Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyusziful2 (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Hogyan spórol a magyar? 2014.04.02 06:28:13
A matrica 20 forintot dob mindegy autópálya-kilométerem költségén. Hol lehet ebből visszanyerni valamennyit? Hát a benzinen. Azonos című írásunk kommentposztja...
nyusziful2 (törölt) 2014.04.02 13:00:47
@Leadfoot: Te mikor jártál arra? Soha!
Mióta kész a pálya Bátaszéktől Mohácsig emberrel nem találkozni. Mohácstól a határig előtte is. Bátaszék és Szekszárd között a helyiek mennek, más kb senki. Ez akkor is így van, ha a báriak és egyéb hülyék a fejükre állnak.
autózz! Jobbkezes vagy nem? 2012.01.02 11:29:00
Többször szerepeltek itt a blogon is olyan helyszínek, ahol nincs elsőbbséget szabályozó tábla, mégis valami miatt sokak számára nem egyértelmű, hogy jobbkéz-szabály érvényes-e. Ez leginkább a bevásárlóközpontok parkolóiban jellemző, de akadhatnak lakótelepi kis utcák, mint…..
Mostanában szerelt olyan történet is itt a blogon, amikor folytatásban tudósítottunk a fejleményekről. Általában rendőrségi eljárásokról, fellebbezésről, határozatokról volt szó. Most is ez következik. G még a nyár elején írt egy vitába torkolló igazoltatásról. A…..
nyusziful2 (törölt) 2011.11.22 16:37:10
@qwertzu:
Pongyolán fogalmaztam, valóban nem előzés. És azt is értem, hogy mire menne ki.
Ettöl függetlenül akkor is teljesen ellentétes a két pont. És ettöl függetlenül, ha egyszerre két auto megáll egymás mellett bármiért egy zebra környékén mind ott pusztulunk. :)
Csak ismételni tudom magam:
36. §(6) A párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten tilos
c) kijelölt gyalogosátkelőhelyen és közvetlenül a kijelölt gyalogosátkelőhely előtt másik jármű mellett ELHALADNI.
Ja bocs KITT majd átugorja.