Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muad\\\'Dib

0 bejegyzést írt és 9945 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Aránylag ritkán írnak matematikáról az index.hu-n. Ma ez történt. Egy aránylag hosszú cikkben NEM ismertette a szerző, hogy mi is történt valójában a Collatz-sejtéssel Terence Tao cikkében.    " Tao mások eredményeiből indult ki, akik bizonyították, hogy szinte minden Collatzhoz hasonló…..
Muad\\\'Dib 2019.09.13 21:55:08
@aronsatie:
Ahogy írták lényegében egy cikkből vett át részeket. Nem néztem félrefordította-e, de ha nem, akkor azért annyira nem vészes a helyzet, és meg lehet védeni az újságírót.
Muad\\\'Dib 2019.09.14 07:29:09
@aronsatie:
Most kíváncsiságból megnéztem ki írta a hivatkozott cikket és ezt találtam:
"...My name is Ben Skuse and I am a professional writer and editor of all things science...After earning a BSc in Mathematics and PhD in Applied Mathematics at Edinburgh University, I have since moved back to the place of my birth – the West Country – and taken an MSc in Science Communication at the University of the West of England..."

Na most ez alapján nem gondolom, hogy pluszban ellenőriztetni kellett volna valakivel (hiszen matematikus végzettségű írta). Mert ilyen alapon akkor azt a valakit is ellenőriztetni kellett volna valakivel és...meg is van a végtelen ciklus.
   Szerintem meg ******** és bandáját a Dunába kéne lőni, gondolkodás nélkül. (simontoth80@freemail.hu) (itt a valódi nevem szerepel) hosszú zsidózásokat is mellékelt a fazon. Jó lenne ennek az izének a szemébe nézni. Úgy értem fél méterről, IRL. Igen, pontosan tudom, hogy jogászok percek alatt…..
Muad\\\'Dib 2019.08.31 21:52:49
@Kettes:
Az ilyenek valahogy mindig ráérnek. Annyira azért nem fontos a nemzetépítés, hogy netán munkára pazarolják a drága idejüket...
         Gyermekgyilkosoknak nevezte a Mandiner az abortuszra kényszerülő nőket.        Szeretném megjegyezni, hogy Magyarországon 2010 óta körülbelül háromszázezer abortuszt hajtottak végre Orbán Viktor kormányának tudtával és beleegyezésével. Tehát.  ..
Muad\\\'Dib 2019.08.19 22:09:51
@labrys:
Nem minősítettelek, csak azokat a dolgokat, amiket jóhiszeműen írtál.

"...potenciálisan „életet hordozó” spermiumok millióit hagyja elpusztulni..."
Ezek a spermiumok gyakran válnak élő emberré pusztán azért, mert az adott testben megfelelő tápanyagokat kapnak?
Ugyanis az embrióval ez a helyzet. Az anya által biztosított tápanyagok felhasználásával fejlődik, majd - jobb esetben - megszületik.
Muad\\\'Dib 2019.08.21 10:08:03
@labrys:
Már ne is haragudj - ismét nem téged minősítve -, de ez már megint miféle ökörség:
"...Mivel az első pár hétben a megtermékenyült zigóták kb. 50-75%-a spontán vetélés keretében távozik a szervezetből...".
Ennek mi köze az egész kérdéshez? Semmiféle relevanciával nem bír a dolog azzal kapcsolatban amiről beszélünk. Vagy szerinted mivel a rákok bizonyos fajtájának a mortalitási rátája igen magas, ezért rákos embert nyugodtan fejbe lehet verni baltával? Vagy, hogy a fenébe jön a témához az, hogy hány százalékban történik spontán vetélés?
Most komolyan, annál azért bonyolultabb ez a téma, hogy ilyen óvodás érveket hozzunk fel...
Muad\\\'Dib 2019.08.21 11:11:44
@Dárnok:
Egyetértek, de hülyeségekkel érvelni azért még nem muszáj...
Pilóta társai egyszerűen csak Boszorkánynak becézik az első lengyel vadászpilótanőt...
Muad\\\'Dib 2019.08.05 10:29:07
         Szép lesz, amikor majd megint jön a párttitkár. A munkahelyekről ki vannak tiltva a pártok. De legalább a főnök járjon körbe, hogy az illető kutató mire jutott a terveihez képest, megírta-e az elvárható számú cikket. Aki nem teljesít, repül? Szükség van fegyelemre. (interjú a 24.hu-n…..
