Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smoob

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
 Csúnya szó. Nem tetszik, de ez van. Ez kell. Minnél több helyen vagyunk jelen, annál jobb, viszont annál több időbe kerül. De ezt a számlát állnunk kell. Állnunk, hiszen a viszonylag kevés időből akár sok értékes ügyfél lehet.Az igaz, hogy a blog a lájkokról szól…..
 Igazából csak ennyit akartam írni.Ötleteket... Tudsz titkot tartani? Én is. Mivel még nem a megvalósult állapotban vannak, ezért még nem is teszem közzé Őket. Legyen elég annyi, hogy vasárnap lesz egy nyereményjáték.A megvalósítottak olyanok, hogy a facebook-on már…..
 Alapjában véve jó termék kell. Csak a jó terméket lehet jól reklámozni. Viszont tegnap nyerte a harmadik díját a termékem. Pénzdíjazás is volt, 45 ezer forint, ami a 3 fős csapat miatt "csak" 15 ezerre korlátozódott. Jó lesz ez kezdőtőkének. Majd részletesen le…..
 Ó jee, elindultunk. Hazudtam, mert csak én. Tehát elindultam. Elindultam egy rögös úton, és ezt a blogot azért csinálom, hogy ezeket a rögöket ismertessem véletek. SMO  Sokaknak az első rög az, hogy mi az a Smother. Simán (sima, angolul Smother) elmagyarázom nektek: az SMO…..