Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vérnarancs

14 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burzsuj Golfozzon mindenki! 2012.07.24 18:00:00
Melyik a legburzsujabb labdajáték (a lovaspóló után) a világon? Természetesen a golf. Vegyél egy eléggé természetellenes mozgást igénylő mozdulatsort, egy ütőalkalmatosságot és hozzá egy viszonylag kisméretű labdát, majd ez utóbbit próbáld meg nagy távolságból minél kevesebb ütéssel egy szintén nem…..
golfblog Első 2010.08.10 22:52:38
2004-ben egy céges rendezvény alkalmával mentem ki először egy golfpályára. A finom fűillatra emlékszem leginkább, a zöld gyepet mindig is imádtam. És a labdák tetszettek még, azon törtem a fejem, vajon mi történik a vízakadályokban elsüllyedt, bozótosban, homokban végleg…..
Próbababák Kismamablog.hu 2009.01.14 09:00:00
Amikor még az alvásproblémáknál tartottunk, akkor leltem erre a blogra. Igen sok anyag van itt összegyűjtve, tematizálva. Betegségek, fejlődés, gyereknevelés, alvásproblémák, szoptatás, szülés, terhesség. Minden. Mint a búcsúban. Ráadásul még csak nem is az unalomig ismert…..
Az egyik multicég nemrégiben olyan gyógyszert kezdett reklámozni, amely az anyukák hordozással kapcsolatos derékfájását kívánja enyhíteni.A reklám, amelyben a termék bemutatkozott, elindította az anyukák ellenreakcióját: számos olyan videó készült, amelyben a babahordozást…..
Annakidején a rendszerváltás környékén az egykori Mártírok útja volt Budapest leginkább légszennyezett területe. Ekkor figyelmeztették az anyákat először, hogy ne tolják babakocsiban a csecsemőket, mert éppen a babakocsi magasságában a legszennyezettebb a levegő.Ez a helyzet a…..
Az oldalt két fő részre osztanám: Az egyik a lap tetején levő mozgó ábra a környezete. A másik pedig maga a webáruház.A kettő ég és föld. Az oldal tetején látható napfelkelte, napnyugta, meg a kölyökvár... Hát inkább babavár. Megnéztem Keresztesi Franciska oldalát is.…..
A mai Web 2.3 Symposium (amit én is csak neten követek) adta a kerete a Sanoma Szupernóva díj átadójának. A díjról már írtam korábban, most megvannak a győztesek is: A szakmai zsűri a félmillió forinttal járó első díjat a www.kreditvadasz.hu weboldalnak ítélte oda. A…..
A lufi örökbecsű játék minden korosztálynak. Kisebbikem (majdnem 11 hónapos) gyönyörrel a szemében nézi, ahogy száll, neki fel kell dobni és elámul rajta, ahogy lebeg.Nagyobbikom (2 és fél) filctollal színezi, ragasztóval madzagot, szalagot ragaszt rá, büszkén mutatja az…..
Természetesen az online reklámban. A sok önképzett csodareklámozót. Idén gombamódra növögettek az ingyenes online marketing "okosságokat" közzétevők, ingyenes e-könyvek, pdf-tanulmányok és csoda-blogok keringenek a mai napig közkézen. Az ebben leírtakat pedig egyre…..
vérnarancs 2007.12.30 08:44:21
szerintem nincs gond a próbálkozókkal. a net tök jó terep arra, hogy az ember a szárnyait bontogassa. ha valakinek bejön az ingyen marketing hírlevele meg az ebookja és megél belőle, akkor váljék egészségére. akik pedig megveszik, feliratkoznak rá és tanulnak belőle, azoknak meg olyan eszközök kerülhetnek a kezébe, amikkel tényleg tudnak nagyot alkotni. de a sikerhez nem csak jó eszközök kellenek, hanem kitartás és sok munka is. olyan ez mint anno volt az Amway, hogy azt hihetted, ha belépsz, dőlni fog a pénz, és dőlt is, de csak azoknak, akik keményen megdolgoztak érte. vannak itt most jó üzleti modellek és módszerek, amikkel valóban meg lehet oldani a megélhetést, és akár még jól is lehet élni belőle, annak, aki nem hiszi el azt komolyan, hogy egy jó bloggal meg némi linkgyűjteménybe másolgatással zsírosra keresheti magát az Adsenseből vagy affiliateből.

