Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarmasiz

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekben a napokban lassan mindenhol befejeződnek az idei érettségi vizsgák és elkezdődik a várva várt nyári szünet, majd szeptembertől a most érettségizők számára kinyílik egy új élet kapuja, az egyetem, vagy a munka világa. A mostani időszak jó alkalom arra, hogy elmélkedjünk egy kicsit az…..
A Szőke Tisza gőzhajó 1917-ben készült el a Ganz és Társa-Danubius Villamossági-, Gép-, Wagon- és Hajógyár Rt. újpesti üzemében IV. Károly néven. A hajó a Magyarországon készült oldalkerekes személyszállító gőzhajók valaha készült legnagyobb példánya volt. Sokan nem tudják, de Szegeden valójában két…..
A Wilga jellegzetes, kicsit moszkítószerű lengyel sportgép. A kis helyen le- és felszállni tudó légijárművek csoportjába tartozik, és bár egykor huszonvalahány darab repült belőle Magyarországon, egyre ritkábban látni őket. Konkrétan azt olvastam valahol az interneten, hogy már csak két repképes…..
sarmasiz 2013.10.24 20:29:27
@Hamster: Agárdon lakik a HA-MRA lajstromjelű Kamov, amely fel van szerelve utaskabinnal. Hosszú szünet után idén először nyílt lehetőség a típussal sétarepülésen való részvételre, júniusban Dunaújvárosban, szeptemberben pedig Börgöndön. Minden bizonnyal jövőre is szerepel a gép néhány repülőnapon.
Eltűntek a repülőnapok? Micsoda ostobaság ez! Hiszen volt idén is Kecskeméten – a hírek szerint – nem is akármilyen nemzetközi repülőnap. Ennyi. Ennyi? Tényleg csak ennyi a magyar repülés? Egy bázis, egy repülőnap, kétévente, sok külföldi résztvevő, és ennyi?…..