Muad\\\'Dib 2019.08.02 22:20:06
@derw:
1) A saját blogján azt csinál amit akar te fás*. Te talán mindenkit beengedsz a lakásodba dumálni, mert szólásszabadság?
2) Egyszer b+ még te is útban lehetsz egy nálad nagyobb halnak, akinek megtetszik a kerted, akkor viszont már majd hiába pofázol, mert nem lesz aki meghallgasson.
      A fasiszta magyar miniszterelnök Finnországon nevetgél. Hogy ott nincs Alkotmánybíróság (az Egyesült Királyságban klasszikus írott alkotmány sincs, Svájcban sincs joga a Legfelső Bíróságnak, hogy megsemmisítse a szövetségi törvényeket, az alkotmánybíráskodás a demokrácia egy liberális…..
Muad\\\'Dib 2019.07.27 17:44:51
@labrys:
Ne tegyél már egyenlőség jelet a làgerőrök meg egy fityesz szavazó közé. Ez baromira sértő az áldozatok emlékének.
Egyébként pedig képzeld az nsdap szavazóknak konkrétan meg lett bocsátva ha nem vettek részt atrocitásokban. És el lett nekik magyarázva mit tamogattak tudatlanságból. Ahogy nézem most a németeket, lehet ez volt a jobb megoldás...
Muad\\\'Dib 2019.07.28 07:53:17
@jaegtoer:
Így van. Mind a 2,5 millió. Az b+ az. Szánalmas...
Muad\\\'Dib 2019.07.28 08:11:09
@jaegtoer:
"...És ha a választókorú népesség 30 %-nak (+ tartózkodók)"
Ez is mekkora szöveg már. Immár a tartózkodók is. Jövő héten már majd jönnek azok az ellenzékiek is, akik szerinted nem elég feltűnően tiltakoznak, aztán mindenki akinek nem tetszik a képe.

Az szintén kiemelendő ahogy azt gondolod, hogy aki bevette a baromságokat az már menne is làgert őrizni. Nemhogy ez, de az is baromság, hogy aki tolvaj az biztos gyilkos is. Persze írná ezt le úgy valaki, hogy kössük föl a bolti rablót, mert aki onnan lopott jövő héten a családod fojtja meg. Mindjárt jönne a sápitozás (jogosan), hogy ki az a barom aki így összemos dolgokat.
De 2,5 millió embert lágerőrözni, az nem tűnik fel.
Levente a kánikula közepén szerette volna magával vinni az ebéd mellett megmaradt ásványvizét, ám azt nem vihette ki a Vakvarjúból. Nem tűnik nagy dolognak, de ha már kifizette, ha már szomjas, mi ebben a probléma? Az üveget még a betétdíj kifizetése után sem vihette birtokon kívül. Na de vajon…..
Muad\\\'Dib 2019.07.11 13:10:50
@zserzsenne:
Lásd: @Muad\\\'Dib:
Itt is 3 ezer körül van a legtöbb étel. Csak azért mondom, hogy kár ezt a helyet fikázni, egyáltalán nem vacak. Jó, nyilván nem a legjobbak egyike, de simán erős közepes a jobb kajáik.
Muad\\\'Dib 2019.07.11 13:29:50
@zserzsenne:
Érdekes, nekem meg eddig kifejezetten jó tapasztalataim voltak. Feltételezem hely és szakács függő.
Muad\\\'Dib 2019.07.11 13:34:19
@csúti csüngőhasú tolvaj:
OMFGOMFGOMFG!
B+ az evőeszközt nem fizeti ki, de a vizet igen. Lehet azt mondani, hogy sajnos a betétdíj, a beszállítónk, apádfas*a miatt az üveg nem kivihető az éttermünkből. Lehet ezt mondani, előre. Ha nem mondod, akkor amit megrendeltél az a tied. Ha kajamaradékodat beleöntöd az otthonról hozott műanyagszatyorba, az tirpák viselkedés, de nem az étterem dolga.
