Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ásil

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokakban felmerül a kérdés, hogy hogyan is vagyunk ezzel a „mindent nyitó” elektromos zárfésűkkel... Ezzel kapcsolatban szeretnék vitaindítóként néhány tényt és tévhitet megosztani veletek kérdések és válaszok formájában. Ahhoz azonban, hogy a válaszokat jól…..
Ásil 2012.07.22 14:12:50
@F.Norbi: Helló Norbi, hol lehetne megnézni, avagy megvenni
Ásil 2012.07.22 14:18:25
@Ásil: Bocs emberek, először vagyok itt fent, és hát emiatt dadogott a billentyűzetem.
Nem teljesen világos, hogy Zrubi mit szeretne a Suzuki Pesttől, azon kívül, hogy nem szeretne 150 ezer forintot fizetni 50 ezer kilométerenként nyelestengely csapágy cseréje miatt.Közel 4 évvel ezelőtt, megvettük első saját autónkat. A választás - főként anyagi korlátok miatt - a…..
Ásil 2011.11.13 11:58:16
@svinjahond: Nos én is károsultnak érzem magam. Nekem a baj azzal kezdődött, hogy elindultam az autóval, erre teljesen elhagyta magát a sebváltó. Bevittem egy szervízbe, ott 6 ezer forintért helyre rakták. Miután visszarakták, első körben semmi gond nem mutatkozott, majd egy hét múlva az autó fura váltáskor fura hangot adott. Jött a vizsga, majd mikor beül a gyerek az autóba, jön vissza, hogy csapágyas az autó. Mondom ez jó, és mennyibe kerül a szerviz? 100 ezer forint körüli. Beszélek tovább az emberrel, és Ő mondja, hogy annyi ilyen hibás Swift jön vissza, hogy ezen már elgondolkodhatnának a Suzukinál, nem e típus hiba. Mondták, hogy betehetnének akár bontottat is, de ki nem tudnák garantálni, hogy nem menne e szét.