de hiszek abban, hogy ha valaki veszi a fáradtságot és folyamatosan tanul, fejlődik, akkor egyetemi diploma nélkül is tud értéket előállítani a neten. ehhez leginkább a szakmai tudására van szüksége, és annyi marketing tudásra, ami neki kell. azért elég hamar meg lehet tanulni egy google analytics statisztikából levonni a következtetéseket, ehhez nem kell statisztika szigorlat.

a másik meg, hogy nem csak a hazai szakmai blogokat meg oldalakat érdemes figyelni, hanem a külföldieket is. pl. a SSanyi féle "nagy csoda" a JV marketing nem mai dolog, az USA blogokban már 3-4 éve írogatnak róla. ha valakit tényleg érdekel és hajlandó utánajárni, akkor nem lehet ilyen gazdagodjazinternetbol.uw.hu-s oldalakkal. (a kedvencem az, aki kb. 20 éves és egy freewebes oldalon hirdeti, hogy egy 300Forintos SMS-ért megosztja veled a titkot :D)
Boldog Babák Blogja Gyurmapizza 2007.12.06 20:14:00
A hétvégén a gyerkőcömet a következő roppant egyszerű feladat kötötte le: sóliszt gyurmából pizzát gyúrtunk és száraztésztával díszítettük. A megszáradt alkotásokat kifestettük.A közeledő ünnepek kedvéért ezt az ötletet tovább is lehet fejleszteni: formanyomóval…..
6 hónapos lehetett a nagyobbik fiam, amikor láttam a Spektrumon egy filmet arról, mennyire fontos a kicsiknek a dicsérő szó már egészen kicsi korban. Sokkal nagyobb sikereket tudtak elérni a játékban, sokkal komplexebb feladatokat tudtak megoldani azok a gyerekek, akiket a szüleik…..
Nemrég jártam egy nagy játékáruházban és végignéztem a nagy karácsonyi választékot, aztán elgondolkodtam rajta, milyen sorsra jutottak a drágább csilivili játékok a gyerekeimnél, és ezzel szemben mivel játszanak tényleg szívesen és tartósan. Még mielőtt elkezdeném sorolni…..
Épp most olvastam a Gazdag Papa, szegény papa című könyvet (nem teljesen szakmába vágó, de sokan ajánlották, hát elolvastam) és megfogott benne néhány gondolat, ami a Boldogbaba elméletembe vág. Azt írja a szerző, hogy gazdag az lehet, aki az agyát használja, kreatívan…..
A kreatív tevékenységek közül a gyurmázás korszaka jön el leghamarabb. Az első közös gyurmázást már 1 évesen meg lehet ejteni, ehhez érdemes só-liszt-víz gyurmát használni. Egy bevált só-liszt-víz gyurma recept: 1 csésze só, 1 csésze liszt és 1/2 csésze víz. Az…..
Manapság már kikerülhetetlen, hogy a gyermekeink előbb-utóbb ne kezdjenek el számítógéppel is játszani. Ahelyett, hogy tűzzel-vassal megtiltanánk ezt nekik, inkább adjunk erőszakmentes játékokat a kezükbe! És persze érdemes néhány tanácsot is betartani: Ne hagyjuk órákig a…..
Az anyukák többsége nem is gondolja, hogy a mesemondást már egészen korán el lehet kezdeni, már a 3-4 hónapos baba is szívesen hallgatja a mesét, és noha látszólag nem sokat ért belőle, tetszik neki anya hangja és megjegyez mindent: a hanglejtéseket, a szavakat. Kutatók…..
Onlinemarketing blog Lepattanás 2007.10.23 10:46:00
Az ugye alap, hogy legalább akkor tegyünk fel a weboldalunkra egy normális mérőkódot, amikor kampányt futtatunk. Érdemes látni, hogy mi történik, nemcsak bízni a jószerencsében. A legegyszerűbb megoldás, ha a Google Analytics-et rakjuk fel, mert ingyenes és nagyon sok információt…..
Manapság az a trend, hogy anyuka a konyhában tevékenykedik, közben pedig a szobában a gyerek megpróbálja lefoglalni magát valamivel, tévét néz vagy eljátszogat magában, hogy ne legyen láb alatt. Ha véletlenül erre nem hajlandó, akkor anyuka dühöng, hogy nem tud haladni semmivel.…..
Mostanában sokat találkoztam az Okosbaba módszerrel, a Doman-módszerrel, olvasgattam róluk, meg összefutottam sokféle készségfejlesztős linkkel is. Közben meg sokaktól hallom, milyen jól megy a gyereküknek a babaangol, magyarul beszélni még nem, de angolul számolni már tudnak.…..