     (Palkovics interjú a Zeitben június végén, a német kutatóintézetek leveléről) Palkovics: .... Megjegyzem, Reimund Neugebauer a Fraunhofer Intézet vezetője nem írta alá a levelet.  ZEIT: A Fraunhofer Intézetnek közös projektjei vannak Önökkel. Palkovics:   Neugebauer úr ismeri a magyar…..
Muad\\\'Dib 2019.07.05 18:04:10
@ijontichy:
Az általad - amúgy általam is - igen tisztelt Hofi szintén egy elnyomó rezsim hasznos eszköze/kedvezményezettje volt. De rólam ugye köztudomású, hogy az emberek azon 90pár százalékába tartozom, akik nem született partizánok, így nálam belefér, hogy eltekintek Hofi ezen hibájától...
      „A tiszta tudomány alkalmazásával olyan eredményeket közzétenni, amelyek alkalmasak arra, hogy a fiatal generációk esetében – a 3–30 éves korosztályban – egy egészséges gondolkodás alakuljon ki”. Ezzel lehet ugyanis tudományosan megalapozni „a nemzeti identitás és emlékezet formálását”.…..
Muad\\\'Dib 2019.06.24 14:18:17
@jotunder:
Ezzel egyetértek. Nem is ezen van a hangsúly az Akadémiai Dolgozók Fóruma nyilatkozatában sem.
Muad\\\'Dib 2019.06.24 14:25:25
@jotunder:
Igen, csak nem szabadna. :(
Muad\\\'Dib 2019.06.24 14:41:31
@kemény keleti kommentelő:
Az akadémiai dolgozók fóruma - mily meglepő -, az akadémia dolgaival foglalkozik. Magánemberként nyilván sokan akadtak ki a fentieken.
Az MTA esetében pedig kiakadtak annak rendje és módja szerint:

„Nem vagyunk pánikoló hülyegyerekek, átolvastuk a Palkovics-tervet alátámasztó anyagot, és az abban felsorolt, német, izraeli, holland és osztrák tudományos intézetekre vonatkozó finanszírozási modellek épp az ellenkezőjét bizonyítják annak, amit a magyar kormányzat akar megvalósítani...”
"Ezek alapján az Akadémiai Dolgozók Fóruma azt kéri a kormányzattól, hogy
„Tartsák tiszteletben az MTA és kutatóintézeteinek egységét és függetlenségét, az MTA mint köztestület továbbra is maga dönthessen szervezetéről és költségvetésének felosztási módjáról!
Tartsák fenn az akadémiai intézetek korábbi finanszírozási rendszerét, amelynek meghatározó része az alapműködést szolgáló normatív állami támogatás! A kutatóhálózat működtetése nem lehetséges pályázati jellegű konstrukciókon keresztül, ezért minden ilyen tervezetet elutasítunk. A pályázati úton elnyert támogatások a normatív állami támogatást nem helyettesíthetik, csak kiegészíthetik.
Az érintettek bevonásával készüljön átfogó tudomány-, technológia- és innovációpolitikai stratégia, ami a közpénzből finanszírozott kutatóhelyek szerepét, feladatait, teljesítménymérési és finanszírozási módját is meghatározza. Amíg nem lehet ezt a stratégiát megvalósítani, az MTA intézetei a 2018-as szervezeti keretek között működjenek, és kapják meg a teljes költségvetési támogatást!
Tartsák egyben a kutatóintézeti hálózatot! Az Akadémia nemzeti és nemzetközi értéke csak a történetileg kialakult, tudományos teljesítmények által igazolt egységben szavatolható.
A kutatóhálózat feletti szakmai felügyelet maradjon az Akadémiánál! A kutatói munkának csak a kutatóközpontok és intézetek által korábban felállított és nemzetközi tudományos sztenderdekhez igazított teljesítményértékelésnek kelljen megfelelnie!
A foglalkoztatás maradjon a kutatóközpontoknál, illetve kutatóintézeteknél! Garantálják a dolgozók érvényes közalkalmazotti jogviszonyának és munkaszerződésének fenntartását!
A közalkalmazotti jogviszonytól és az egyetemi oktatói bértáblától csak a dolgozók javára lehessen eltérni!
Versenyképes és a társadalmi közjót hatékonyan szolgáló tudomány csak a kutatói munkahelyek stabilitásának helyreállításával, a kutatók és a kutatást segítő dolgozók európai viszonylatban versenyképes bérezésével érhető el”

Mit szeretnél még?
