a körúton ócska szar kis műanyag kosztümjeikben, mintha legalábbis Napóleon gránátosezredesei lennének.

Egyszer egy B Csaba nevű idősebb ügyvéd <<urat>> úgy homlokon basztam, hogy még most is háromfelé szalad.
Szeretem a tiszteletet ugyanis.
GoodGolly 2011.12.03 22:21:30
@mlaslo: Papa, nézd meg a kommentemet, kicsit lejjebb megtalálod.
Ostoba pózőrök , és olcsó szélhámosok kb 95%-ban az ügyvédek.
Modorosblog Tanmese az IMF-ről 2011.11.18 06:00:00
-Apa, mi ez az egész meg ez a válság? A Lajcsák Gabi azt mondta, hogy az apukája szerint a bankok tehetnek az egészről meg az amerikaiak.-Hát Bubu, ez egy nagyon bonyolult dolog: a felnőttek se nagyon értik, csak sejtik, hogy hogy mi történik. Megpróbálok elmondani egy mesét, és…..
GoodGolly 2011.11.18 22:08:59
@Brother Love: Hát... valahogy én is ezen tűnődöm, már egy pár éve.
Itt nagyon sokan úgy gondolják, hogy minden-minden kijár nekik.Becsekkolunk reggel,(CÉGES autó CÉGES benzinnel, CÉGES szervíz, csak éppen céges haj meg céges fogak nincsenek hozzá, pedig az nagyon kéne, de erről még később), és jön a PESTRE felkapaszkodott droid vagy munkáskerületi volt csaposlányból kikupálódott kis ribanc, mímelgeti a munkát pár óra hosszat ( visibility), és egy idő után EL IS HISZI, baszki ez a legszomorúbb- hogy ez tényleg Ő.
Ezt ő megérdemli, megszolgálta, és ez neki jár.

Láttam a Fleming Groupnál Operations Manager picsát , aki még nemrég a féldeciket méregette egy ócska szaros fekvehányóban, HR igazgatónk az ABB-nél egy IGAZI testnevelő tanár volt, és hajnalig folytathatnám.

A megoldás a meritokrácia.
End of the Line