Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DannyBoy

51 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De mielőtt a tárgyra térnék, csak néhány szó a különbségekről az otthoni és az itten szórakozóhelyek között. Az egyik kedvenc törvényem az az, amelyik tiltja a dohányzást a pubok, disco-k és egyéb szórakozóhelyek épületén belül. Ki lehet menni a legtöbb helyen egy…..
Másnap. Délután négykor kelés. Semmittevés. Alvás.Lecture, halál unalmas - természetesen People in Organisations megint. Balra tőlem Jon facebookozik, jobbra tőlem Lina fekszik és csukott szemmel "koncentrál". Még jó, hogy a Study Skills elmaradt.Economics Tutorial,…..
Beze Cardiffban blog 2009.10.28 20:29:07
ma sem írok blogot bebebeeeeeee :D:)..
Beze Cardiffban Kedd 2009.10.20 22:28:13
Ráadásul páros hét (Week 4), azaz reggel 9-től Statisztika tutorial. Jah, egyébként megtudtam, hogy Economicsből meg hétfőn reggel 9től van tutorial, kéthetente... először még jól nézett ki az órarendem, mert sokáig alhattam, egyetlen hátránya, hogy szét voltak szórva az…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Beze Cardiffban Időjárás?! 2009.10.14 19:51:00
És még mondják, hogy brit időjárás :P Annyit szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, hogy több helyről azt hallottam, hogy Magyarországon orkánszelek fújnak, pulcsiban és kabátban dideregnek az emberek, havat jósolnak a közeljövőre... Cardiffban, ezzel szemben, egész álló nap…..
Szombat óta nem nagyon írtam, igaz, nem is történt túl sok minden... szép lassan beindulnak a lecture-ök, lassan látom, hogy mi tetszik (Economics, Marketing, Business Management), mi az ami tök felesleges, mert már tanultam IB-n (Study Skills), és mi az ami eddig naggyon unalmas…..
Annak ellenére, hogy délben keltem, egészen sokmindent tettem ma - relatíve legalábbis, a többi napomhoz viszonyítva :PKezdtem azzal, hogy lefoglaltam a repjegyet hazafelére. Először meglepetést akartam, de rájöttem, hogy tök felesleges: szóval december 13-án, vasárnap 18:10kor…..
Kedves jóestét kívánok mindenkinek!Frissen kaptam a hírt, hogy a Karinthy újabb verziójú, egyelőre feltöltés alatt álló honlapjára (uj.karinthy.hu) fel lett töltve Alex, Lilla, és az én blogom elérhetősége, valamint a legfrissebb bejegyzések. Ezúton is nagy köszönet Perger…..
Beze Cardiffban Indulás 2009.09.14 08:00:00
Hmmm, hétfő reggel van. Ez azt jelenti, egészen pontosan, hogy én most már remélhetőleg a kocsiban (pontosabban kisbuszban, hiszen egy Volkswagen Sharannal megyünk) ülök, hátam mögött Nagymamám és a hatszázmillió bőrönd. Túl kell legyek az utolsó öleléseken, könnyeken…..
DannyBoy 2009.09.18 20:46:22
@Beze: amu csinálsz új tecső profilt, felveszel barátokat és privát videónak állítod be. És nemembed, csak link. És így csak mi látjuk, akik a barátaid. Sztem simán működne...és videóban mégis jobban meg tudod mutatni a dolgokat meg mi is láthatunk Téged, mégha csak virtuálisan is...:)
Beze Cardiffban Mit is írjak... 2009.09.18 03:09:00
Ma, azaz tegnap forgalmas napom volt.Amikor felkeltem, először azt hittem otthon vagyok. Aztán rájöttem, hogy valami nem stimmel... esetleg lehet, hogy 2000 kilométerrel odébb fekszem :) Szóval az ágyam tényleg jó, a matrac kényelmes, a paplan meleg, és úgy az egész szobám…..
Amint látod, beadtam a derekam. Sokan érdeklődtek, hogy vagyok, mint vagyok, hát most megírom blogban. Kreatív és egyedi módon ugyanazt az oldalt választottam, mint Beze és Alex (igen, Beze kezdte, nem Alex :P).Tegnap, azaz szept. 8-án indultam anyukámmal. Reggel 7:20-kor indult a…..
Beze Cardiffban Utolsó napok 2009.09.09 13:08:00
Remélhetőleg mindenkitől elköszöntem a fantasztikusan sikerült búcsúbulin (lásd: www.facebook.com/album.php ), vagy utána valamelyik nap. Ha esetleg mégsem, akkor ezúton is üdvözlök mindnekit :) Köszönöm annak, aki ott volt, annak is aki nem, de akart jönni. Vigyázni fogok…..
ESZMÉLETLEN JÓ LETT! :D Hihetetlen mik voltak a múltban Ha nem látszódna a videó, az azért van, mert a Gametrailers szervere túlterhelt. Nézz fel később újra. ..
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
A rajzteremben szexelt két diák Szeghalmon Iskolaidőben, az üres rajzteremben közösült egy 13 éves, hatodikos lány, és egy 16 éves nyolcadikos fiú a szeghalmi Tildy Zoltán Általános Iskolában, közölte a Békés Megyei Hírlap. A lány azt állítja, hogy megerőszakolták, a…..
Lebuktak, mert buszon vitték a lopott számítógépet Nem könyvért, számítógépért mentek az ablakon keresztül hívatlan látogatók a böhönyei könyvtárba. A betörők az E-Magyarország pont öt gépét vitték el kompletten, s más műszaki cikkeket is bepakoltak…..
Magát herélte ki a szabadkai férfiNem bűncselekmény történt, ahogy a magyar nemzetiségű áldozat korábban állította. P. Károly saját magát kasztrálta egy borotvapengével.Önmagát herélte ki az az oromi férfi, aki azt állította, hogy mások csonkították meg Szabadkán -…..
A tulajdonos könnyítette meg a bűnöző dolgát Szekszárdon Három tanyát is feltörtek egymás után, az egyik esetben a tulajdonos alaposan megkönnyítette a betörő dolgát. Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a tanyabetöréseket…..
Hogy a fenébe tudtak ennyi motort egyszerre ellopni? Dunaföldvár Jelentős kárt okoztak azok az ismeretlenek, akik motorokat loptak egy dunaföldvári kereskedés bekerített udvaráról. Heisler Judittól, a Paksi Rendőrkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, az…..
Mi van akkor, ha a társaid betojnak? Konkrétan beszarnak a helyzettől, nem akarnak veled tartani és inkább halottnak tetetik magukat. Nos, egy ilyenre bukkant "daneeca" a Chaser nevű játékban.  Chasert egyébként utóbbi hónapokban marha sokan ajánlották, tényleg olyan…..
Gyalog jött, biciklivel ment, és a gázpalackot is vitteHáromfa Egy óra alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki kerékpárt, két gázpalackot és egy réz permetezőt lopott el egy családi ház melléképületéből Háromfán – tájékoztatott Horváth László a nagyatádi…..