Most már hivatalos: Magyarország rendszerváltás utáni történelmének öt legkártékonyabb figurája: 1. Orbán 2. Simicska 3. Sólyom 4. Tölgyessy 5. Schiffer Miután véget ért a küldetése az ellenzéki egység szabotálására, amire ráment az LMP, Schiffer még mindig nem vonulhat vissza. Most épp a…..
Muad\\\'Dib 2019.06.22 12:22:37
@Lipsius:
Hagyjuk már ezt a fityeszrelativizáló baromságot, mert mindjárt kidobom a taccsot. Hadd ne kelljen már a vincenten is úgy éreznem magam mintha a 888-on lennénk. Igen, nekem az a véleményem, hogy a baloldal vastagon alkalmatlan és erkölcstelen arcokat termelt ki miniszterelnöknek itthon. A fityesz rosszabb? Naná, kategóriákkal. Épp ezért bármikor hajlandó vagyok (szavaztam is) az általam nem sokra tartott arcokra szavazni, hogy eltűnjön Viktor. Ettől még lehet véleményem róluk.
Muad\\\'Dib 2019.06.22 12:24:08
Muad\\\'Dib 2019.06.22 12:45:10
@Flageolet:
Lassú kimúlás, remélhetőleg hard diktatúra nélkül. Szerintem ez a forgatókönyv a legvalószínűbb. Egyben talán a legjobb (??) is. Hacsak nem világosodik meg mondjuk 1 millió ember varázsütésre...
        Mondhatnám, hogy semmi bajom a Mércével és általában a mércizmussal, Alexandria Ocasio-Cortez-től a brit egyetemi diákszövetségig, de ez nem lenne egészen igaz.        Egy Kapelner Zsolt nevű CEU-doktorandusz (ja, ez most egy ilyen poszt) elmagyarázza Oakeshottot, világforradalomra hív az…..
Muad\\\'Dib 2019.06.12 11:18:21
@amergin:
Mi fáj ennyire?
Muad\\\'Dib 2019.06.12 14:22:56
@Secnir:
Atya ég. Ennek a nőnek súlyos komplexusai lehetnek...
Avagy hogyan lőjük lábon szívós munkával a fürdőnk reputációját. Kommunikációs szempontból minden létező hibát elkövetett a gyógyfürdő, holott minimális empátiával idejekorán kezelhető lett volna ez a helyzet. Az Index tegnap számolt be arról az esetről, ami az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben…..
Muad\\\'Dib 2019.06.11 14:15:20
@Bambano:
Gondolom te a segglyukadat is ledugózod, de legalábbis megcsináltatod az úszómesterrel vadbarom. Akinek problémát okoz, hogy beteget lát, menjen az erdőbe élni, de semmiképpen ne olyan helyre ahol több ember együtt él.
Muad\\\'Dib 2019.06.11 14:41:14
@Bambano:
Semmi köze a demokráciának ahhoz, hogy neked bajod van a betegekkel és nem akarod őket látni. Mert ilyen alapon az is a demokrácia része ha valaki nem bírja a pofádat és ezért kidobat a fürdőből.
Gyorsan elspoilerezem a poszt csattanóját, hogy mielőbb teljes mélységében át tudjátok adni magatokat a válasz fölötti csalódottságnak. Egy alkalmas főpolgármester-jelöltnek az alábbi személyes tulajdonságokkal kell rendelkeznie: 1.       Nem Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt. 2.       A…..
Muad\\\'Dib 2019.06.10 21:24:14
@kemény keleti kommentelő:
Jézusom. De tényleg, Jézusom.
Demokratikus, rendszerváltó ellenzék a középkorból...
Muad\\\'Dib 2019.06.10 22:39:24
@kemény keleti kommentelő:
Jajj, és jajj...
Muad\\\'Dib 2019.06.11 11:49:48
@Kettes:
Azért remélem a többség szerint nem kötelező született Budapestinek lennie annak aki esetleg politikai vezető akar itt lenni. Remélem ez csak valami szektás különcség...
       Az Adevarul arra  panaszkodott, hogy az orosz propagandalap, a Sputnik, a román szélsőségesek álláspontját terjeszti.       A Sputnik állandó hivatkozási alap a magyar állampárti sajtóban a Prostisrácoktól a 888.hu-ig.       Megkerestem a Sputnik vonatkozó cikkét.        Beszámolnak róla,…..
