Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Máté_

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Vendégposzt #2: Repo 2010.03.27 10:39:00
Mint ahogy tegnap ígértem, egy újabb vendégposzttal gazdagodtunk! Ezúttal Mátyás Nimród közreműködésével. Az írás rövidebb, de tárgyilagosabb. Élvezzétek!   Repo - A genetikus opera (2008)   Rendezte: Darren Lynn Bousman Ha van olyan horror, ami egy bizonyos…..
_Máté_ 2011.11.30 21:42:07
A nagy sikerű South Parkban már szinte mindenki megkapta a magáét, alig akadt olyan téma, amit nem érintettek és alig volt olyasmi, amit nem figuráztak ki. Most Az emberi százlábún (The Human Centipede) volt a sor...
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..
The Human Centipede [First Sequence] (2010)   Rendezte: Tom Six Végre sikerült megnéznem. Már régóta kíváncsi voltam rá. Nem csalódtam. Már láthattunk a trailert a B-oldalon, olvashattunk róla marketing cikket a Velveten, Most az írásommal pedig a kör bezárul, innentől…..
Végre! Egy emberként lélegzenek fel azok, akik már a listát várják lassan egy éve. No igen, jó munkához idő kell. Azonban végig nézve a címeket, sajnos meg kell állapítanom, hogy teljesen felesleges volt ennyit várnom, kutakodnom és megnéznem mindenféle jött-ment hulladékot.…..
_Máté_ 2011.11.08 10:18:01
@shiver23: a The thing szerintem is helyet kaphatott volna, én 5 évesen láttam elég meghatározó volt, fostam is az UFO-któl rendesen évekig...
_Máté_ 2011.11.08 10:20:50
@Jason13: A sziklák szemével és a The Descenttel annyira nem értek egyet, viszont a 1408 szerintem is ütős, nem kifejezetten az az az agyonparázós, viszont annyira nyomasztó a légköre, meg nekem e háromnegyedénél a csavar is tetszett!!! Ha nem is a félelemkeltésben top 10, de simán, mint film úgy bőven a Top-ban van!
_Máté_ 2011.11.08 11:58:30
@mutant: Igazad van rosszul írtam szóval az a bizonyos földön kívüli idegen lény... :D
Ne mondjátok, hogy nem tartom a lépést a bemutatókkal, íme egy idei darab, ami már most is elég népszerű sokaknál. Insidious (2011) Rendezte: James WanAlapból már megvan egy minimális siker, ha úgy harangozzák be, hogy a Fűrész és a Paranormal Activity alkotóitól. Nos,…..