Muad\\\'Dib 2019.06.08 07:37:36
@kemény keleti kommentelő:
A 444 közönségének egy hányadát sehová nem kéne hívni. Pont annyira fogalmatlan egy részük a jogállam kérdésében, mint a másik oldal. Orbán utálata önmagában még senkit nem tesz demokratává.
Muad\\\'Dib 2019.06.08 08:24:15
@kemény keleti kommentelő:
Ez egy viszonylag egyszerű ügy. Van egy katonatemető, ami fontos a helyi magyaroknak. Van egy elmebeteg, aki ahelyett, hogy gondozná a pár méterrel arrébb lévő román katonatemetőt, helyette inkább "megszáll" egy másikat, ahol mutatóban sincs román katona. Aligha lehet azt mondani, hogy itt a helyi magyarok provokálták volna.
Muad\\\'Dib 2019.06.08 08:54:56
@kemény keleti kommentelő:
Mi ezen a meglepő? Folyamatosan azt hallgatják, hogy ők a szemetek, miközben Orbán meg hazugságokkal udvarol nekik. Pedig rohadtul nem ők tehetnek Orbánról, hanem jórészt az otthoniak. De hát egyszerűbb őket szidni, mint keresni egy tükröt. Vagy esetleg beszélni velük.
   "Recent policy of measures, aiming to cut funding and limiting independency of academic and research fora are creating uncertainty in academic and research forums, which may result in the emigration of top research talent and risk a persistent decline." (Európai Bizottság, ma)    ..
       (tudom, hogy Magyarországon nem mindenki hallott még Jordan Petersonról. ő a nyugati jobboldal sztárja, óriási rajongó táborral, rengeteg Youtube-előadással és egy nemrég megjelent filozófia/életvezetési tanácsadás bestsellerrel. írtam már róla párszor.  Torontoban pszichológia-professzor, a…..
Muad\\\'Dib 2019.06.05 07:23:37
@kemény keleti kommentelő:
Erősen naivnak kell lenni ahhoz, hogy valaki elhiggye, hogy ettől egy Putyin megbukhat.
Muad\\\'Dib 2019.06.05 10:19:38
@aronsatie:
Talán, bár mint írtam nem az ő gondja, ha magyarok Viktornak szeretnék adni a pénzüket.
Muad\\\'Dib 2019.06.05 11:20:38
@aronsatie:
Ő nem magyar. Külföldi. Pont nem érdekli, hogy mi miben szeretünk dagonyázni. Privát probléma és bizonyosan nem az övé. Persze lehet valaki olyan, hogy nem fogad el pénzt a szaudiaktól, nem vesz ruhát amit a rabszolgák gyártottak Afrikában, nem vesz ékszert amit szintén a rabszolgák bányásztak ki, nem vesz mobilt/pc-t/laptopot aminek az alkatrészeit Kínában állítják el, és a nyersanyagjai jelentős része szintén onnan való, stb. Kifejezetten sok általános használati cikkünkkel támogatjuk elnyomó rezsimeket/kvázi rabszolgatartó cégeket/államokat. Csak szerencsére ez áttételes így a megnyugtató erkölcsi fölény érzésével csóválhatjuk a fejünket, ha valaki egy lényegtelen balkáni országban jó pénzért parádézik egy helyi szemétdombon ugráló minikakassal.
        Még 2017 februárjában történt, hogy az Országos Széchenyi Könyvtár igazgatója fegyelmit adott az 1956-os Intézet négy munkatársának (Eörsi Lászlónak, Rainer M. Jánosnak, akit nemrég akadémikusnak választottak, Sárközy Rékának és Ungváry Krisztiánnak) mert nyilatkozni merészeltek azzal…..
Muad\\\'Dib 2019.06.03 10:54:50
@kemény keleti kommentelő:
Feladom, tényleg nem érted mit írok, ezen meg nem tudok, és nem is akarok segíteni.
Muad\\\'Dib 2019.06.03 13:10:32
@Kis ember:
Nem volt szándékomban megbántani téged - elnézést kérek-, vagy kisebbíteni az ellenállásod mértékét, de - már bocsáss meg -, némi személyes sértettséget érzek a véleményedben. Ami így nem tekinthető teljesen objektívnek. Nem tudom elképzelni, hogy mit segíthetett volna rajtad, ha mondjuk - teljesen feltételezett példaként kiindulva - az mvm egy vezető rendszermérnöke feláll és kilép.
Muad\\\'Dib 2019.06.03 21:57:47
@ámbátor:
Ezzel nagyjából egyetértek, csak akkor az a kérdés ki számít vezetőnek? Van aki azt írta, hogy az összes iskola igazgató. Na, akit én ismerek pont ezt csinálja, amit írtál. Ő megy el krétát venni a saját pénzén. Ő kunyerál számítógépeket a sulinak a szabadidejében cégektől, stb. Akkor ő most kollaboráns, vagy nem?
         Bayer Zsolt nemrég még palesztin kendőt hordott és arról értekezett, hogyan vertek agyon zsidó kabarétulajdonosokat egészséges tekintetű, szőke, kékszemű náci fiúcskák. Most arról írt, hogy Duisburgban egy iszlámista párt lett az első az EP választáson és jön a Saria. Természetesen a…..
Muad\\\'Dib 2019.06.02 08:08:13
@Emberteb:
Merkelnek is van fociizma? Nem emlékszem már, hogy őt is tapizta-e a nagyvezír? Amúgy reálpoitikus módjára, amiről nyilván fingod nincs mit jelent.
        "Europe always did well when Germany and Hungary closely cooperated. " (Orbán a Bildnek)       Két konkrét esetről tudunk, az egyik együttműködés 1914-ben kezdődött és 1918-ban ért véget, a másik 1941-ben kezdődött és 1945-ben fejeződött be. Ezek igen szoros együttműködések voltak,…..
Muad\\\'Dib 2019.05.29 17:56:42
@ijontichy:
Azért az empátia ilyen kontextusban történő alkalmazásának van egy diszkrét bukéja.
Én amúgy biztos nem, mert nem voltam ott. Nem vagyok az a kifejezetten forradalmár/ellenforradalmár típus.
Muad\\\'Dib 2019.05.29 21:43:27
@rikitikitevi:
Legközelebb tedd meg, hogy elolvasod amit írtam. Köszi. Mert akkor lehet arra válaszolnál melyik az a stabil demokrácia, ahol normális a már jogosan lecsapott, megbilincselt tüntetőt még össze-vissza verni az épp arra járó többi rendőrnek. Majd ezt folytatni az előállítás után.
Muad\\\'Dib 2019.05.30 09:14:30
@rikitikitevi:
"...kozben utananeztem, a bilincsben megveres nem szurke zona, a bilincs is, es a gumibot is torvenyes kenyszerito eszkoz oszlatas soran..."
Jéééézuuusoooom. Nem, valóban nem szürke zóna. Már megbilincselt és ártalmatlanított embert SEHOL nem lehet még 5 percig rugdosni. Illetve, de lehet pl. Észak-Koreában, Putyinnál is meg lehet ilyesmit úszni gondolom...
         Az Átlátszó olyan dokumentumokat talált, amelyeket nem lehet megmagyarázni. Orbánékon keresztül fizettek le az azeriek egy belga politikust.        Kurvaélet, ha ezt megússzák, akkor, bocs Big JC, de a papád nem létezik...
Muad\\\'Dib 2019.05.22 22:01:04
Ezen a héten mindenki nagyot megy:
index.hu/kulfold/2019/05/22/hollandia_mark_harbers_migracio_allamtitkar_jelentes_buncselekmeny_bevandorlok_gyilkossag_szexualis_eroszak/
Hála az itthoni és külföldi illiberális idiótának Harbersék még a végén lecsúsznak a képzeletbeli hülyeségdobogóról.

Mindeközben:
"...Kövér László az MTI beszámolója szerint emlékezett, hogy hetven éve vette fel egymással a diplomáciai kapcsolatot a két ország, néhány nappal a Kínai Népköztársaság megalakulása után. Szerinte ez is szimbolizálja a két nép barátságát, hogy
"az első pillanattól fogva ott álltunk egymás mellett".
Hozzátette: Kína és Magyarország kapcsolata ma is méltó az elmúlt hetven évhez." by kövérlaca

Szerintem ez már a kínaiaknak is ciki. Olvastam Kissinger remek könyvét Kínáról, és többek között abból is kiindulva, el tudom képzelni mit gondolnak magukban erről a fontoskodó seggnyalóról. ( Zárójelesen a Huawei botrány viszont szvsz mocskostrumpi húzása, hogy elfelejtették végre a ruszki kapcsolatait)
Muad\\\'Dib 2019.05.23 08:30:00
@Kettes:
A külföldi államok ( és hatóságok) ezt pontosan tudják, csak les*árnál. Nem az ő bajuk, hanem a miénk. Az egész attól függ, hogy jön ki nekik a matek. Akkor fognak komolyabb lépéseket tenni, ha nem jön ki a pluszminusz. Így megy ez az EU-n kívüli maffiaállamok esetén is. Ki tudja, hogy az, hogy mi belül vagyunk, tulajdonképpen könnyebbé vagy nehezebbé teszi a matek elrontását...
Attila hiába nem tartozik sem a Főtávnak, sem az említett behajtó cégnek, adategyeztetés céljából személyesen felkeresték és most tele van kérdésekkel. Jogszerű az ilyesmi? Mivel hasonlóval gyakran találkozunk, álljon itt a levél és szakértőink adatvédelemről és…..
Muad\\\'Dib 2019.05.21 09:19:49
@Secnir:
Nem sikerült értelmezni.
Muad\\\'Dib 2019.05.21 09:25:08
@pioneer2016:
Önjelölt b+, önjelölt. Azt a kommunista csökevény balkáni észlény magyarokat. Hihetetlen, hogy ebben az országban még évtizedekkel a cucializmus után is új, hogy a cégek bizony alvállalkozókat vesznek igénybe és nem mindent a konglomerátum intéz. Világosan benne van a főtáv oldalán leírt hírben, hogy: "Az EX-ID Zrt munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal és meghatalmazással igazolják, hogy jogosultak a feladat végzésre. Kérés esetén ügyfélszolgálati munkatársaink is állnak rendelkezésükre ezen kollegák beazonosításában.". Mit szeretnél még mit csináljanak? Adjanak neked dns mintát?
„Bír engem és néha úgy érzem, máshogy is néz rám, mint a többi nőre” – Újabb bizonyíték arra, hogy a férfi-nő barátságok nagyon ritkán működnek. Posztolónk belezúgott egy pasiba, akivel eddig csak barátok voltak, és nem tudja, hogy 1 év után lehet-e még valami…..
Muad\\\'Dib 2019.05.14 12:51:13
@Captain Admin:
Mondd sokszor, hogy balfaszbalfaszbalfaszbalfasz...
Sir Winston Churchill egyike a történelem legismertebb és legtöbbet idézett nagy alakjainak. Történelmi szerepe 1908 -tól kezdődően előbb Nagy-Britannia politikájában, majd 1940-től már az egész világ históriájában meghatározónak tekinthető. Keménykalapos, elegánsan öltözött, de testes alakja,…..
Muad\\\'Dib 2019.05.13 08:53:33
@Inceptio:
Igen, Churchill esetében egyáltalán nem megkerülhető az az aprócska tény, hogy kifejezetten rasszista volt. Persze nyilván a saját korában kell kezelni az alakját, de azért egy ilyen fontos információt elhallgatni sem illik.
       A magyar Új Jobboldal egyik vezető ideológusa, a Kisgazdapárt egykori képviselője, Pokol Béla úgy másfél éve kiáltványban követelte, hogy a tudományos értékrend kizárólagosan az idézettségre alapuljon. Az Új Jobboldal zászlóbontásakor érdemes megnézni, hogy tudós képviselői egészen pontosan…..
        "Ezzel szemben én úgy látom, a Soros Egyetem több szakán komoly indoktrináció folyik. A matematikai rész kiváló, a filozófia tanszék is, meg gondolom, több más is. De vannak kimondottan olyan részek, melyeknek célja Soros nyitott határok mozgalmának támogatása, és a fehér ember…..
Muad\\\'Dib 2019.05.07 17:47:19
@kemény keleti kommentelő:
Nem nagyon hinném, hogy ő anyagi érdekből mondja ezeket. Kicsit meg van "zakkanva" és fél valamitől ami nem is létezik csak a fityesz ijesztget vele.
Muad\\\'Dib 2019.05.07 18:54:59